Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilbasinda Nisantasi BUZ

GeeM

Öne çıkan mesajlar

180$'a 50 yıl içerisindeki tüm yılbaşlarını hafızamdan sildirtirim valla. Yılbaşı günleri yerine ÖSS günü koyabilirler mesela (yok ama o fazla oldu).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nomad13, 09 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
Yok be alexi o kadar değil geçen hafta içtik beraber kaza sonucu kapıda kaldık o benle beraber uçtu yani =) ben kustum o kusmadı ortaya bi çizgi çekmeli =)))

Buna artı olarak sen kusmaya giderken ben hoplayıp zıpladım hehe.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says:
Quid vesper ferat, incertum est...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah mınnacık yer zaten damsız olayını kaldırın bari =P de yinede gayet kazıksınız 90$ olarak.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

180$ a 3 kere keopsa girersin yerli icki icersin olur biter yani.
yalan parti falan o paraya içkinizi alın çıkın nişantaşında gezin daha iyi be. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

180dolarla neler yapılabilecegi insandan insana degisir abicim. Ac bi adam yemek alırım der, ben kız arkadasımı alıp bara giderim, baskasi ekran karti alir, oburu arabasına Devir Saati alır.
Bos geyikler yapmayınız bisey haber verdim ben.
Ayrica iliskilere gore de degisir o parayi kimin verecegi, kimi paylasir bazisinda kiz ceker bazisinda erkek ceker.

180$'a yilbasinda elit ve rahat bi eglence istiyosanız size bi alternatif sundum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 08 Aralık 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
Apaci partisi olmicak bazilarina uymayabilir o yuzden

beyaz adam ırkci olmak!
biz apa$larin cani olmamak?
saclarin kemerimi susleyecek! ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Nişantaşı Buz, Nişantaşının En iyi mekanlarından biridir...

Aslında Buz'a gitmek gayet mantıklı bir fikir..
180$ vererek kaliteli bir yılbaşı geçirmek için gayet güzel bir mekan, gerçi fazla geniş değil ama, sıcak bir ortam oluşacaktır..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...