Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşında Ne Yapılabilir?

Jezz

Öne çıkan mesajlar

yahu hala bi atraksyon bulamadım şu işe bi upliim en iyisi :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

ders çalışmak lazım aslında.
yani nası girersen öyle dewam eder olaıy var ya.
ben nasılsa bütün sene ders çalışıcam,ondan formaliteye uygunluk sağlama amacıyla çalışabilirim :p
ama bişiler yapmak lazım hakkaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben arkadaşların evine gidip korkutma operasyonu yapmayı düşünüyorum mesela geçen sene ilk önce işletmiştim telden sonra tellerine mesaj çekmiştim işte bu mesajı bilmem kaç kişiye 1 saat içinde gönder yoksa 8 kere kapı çalcak 3 kez elektrikler gidip gelcek demiştim tabi bunlar göndermedi göndersede yapcaktım :D herneyse yaptım işte bu dalgayı arkadaş bi baararak çıktı kapıdan sonra dioml am 2 saatir kapıyı çalıom nie açmıonuz fln buda olayları anlatıodu uzhahahahaha böyle 2 3 kişiye daha yaptım.Tabi bide sahile arkadaşlarınla gece 10 da gidip 3 e kadar gitar çalıp şarkı söylemek var.Veya alırsın artık çerez fln bide içkimi içersin kolamı içersin koyarsın baş köşene kanepeye uzanır sallamasyon programları izleyip yaptıkları programa bak puhuauha nihohoho zuha zuha cinsinden kahkahalar atarak neşeni bulabilirsin.[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

mc benim de derdim o 5 tane yerinde durmaz genç olarak bişiler bulmalıyız yılbaşında :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
egemenbeyfendi, 09 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar yılbaşında kız arkadaşınla güzel bi yemek yenilir ve sabaha kadar onun ogüzel gözlerine bakıla bilir.yada bi evde toplanılır içkiler alınır ve eğlenilir

tam beyfendisin ha.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışma salonuna çıkılır, ders çalışılır, rapor yazılır; tam 12 de çs nin ışıkları karartılır avazı çıktığı kadar bağırılır, müdüre sövülür...

1 saat daha çalışılır, dışarı çıkılır; belki sakaryaya belki tunalı hede hödö...

kar yağsa da kar topu oynasak, kız yurtlarına kart topu atsak kardan adam yapsak...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben paris hilton u house party de seyrettirmeyi planlıyordum ama...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

[b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:

12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

sen kaşınıyorsun galiba

fikir vermesi için sana bir doz requiem for a dream tavsiye ediyorum
house party sahnesi yeter herhalde ordaki:)

pisliğe vurmak istemedim ama çok içimden geldi[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

[b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:

12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki:

kiz arkadaşi olmasa da evet benim yapacağım buna benzer bişi olcak herhalde
odada tek başıma durcam
mudshake alcam, büyük ihtimalle ice coffee olur.
bir de bolca abur cubur
oturcam paticiğe takılırken bunları tıkıncam...

yapma be sacmalama gıt cık arkadas cagr ewde oyle tıkılı kalınırmı ya yılbası bu 364 gunden farklı bı gun yazık olur sana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...