KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Beşiktaş'a başarılar. Gidenler 34üncü dakikayı es geçmesin he ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bu mac besiktas patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Antep çok kötü. TD tribünde olacak bu akşam. BJK alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 galatasaray maçından sonra kasımpaşaya geçiş yapılır umarım.her maç 40-50 bin gideceğini sanan romantikler var o stada. 2007-2008 28.hafta ibb maçını hatırlıyorum liderken,şampiyonluğa giderken 10 bin kişi vardı.azcık havalar soğusun takım 1 maç takılsın boş olur o stad,takımda zaten o rüzgarda o boktan atmosferde maç kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bugün zaaa lanma ihtimalimiz var, hem içime doğruyor hemde mantıksal beklenti asdfas gerçi maça gidiyorum, hayatım boyunca gittiğim tek bir maçta mağlubiyet gördüm o da bolu'da gittiğim boluspor-kasımpaşa maçıydı. Bolu tribününde gözyaşları sel :( Beraberlik oranım çok yüksek gerçi, %75 falan olabilir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 haha dark bayadir besiktas macina gitmiosun o zaman .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 en son geçen yıl ki gençlerbirliği'ne gittim işte, son maç asdfasd bu sene ilk kombine alacaktım RTE diye hırs yapıp almadım, alaydım diyorum şimdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 3-1 bizim maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 gittigim maclarda yenilmedik dedin ya o yuzden dedim .d benim gidip yenildiklerimiz ile burdan koye yol olur. ugursuzmuyum ne sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 2-1 antep alır. Bjk nin morali bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Maç 19:30 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 İyi olmuş 19.30. Hava serin zaten. 21.45 maç zamanı gelmek bilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 fenn said: 2-1 antep alır. Bjk nin morali bozuk oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 3-0 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Atiba sol bek oynıcak ne mevkıymıs arkadas adam bulamadık 3-5 sene sonra her yer sol bek olacak o zmanda yerli dmc bulamıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Tolga'ya helal olsun ya butun cocukların ellerını teker teker sıktı. Cocuklardan bırı de "6 numara gel buraya" diye bagırdı. Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Daha izledigim maci kaybetmedik, bu senenin totemi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 öbür maçlar kadar taraftar yok ama mekan düşünülürse yine de fena değil, kalabalık. helal olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 gökhan yine quaresma yavrusu gibi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oğuzhan biraz daha isabetli oynamalısın evlat. maçı sadece ben izliyorum galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Burkayspor açılmıyor cunku hsjdjdjjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 of almeida OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ya bu almeidayı sabah akşam dövcen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 attı hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Llama said: ya bu almeidayı sabah akşam dövcen ya Attı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar