KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Smoke said: Emek 4. Caddedeki Azeri turşucusu da iyiydi eskiden. evet iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Frostbite said: çubukluyum yani çubuğun yegane tek güzelliği turşusu abi o kadar diyeyim.abartmayayım tr de yiyebileceğin en iyi turşuları bulursun.. ben teyzemlerin kurduğu yerli mahsül turşu yiyorum bulursan böyle al ama bulamazsan (bulamazsın büyük ihtimal)ben eşe dosta festival zamanı fatihhan marka alıyorum.feedback lerin hepsi"çok güzel lam bu","çabuk bitti" falan oluyor hehe..hiç şikayet duymadım ki kendi akrabalarımdan da bu işi yapanlar olmasına rağmen.. birde turşu alırken birkaç nacizane tavsiyem;karışık almayın alacaksanız da abartmayın,salatalık turşusu (0 numara isteyin),denemeden almayın yiyin zati festival zamanı zebil gibi.. birde turşuyu eylül-ocak arası alın bu zamandan sonra alacaklarınız/kuracaklarınız erir ebenizinkine döner.. adam master of turşu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dreagloth said: Sakaryada balıkçıların yanında var hüsmen ağa, ya da vardı bende 5 yıl önce Ankara`dayken. bir numaradır ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Azeri Tursucusunun tursusunu aldim. Cidden mukemmel. Gidin alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bugün iş dönüşü tuşu alıcam anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuda ne çok turşu yazıldı ya, anlamını yitirecek bu turşu kelimesi biraz daha turşu yazılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 istanbul supermarkette bulacaginiz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dreagloth said: Sakaryada balıkçıların yanında var hüsmen ağa, ya da vardı bende 5 yıl önce Ankara`dayken. Hala var çok da güzel, özellikte turşu suyu yam yam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 synthesizer said: ankarada uyuşturucu diye girenler buraya BENN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ankara da u....u diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 valla İstanbul da olsaydın söylerdim... Hadi söyliim beylerbeyinde nakkaştepeye çıkan yokuşun dibinde bir turşucu abi var bi uğra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ben buldum turşucumu, Azeri Turşucusu. Her anlamda tükettiğin en iyi dükkan turşularından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bahçelievler 4. cadde azeri turşucusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben yazana kadar adam bulmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Katibim said: valla İstanbul da olsaydın söylerdim... Hadi söyliim beylerbeyinde nakkaştepeye çıkan yokuşun dibinde bir turşucu abi var bi uğra yakıştıramadım, averaj turşucu önerdin istanbul: vefa turşucusu, fatih kabalcı arkası (asri) turşucu, beşiktaş gs balık pazarı/cumhuriyet işkembecisi yanı, taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 keşfedilmemiş lezzetler peşindeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar