Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone 5 , s4 takas

Zegna

Öne çıkan mesajlar

abi 4 yıl falan ayfon 3 kullandım. sonra bozuldu gittim s3 aldım.

şimdi resmen özlüyorum iosu. akıyormuş meğer androide göre.
s3'ün donanımı ekranı falan basıyor ama ne bileyim ayfondaki gibi pratik kullanamıyorum.

ergonomi ve tip açısından da kötü ayfona göre.

benim düşüncelerim bu. eğer ayfona alıştıysan android seni tatmin etmeyebilir. bana öyle oldu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

note 2den bende kurtulmak istiorum kürek gibi telefona ama verdiğim paranın yarısı ediyor anca

kışın palto ceket idare ediyodumda yazın çekilmiomuş 5,5 inç

Ben boydan kurtariyorum eheh. Bir de bana inanilmaz iyi oluyor buyuk ekran. Bir telefonda bu kadar fazla pdf ya da ppt okuyacagimi tahmin edemezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung bak abi böyle böyle özelliği de var diyebileceğin bi telefon, 1 ay sonra yüzüne bile bakmayacağın özellikler. Millete telefonun değişik özelliklerini göstermeye meraklı biriysen s4 iyidir derim. Ama kullanım rahatlığı, kalite v.s önem veriyosan iphone 5i vermeyi düşünme bile.

Dahası bu eskiden vcd playerlar vardı. Dandik markalar acaip acaip özellikler eklerlerdi, onun gibi geliyor gözüme samsun
Sosyal ağlarda paylaş

Komodo said:

Samsung bak abi böyle böyle özelliği de var diyebileceğin bi telefon, 1 ay sonra yüzüne bile bakmayacağın özellikler. Millete telefonun değişik özelliklerini göstermeye meraklı biriysen s4 iyidir derim. Ama kullanım rahatlığı, kalite v.s önem veriyosan iphone 5i vermeyi düşünme bile.

Dahası bu eskiden vcd playerlar vardı. Dandik markalar acaip acaip özellikler eklerlerdi, onun gibi geliyor gözüme samsun

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...