Pingu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 okuyan özet geçsin plx, fotoğrafa baktım sadece
chrome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Cocoyu evermenin vakti gelmis abi. Yoksa dogaya verecek kendini. Ozeti bu. Soyle duzgun birine bakmak lazim.
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Düğüne gidiyoruz o zaman Yakn zamanda bizim patilerin düğünü vardı sanki
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kaya tırmanışına bayılırım en sevdiğim şey tırmanmak vallahi insanı acayip rahatlatıyor
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 DynamicK said: yarasın :)-D vallahi yaradı,bomba gibi hissediyorum kendimi. eyvallah dostum. (tu) coco said: kuddusi başlığını helal et lol helal olsun gözüm,lafımı olur.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 KuddusiMavra said: DynamicK said: yarasın :)-D vallahi yaradı,bomba gibi hissediyorum kendimi. eyvallah dostum. (tu) coco said: kuddusi başlığını helal et lol helal olsun gözüm,lafımı olur. Ayıptır, özendim ya :( Şaka bi yana afiyet olsun, yarasın.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Coco ya başlık açmak yasak mı? Ben burdan uyuz oldum
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Rewendor said: KuddusiMavra said: DynamicK said: yarasın :)-D vallahi yaradı,bomba gibi hissediyorum kendimi. eyvallah dostum. (tu) coco said: kuddusi başlığını helal et lol helal olsun gözüm,lafımı olur. Ayıptır, özendim ya :( Şaka bi yana afiyet olsun, yarasın. teşekkürler,seninle de bir gün mangallarız dostum.
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim için mangala biraz patlıcan ve biber lütfen. üstüne bide kavun çaktım mı oh ..
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Komodo said: noyzura başlığı sandıydım
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kişisele taşısanıza orda azalıp yok olsun topic.
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 çita sürüsü tarafından kovalanan çetintaş'ın son sözleri...
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 herkes noyzura topic sanmışta ben 0ne karıya gitti sandım lan sdf
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 coco said: :) Hayatin anlamini yeniden buldum ben de evet.. Baslik pek uygun, yeri gelmisken yazayim ben de birazdan bulustugum anlami.. ya tam sırrı sölüyomuş küstürmüşsünüzzz evet nedirrr _?
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ufukta nobrain.dk gözüküyor kuddusi dikkat et
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya bu çetinbaş evli miydi ? boşanmış mıydı ? bence çetinbaş da bu boşanma dalgasından kurtulamaz.
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 monoscope said: kaya tırmanışına bayılırım en sevdiğim şey tırmanmak vallahi insanı acayip rahatlatıyor :) kesinlikle yol yordam sana ait, özellikle serbest tırmanıyorsan :)
Öne çıkan mesajlar