ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben ebay'den lorica segmentata almayı düşünüyorum. mesela şu acaba sorun olur mu gümrükte? bu konuda tecrübesi olan yardımcı olabilecek olan vardır belki. paracıklar boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 olur, direk içeri alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 kargosu belini bükecek, onu geçtim pek fazla sorun olmaması lazım. Silah vs. getirtemiyorsun normalde , ama zırh için bildiğim bir engel yok. Yalnızca gümrükte 75€ sınırını geçtiği için vergi ödemeni isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 türkiyede böle şeyler satan biyer yok mu.yada çok mu pahalı.kocaman zırh , kargo+vergi derken baya para ödenir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 sanayiye git fotoğrafla direk aynısını yaparlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 gümrük memuru olsam hayatta geçirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 niye, bırakın silahlanalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Ben frostmpurne aldim geciyo kilic gumrukten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ^ baltada geçiyo, migferi ve zırhı ayrı ayrı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ama kılıç geçmiyor :( üşengeçliğim yüzünden polise bile başvuramadım daha, şu işi rahat bıraksalar ya, otomatik silah almıyorsun ya, kılıç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 elesso said: gümrük memuru olsam hayatta geçirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Palalılara karsı iyi çözüm.. birde kargı alsan tam olacak ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Erkek adam zırh giymez ulan çıplak dövüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 mavi dövme yaptırın zırh mesele değil onu bir şekilde yapıyorsun da, silah bulmak sorun işte kanun, sen kılıç getiremezsin, silah bu, ama esnaf olarak aynı boyda döner bıçağını alıp sağa sola koşa bilirsin veya bir yapı markete gidip 30-50 tl ye balta alabilirsin sorun yok bunlarda, ama 500-1000 tl verip kılıç alınca olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 türkiye'de de bu kılıcı, zırhı yapan yok sanırım. şöyle ağız tadıyla roma askeri olamayacak mıyız ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Beyler adam seksli fantezi icin istiyor belli oldu. Kim bilir nasil bir ortamin icine dusmus ki boyle bir caba icerisine girmis. Kendisi icin 1dk lik saygi durusuna davet ediyorum hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 zırhı sokakta giyemezsiniz gidin üstünüze 2-3 bişey alın onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 napıcan abi zırhı sonra history'de pawn stars a götürüyolar 100 dolar bile vermiyolar bunlara ehe diye cocuga bakıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ilgi alanı diyelim. eskişehirdeyim ben okullar yarın öbür gün açılacak ne olsa, dünyanın parasını ecnebilere vermeden evvel gideyim gsf ile konuşayım diyorum. hatta oraya ilan asarım. yapabilirler belki.evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ya alibaba'dan bireysel olarak alınmıyor mu? Orada uygun fiyata taş gibi zırhlar gördüm. Bir de garip maddelerden yapılmış zırhlar değil gerçek çelik zırh almak lazım. Ben de almayı planlıyorum da ne alacağıma karar vermedim. Gerçekte görüp deneme imkanımız da yok internet alışverişi sonuçta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Çelik zırhı ne yapacan ? Kevlar al cut proof, bullet proof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bekle bi 10 seneye evde yapıo olcam veririm sana matler karşılığında sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Fantezi yapacağım. Şaka yapmıyorum. Matları ben farmlarım sıkıntı yok. Recipelar varsa sende okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 seksli fantezi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Böyle dilli milli ıslak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar