Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Habit RPG Şimdi bir arkadaş link gönderdi, ben de daha tam inceleme fırsatı bulamadan patilerle paylaşayım dedim. (İncelem işini outsource yapsak da olur :D ) Gamification'a pek sıcak yaklaşmasam da burası güzel gibi duruyor, en azından fikir olarak. Anladığım kadarıyla günlük hayatta kendimize hedefler koyup onları yaptıkça level up oluyoruz, kısaca günlük hayatı düzenleme rpgsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 lol ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yapmasamda yaptım derim öyle itim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 şunu gördükten sonra maraton koşmaya karar verdim hsdufhau. dedim ben böle çıkıp koşmam spora gitmem, yetmez bu dedim, başka motivasyon gerek dedim. Maratona yazıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bu baya iyiymiş ya. ios ve android uygulamalarıda var bir göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bu konuda şu da çok başarılı; https://www.zombiesrungame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 zombi olayı süpermiş ya, yarın sabah deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 5k training'li olanını satın aldım, açtım sabah yürüdüm hikaye falan fena değil ama keşke kendi müziği olsaymış uygulamanın, ben kendi müziğimi koyunca saçma oldu çünkü, zombilerden kaçarken dot allison dinledim sdf araştırıp güzel müzikler bulmak lazım bunun için, zombili dizi/film soundtrackleri falan ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ona müzik mi dayanır 2 dolara 5 saat lisanslı müzik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Saeros said: 5k training'li olanını satın aldım, açtım sabah yürüdüm hikaye falan fena değil ama keşke kendi müziği olsaymış uygulamanın, ben kendi müziğimi koyunca saçma oldu çünkü, zombilerden kaçarken dot allison dinledim sdf araştırıp güzel müzikler bulmak lazım bunun için, zombili dizi/film soundtrackleri falan ne bileyim anlatasna bi sana zahmet detaylı. olay nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paticik diye grup yapalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi çok da anlatıcak bişeyi yok, hani böyle inanılmaz immersive bi olay değil ama ortalama bi post-apo hikayenin içine koyuyor seni, verilen direktifleri yürüyerek veya koşarak yerine getiriyorsun ve görevi tamamlıyorsun. pauselama seçeneği de var ve hatta ne kadar süre pauseladığını filan da gösteriyor sana. görev bittikten (veya sen iptal ettikten) sonra ortalama hızını, kaç km koştuğunu gösteriyor, haritada nereye gittiğini gösteriyor vs. haydari said: ona müzik mi dayanır 2 dolara 5 saat lisanslı müzik ? ahah yani tabi orası öyle, ama tekrar eden bişeyler olsa bile olurdu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4 günde öldüm. Kendime baya çekidüzen vermem lazım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar