Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilbasinda Nisantasi BUZ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 08 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
kapida dam servisi var mi kiz arkadasi olmayanlar icin?

of yeni gördüm. süpermiş :D[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 08 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
kapida dam servisi var mi kiz arkadasi olmayanlar icin?
okudukça daha komik geliyo ya :) anca mı anlıyorum nedir eha.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
adamlar akıllı damsız girilmez en iyi dam kaç bardak içki içer 2-3 ? erkekte dagıtçak değil ya :) kzın yanında 6-7 de biz diye düşünmüşlerdi + aç mı gezcez :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
kişi başı 90$ arkadaşım heralde.

2 dam getirene ucuzluk yapmıyorlar.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
e şimdi kız arkadaşınada para ödücen mahçup olmamak için oluo 180 dolar dam zorunluymuş :) yani 180 dolar'a patlıo olay verilen paraya deymez o zmn:P[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
180$'a 50 yıl içerisindeki tüm yılbaşlarını hafızamdan sildirtirim valla. Yılbaşı günleri yerine ÖSS günü koyabilirler mesela (yok ama o fazla oldu).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
said:
nomad13, 09 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Yok be alexi o kadar değil geçen hafta içtik beraber kaza sonucu kapıda kaldık o benle beraber uçtu yani =) ben kustum o kusmadı ortaya bi çizgi çekmeli =)))

Buna artı olarak sen kusmaya giderken ben hoplayıp zıpladım hehe.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Quid vesper ferat, incertum est...
Mesaj tarihi:
180dolarla neler yapılabilecegi insandan insana degisir abicim. Ac bi adam yemek alırım der, ben kız arkadasımı alıp bara giderim, baskasi ekran karti alir, oburu arabasına Devir Saati alır.
Bos geyikler yapmayınız bisey haber verdim ben.
Ayrica iliskilere gore de degisir o parayi kimin verecegi, kimi paylasir bazisinda kiz ceker bazisinda erkek ceker.

180$'a yilbasinda elit ve rahat bi eglence istiyosanız size bi alternatif sundum.
Mesaj tarihi:
her gun tv de gordugunuz reinada bir red label 350 blue label 450 milyon

sinirsiz yabanci icki icin 90$ abarti bir fiyat degil

sen cicek pasajindada sinirsiz yabanci icki icsen adam kisi basi 70-80m dan yer ayarlar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
said:
GeeM, 08 Aralık 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
Apaci partisi olmicak bazilarina uymayabilir o yuzden

beyaz adam ırkci olmak!
biz apa$larin cani olmamak?
saclarin kemerimi susleyecek! ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
  • Yeni Oluştur...