Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Akila'yı evinden aldırana kadar, adamlardan paranı aldırsan dertlerin bir nebze azalır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aradım bugün bir tanesini. sırf muamele. yok belediyeden daha para çözülmemiş, cumaya kesin olacakmış bilmem ne. bugün kesinlikle istiyorum diyorum. yok istersen gel kendin gör belediye ödeme yapmıyor diyorlar. anasını satıyım koca büyükşehir belediyesinde para mı kalmamış ben anlamadım. insan göz göre göre salak yerine konulunca zoruna gidiyor. bir şey de diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bence adamların mekana git. Parayı verene kadar otur orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 orada oturup bekleyeceğim sürede burada iş yapıyorum abi. bekle bekle çok sıkıcı iş o. herkeste 1 karış surat oluyor falan. saatlerce.. hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 acele degil ama cabuk cabuk oderseniz sevinirim dersen onlar mesaji alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi tek mesele para olsa tamam da. Ust uste gelince her sey fena oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sana nazar degmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oooh yapı y.l. dersinden de kalmışım abi. çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 a-aa nerede yüksek lisans yapıyorsun? Deu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ege. 1000 kere pişmanım ama. hoca yokluğundan te urladan yüksek teknolojiden ders alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Keşke burada deu'da yapaydın. Tınaz'da görüşürdük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ege'de de görüşürüz kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: aradım bugün bir tanesini. sırf muamele. yok belediyeden daha para çözülmemiş, cumaya kesin olacakmış bilmem ne. bugün kesinlikle istiyorum diyorum. yok istersen gel kendin gör belediye ödeme yapmıyor diyorlar. anasını satıyım koca büyükşehir belediyesinde para mı kalmamış ben anlamadım. insan göz göre göre salak yerine konulunca zoruna gidiyor. bir şey de diyemiyorsun. abi çok yanlışın var. belediyeden para beklemek ölüden göd beklemeye benzer. O yüzden şimdiki çoğu proje kalkınma bankası kredisi ile yürüyor ve hak edişler direkt olarak müteahhite veriliyor, belediye üstüne yatmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 az önce mutluluktan yine ölüyordum. poposu çok güzel olan bir arkadaşım vardı. geçen görüşmemizde poposunun bir fotoğrafını çekmem için söz vermişti. Kız tam evden giderken geçen sefer verdiğin sözü unutmadım dedim . o da "tamam ama haftalardır spor yapmıyorum ama biraz antremandan sonra olur" dedi. bende çok mutlu oldum ve gülmeye başladık. "Ne güzel ya adam hep mutlu" dedi... bende "etrafımda bu kadar güzel popolar varken ben mutlu olmayım da kim mutlu olsun ya" diye daha da güldüm .. neyse uzun lafın kısası basit şeyler ile mutlu olmasını bildikten sonra basit şeyler üstüste binip muhteşem mutluluklara dönüşebiliyor. Çevrenizdeki güzel popoların değerini bilip onları layığıyla sevin : işte o güzel popo : bu fotoyu kız kardeşim çekti ama bende çektiğimde koyucam ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kız kardeşin mi çekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 evet kız kardeşimin seksi best friendlerinden biri . müthiş bir popo değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kiz kardesinin poposu guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 cidden okuma anlama problemleri var sanırım ya. ehliyet ruhsat sorar gibi iq sorasım geliyor kusura bakma ama kız kardeşimin poposu falan demedim. o çekti fotoğrafı dedim ama aradaki farkı anlamak güç sanırım sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kız kardeşin çektiyse o hikaye ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 insanları kandırmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kız kardeşim çekti diyince, ben senin çekeceğini düşünmeye başlarken abondone oldum çıktım kapadım bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 noyan paticik yaz bi kağıda poponun yanında tut çekerken bir daha pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 o çözünürlük ne ayrıca matkapla mı çektiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya neden hala güven sorunu yaşıyoruz anlamıyorum ya benim dünyam güzelliklerden oluşuyor bunu hala kavrayamadık mı ? tabi patide hatırı sayılır bir kısım benim kafamın güzel olup böyle hayal dünyasında yaşayıp burada bir idea oluşturduğumu falan iddaa ediyor ama bence onlar bir hayal dünyasında yaşıyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar