Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok mutsuzum lan

chrome

Öne çıkan mesajlar

aradım bugün bir tanesini. sırf muamele. yok belediyeden daha para çözülmemiş, cumaya kesin olacakmış bilmem ne. bugün kesinlikle istiyorum diyorum. yok istersen gel kendin gör belediye ödeme yapmıyor diyorlar. anasını satıyım koca büyükşehir belediyesinde para mı kalmamış ben anlamadım. insan göz göre göre salak yerine konulunca zoruna gidiyor. bir şey de diyemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

aradım bugün bir tanesini. sırf muamele. yok belediyeden daha para çözülmemiş, cumaya kesin olacakmış bilmem ne. bugün kesinlikle istiyorum diyorum. yok istersen gel kendin gör belediye ödeme yapmıyor diyorlar. anasını satıyım koca büyükşehir belediyesinde para mı kalmamış ben anlamadım. insan göz göre göre salak yerine konulunca zoruna gidiyor. bir şey de diyemiyorsun.

abi çok yanlışın var. belediyeden para beklemek ölüden göd beklemeye benzer. O yüzden şimdiki çoğu proje kalkınma bankası kredisi ile yürüyor ve hak edişler direkt olarak müteahhite veriliyor, belediye üstüne yatmasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce mutluluktan yine ölüyordum. poposu çok güzel olan bir arkadaşım vardı. geçen görüşmemizde poposunun bir fotoğrafını çekmem için söz vermişti. Kız tam evden giderken geçen sefer verdiğin sözü unutmadım dedim .

o da "tamam ama haftalardır spor yapmıyorum ama biraz antremandan sonra olur" dedi. bende çok mutlu oldum ve gülmeye başladık.

"Ne güzel ya adam hep mutlu" dedi... bende "etrafımda bu kadar güzel popolar varken ben mutlu olmayım da kim mutlu olsun ya" diye daha da güldüm ..

neyse uzun lafın kısası basit şeyler ile mutlu olmasını bildikten sonra basit şeyler üstüste binip muhteşem mutluluklara dönüşebiliyor.

Çevrenizdeki güzel popoların değerini bilip onları layığıyla sevin :

işte o güzel popo :

bu fotoyu kız kardeşim çekti ama bende çektiğimde koyucam ;D

Sosyal ağlarda paylaş

ya neden hala güven sorunu yaşıyoruz anlamıyorum ya benim dünyam güzelliklerden oluşuyor bunu hala kavrayamadık mı ?

tabi patide hatırı sayılır bir kısım benim kafamın güzel olup böyle hayal dünyasında yaşayıp burada bir idea oluşturduğumu falan iddaa ediyor ama bence onlar bir hayal dünyasında yaşıyor ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...