Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 orada rakı içeni dövmek lazım en pahalısından girin baileys falan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: aquila, 08 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki: kapida dam servisi var mi kiz arkadasi olmayanlar icin? of yeni gördüm. süpermiş :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 siz kimsiniz kapatanlar olarak? bi de ben apaci(apache?) olup olmadigimi nasil anlarim?[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: aquila, 08 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki: kapida dam servisi var mi kiz arkadasi olmayanlar icin? okudukça daha komik geliyo ya :) anca mı anlıyorum nedir eha.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: aquila, 08 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki: kapida dam servisi var mi kiz arkadasi olmayanlar icin? ehaueha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 adamlar akıllı damsız girilmez en iyi dam kaç bardak içki içer 2-3 ? erkekte dagıtçak değil ya :) kzın yanında 6-7 de biz diye düşünmüşlerdi + aç mı gezcez :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya adamın 2 damı varsa yine 90 dolarmı ödiyecek orasını annıamadım[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kişi başı 90$ arkadaşım heralde. 2 dam getirene ucuzluk yapmıyorlar.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 e şimdi kız arkadaşınada para ödücen mahçup olmamak için oluo 180 dolar dam zorunluymuş :) yani 180 dolar'a patlıo olay verilen paraya deymez o zmn:P[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Gerçektende 180 dolar tutuyor hatun kişiyle gidersen... Onun yerine o parayla mp3 player alırım kızlada nişantaşı meydanında takılırım :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 180$'a 50 yıl içerisindeki tüm yılbaşlarını hafızamdan sildirtirim valla. Yılbaşı günleri yerine ÖSS günü koyabilirler mesela (yok ama o fazla oldu).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: nomad13, 09 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Yok be alexi o kadar değil geçen hafta içtik beraber kaza sonucu kapıda kaldık o benle beraber uçtu yani =) ben kustum o kusmadı ortaya bi çizgi çekmeli =))) Buna artı olarak sen kusmaya giderken ben hoplayıp zıpladım hehe.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ahah mınnacık yer zaten damsız olayını kaldırın bari =P de yinede gayet kazıksınız 90$ olarak.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 180 dolara gider yeni bi ekran kartı alırım![signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 180$ a 3 kere keopsa girersin yerli icki icersin olur biter yani. yalan parti falan o paraya içkinizi alın çıkın nişantaşında gezin daha iyi be. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Size hitap etmiyorsa niye boş yere dolu mesaj atıyorsunuz yahu[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 180dolarla neler yapılabilecegi insandan insana degisir abicim. Ac bi adam yemek alırım der, ben kız arkadasımı alıp bara giderim, baskasi ekran karti alir, oburu arabasına Devir Saati alır. Bos geyikler yapmayınız bisey haber verdim ben. Ayrica iliskilere gore de degisir o parayi kimin verecegi, kimi paylasir bazisinda kiz ceker bazisinda erkek ceker. 180$'a yilbasinda elit ve rahat bi eglence istiyosanız size bi alternatif sundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 her gun tv de gordugunuz reinada bir red label 350 blue label 450 milyon sinirsiz yabanci icki icin 90$ abarti bir fiyat degil sen cicek pasajindada sinirsiz yabanci icki icsen adam kisi basi 70-80m dan yer ayarlar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: GeeM, 08 Aralık 2004 23:26 tarihinde demiş ki: Apaci partisi olmicak bazilarina uymayabilir o yuzden beyaz adam ırkci olmak! biz apa$larin cani olmamak? saclarin kemerimi susleyecek! ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 180$ hiçde çok bi fiyat değil.. ben 700$biriktirmeye çalışıyorum Reina'da 6 kişi loca yapmak için..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: green_martian, 09 Aralık 2004 05:31 tarihinde demiş ki: siz kimsiniz kapatanlar olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben ahmet mehmet.. napicaksınız kim oldugumuzu onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 alp olm motora sumu kacti ayni seyi durmadan tekrarlion :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bi işletmede, işletmeye maliyet olarak 200dolarlık içmeniz pek mumkun degil. Tabi özel şaraplar içmediginiz surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Nişantaşı Buz, Nişantaşının En iyi mekanlarından biridir... Aslında Buz'a gitmek gayet mantıklı bir fikir.. 180$ vererek kaliteli bir yılbaşı geçirmek için gayet güzel bir mekan, gerçi fazla geniş değil ama, sıcak bir ortam oluşacaktır..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar