Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 s4 u baya merak ettim, 4 aylık turkcellden alınma garantili iphone 5 i, aynı tarz bir s4 ile takas etmek istiyorum beyler. tam fiyatlarını bilmiyorum ama uzerine para filan vermemiz gerekirmi yaw? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Kedinide bonzimin yanına koy işini halledeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lithran, utanma bebeğim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 s3ün aynısı abi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Abi aklini peynir ekmekle mi yedin. Ip5 le takas edilecek bi telefon henuz uretilmedi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 mis gibi ayfon 5 abi napıcan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 et direk, para vermene gerek yok 200 falan alabilirsin hatta. iphone5 i hatırlamazsın bile s4 ü alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Üstüne para vermen değil para alman gerekir. Çünkü ikinci el fiyatlarında Samsung çok değer kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hmm iyiymiş :D ee yokmu garatili s4 u olan kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abi 4 yıl falan ayfon 3 kullandım. sonra bozuldu gittim s3 aldım. şimdi resmen özlüyorum iosu. akıyormuş meğer androide göre. s3'ün donanımı ekranı falan basıyor ama ne bileyim ayfondaki gibi pratik kullanamıyorum. ergonomi ve tip açısından da kötü ayfona göre. benim düşüncelerim bu. eğer ayfona alıştıysan android seni tatmin etmeyebilir. bana öyle oldu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 iphone 5 varken s4ün yüzüne bakılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 s4 daha hızlı degilmi abicim? ayrıca browsingte filan daha iyi diyolla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Şu ilanı forum donanım ikinci ele açsan yağardı teklifler. asdfgafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 daha iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Abi S4 değil gerçi de 1.5 sene garantili note 2 var, teklif mükemmel ve sıkıldım aslında fakat ayrılamadım telefonumdan bir an. S4 kullanmadım ama note 2'ye benziyorsa takas adil olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 note 2den bende kurtulmak istiorum kürek gibi telefona ama verdiğim paranın yarısı ediyor anca kışın palto ceket idare ediyodumda yazın çekilmiomuş 5,5 inç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 İkinci el fiyatları açısından kafa kafaya iphone-samsung takası hiçbir zaman adil olmaz. 3-5 ay sonra birisini 800-900 tl ye satacaksın diğeri 1200 tl civarı rahat olacak. Not: iphone fanboy değilim. S3 kullanıyorum. Ama gerçek böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 olması gereken o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 reampage said: note 2den bende kurtulmak istiorum kürek gibi telefona ama verdiğim paranın yarısı ediyor anca kışın palto ceket idare ediyodumda yazın çekilmiomuş 5,5 inç Ben boydan kurtariyorum eheh. Bir de bana inanilmaz iyi oluyor buyuk ekran. Bir telefonda bu kadar fazla pdf ya da ppt okuyacagimi tahmin edemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Samsung bak abi böyle böyle özelliği de var diyebileceğin bi telefon, 1 ay sonra yüzüne bile bakmayacağın özellikler. Millete telefonun değişik özelliklerini göstermeye meraklı biriysen s4 iyidir derim. Ama kullanım rahatlığı, kalite v.s önem veriyosan iphone 5i vermeyi düşünme bile. Dahası bu eskiden vcd playerlar vardı. Dandik markalar acaip acaip özellikler eklerlerdi, onun gibi geliyor gözüme samsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 adam s4ü vcd playera benzetti ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Komodo said: Samsung bak abi böyle böyle özelliği de var diyebileceğin bi telefon, 1 ay sonra yüzüne bile bakmayacağın özellikler. Millete telefonun değişik özelliklerini göstermeye meraklı biriysen s4 iyidir derim. Ama kullanım rahatlığı, kalite v.s önem veriyosan iphone 5i vermeyi düşünme bile. Dahası bu eskiden vcd playerlar vardı. Dandik markalar acaip acaip özellikler eklerlerdi, onun gibi geliyor gözüme samsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Zegna said: s4 u baya merak ettim, 4 aylık turkcellden alınma garantili iphone 5 i, aynı tarz bir s4 ile takas etmek istiyorum beyler. tam fiyatlarını bilmiyorum ama uzerine para filan vermemiz gerekirmi yaw? :D oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Bence üstüne para vermesi gerekir ya. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 verdim iphone u, uzerine 100 tl verdim sıfır s4 aldım bugun. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar