Pingu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 okuyan özet geçsin plx, fotoğrafa baktım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Cocoyu evermenin vakti gelmis abi. Yoksa dogaya verecek kendini. Ozeti bu. Soyle duzgun birine bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Düğüne gidiyoruz o zaman Yakn zamanda bizim patilerin düğünü vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kaya tırmanışına bayılırım en sevdiğim şey tırmanmak vallahi insanı acayip rahatlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 DynamicK said: yarasın :)-D vallahi yaradı,bomba gibi hissediyorum kendimi. eyvallah dostum. (tu) coco said: kuddusi başlığını helal et lol helal olsun gözüm,lafımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 KuddusiMavra said: DynamicK said: yarasın :)-D vallahi yaradı,bomba gibi hissediyorum kendimi. eyvallah dostum. (tu) coco said: kuddusi başlığını helal et lol helal olsun gözüm,lafımı olur. Ayıptır, özendim ya :( Şaka bi yana afiyet olsun, yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Coco ya başlık açmak yasak mı? Ben burdan uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Rewendor said: KuddusiMavra said: DynamicK said: yarasın :)-D vallahi yaradı,bomba gibi hissediyorum kendimi. eyvallah dostum. (tu) coco said: kuddusi başlığını helal et lol helal olsun gözüm,lafımı olur. Ayıptır, özendim ya :( Şaka bi yana afiyet olsun, yarasın. teşekkürler,seninle de bir gün mangallarız dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benim için mangala biraz patlıcan ve biber lütfen. üstüne bide kavun çaktım mı oh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Komodo said: noyzura başlığı sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kişisele taşısanıza orda azalıp yok olsun topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 çita sürüsü tarafından kovalanan çetintaş'ın son sözleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 herkes noyzura topic sanmışta ben 0ne karıya gitti sandım lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ahahahaha o da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kavun kırkağaç kavunu olsun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 coco said: :) Hayatin anlamini yeniden buldum ben de evet.. Baslik pek uygun, yeri gelmisken yazayim ben de birazdan bulustugum anlami.. ya tam sırrı sölüyomuş küstürmüşsünüzzz evet nedirrr _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ufukta nobrain.dk gözüküyor kuddusi dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ya bu çetinbaş evli miydi ? boşanmış mıydı ? bence çetinbaş da bu boşanma dalgasından kurtulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 o değil de uğurz sen ne ayaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kırk ayak. adamına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 anladım. Allah yardımcın olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sağ ol evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 monoscope said: kaya tırmanışına bayılırım en sevdiğim şey tırmanmak vallahi insanı acayip rahatlatıyor :) kesinlikle yol yordam sana ait, özellikle serbest tırmanıyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar