Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone 5 , s4 takas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
s4 u baya merak ettim, 4 aylık turkcellden alınma garantili iphone 5 i, aynı tarz bir s4 ile takas etmek istiyorum beyler.

tam fiyatlarını bilmiyorum ama uzerine para filan vermemiz gerekirmi yaw? :D
Mesaj tarihi:
abi 4 yıl falan ayfon 3 kullandım. sonra bozuldu gittim s3 aldım.

şimdi resmen özlüyorum iosu. akıyormuş meğer androide göre.
s3'ün donanımı ekranı falan basıyor ama ne bileyim ayfondaki gibi pratik kullanamıyorum.

ergonomi ve tip açısından da kötü ayfona göre.

benim düşüncelerim bu. eğer ayfona alıştıysan android seni tatmin etmeyebilir. bana öyle oldu bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Abi S4 değil gerçi de 1.5 sene garantili note 2 var, teklif mükemmel ve sıkıldım aslında fakat ayrılamadım telefonumdan bir an.

S4 kullanmadım ama note 2'ye benziyorsa takas adil olur bence.
Mesaj tarihi:
İkinci el fiyatları açısından kafa kafaya iphone-samsung takası hiçbir zaman adil olmaz.

3-5 ay sonra birisini 800-900 tl ye satacaksın diğeri 1200 tl civarı rahat olacak.

Not: iphone fanboy değilim. S3 kullanıyorum. Ama gerçek böyle.
Mesaj tarihi:
reampage said:

note 2den bende kurtulmak istiorum kürek gibi telefona ama verdiğim paranın yarısı ediyor anca

kışın palto ceket idare ediyodumda yazın çekilmiomuş 5,5 inç

Ben boydan kurtariyorum eheh. Bir de bana inanilmaz iyi oluyor buyuk ekran. Bir telefonda bu kadar fazla pdf ya da ppt okuyacagimi tahmin edemezdim.
Mesaj tarihi:
Samsung bak abi böyle böyle özelliği de var diyebileceğin bi telefon, 1 ay sonra yüzüne bile bakmayacağın özellikler. Millete telefonun değişik özelliklerini göstermeye meraklı biriysen s4 iyidir derim. Ama kullanım rahatlığı, kalite v.s önem veriyosan iphone 5i vermeyi düşünme bile.

Dahası bu eskiden vcd playerlar vardı. Dandik markalar acaip acaip özellikler eklerlerdi, onun gibi geliyor gözüme samsun
Mesaj tarihi:
Komodo said:

Samsung bak abi böyle böyle özelliği de var diyebileceğin bi telefon, 1 ay sonra yüzüne bile bakmayacağın özellikler. Millete telefonun değişik özelliklerini göstermeye meraklı biriysen s4 iyidir derim. Ama kullanım rahatlığı, kalite v.s önem veriyosan iphone 5i vermeyi düşünme bile.

Dahası bu eskiden vcd playerlar vardı. Dandik markalar acaip acaip özellikler eklerlerdi, onun gibi geliyor gözüme samsun

Mesaj tarihi:
Zegna said:

s4 u baya merak ettim, 4 aylık turkcellden alınma garantili iphone 5 i, aynı tarz bir s4 ile takas etmek istiyorum beyler.

tam fiyatlarını bilmiyorum ama uzerine para filan vermemiz gerekirmi yaw? :D

oha
  • Yeni Oluştur...