shapshal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yahu hala bi atraksyon bulamadım şu işe bi upliim en iyisi :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ders çalışmak lazım aslında. yani nası girersen öyle dewam eder olaıy var ya. ben nasılsa bütün sene ders çalışıcam,ondan formaliteye uygunluk sağlama amacıyla çalışabilirim :p ama bişiler yapmak lazım hakkaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben arkadaşların evine gidip korkutma operasyonu yapmayı düşünüyorum mesela geçen sene ilk önce işletmiştim telden sonra tellerine mesaj çekmiştim işte bu mesajı bilmem kaç kişiye 1 saat içinde gönder yoksa 8 kere kapı çalcak 3 kez elektrikler gidip gelcek demiştim tabi bunlar göndermedi göndersede yapcaktım :D herneyse yaptım işte bu dalgayı arkadaş bi baararak çıktı kapıdan sonra dioml am 2 saatir kapıyı çalıom nie açmıonuz fln buda olayları anlatıodu uzhahahahaha böyle 2 3 kişiye daha yaptım.Tabi bide sahile arkadaşlarınla gece 10 da gidip 3 e kadar gitar çalıp şarkı söylemek var.Veya alırsın artık çerez fln bide içkimi içersin kolamı içersin koyarsın baş köşene kanepeye uzanır sallamasyon programları izleyip yaptıkları programa bak puhuauha nihohoho zuha zuha cinsinden kahkahalar atarak neşeni bulabilirsin.[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 CNBC-e açılır. The Seinfeld Story izlenir. Yine de daha iyi fikirlere açığım. :D[signature][hline] [Bu mesaj aktiftablet tarafından 09 Aralık 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 paris hilton moviesi izleme taraftarıyım[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya hazır böyle bi topic açılmışken tavsiye alıyım. 6-7 kişi arklar bize gelcek akşam iç sıç muhabbet bi zaman sonra sıkar belki diye korkuyom evde 6-7 arkla napılır daha başka??? sex-party muhabbetlerine girmeyin :P Kime sorsam öyle diyo :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Unutana kadar içicem.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 mc benim de derdim o 5 tane yerinde durmaz genç olarak bişiler bulmalıyız yılbaşında :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gidin torpil patlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Arkadaşlar yılbaşında kız arkadaşınla güzel bi yemek yenilir ve sabaha kadar onun ogüzel gözlerine bakıla bilir.yada bi evde toplanılır içkiler alınır ve eğlenilir[signature][hline]egemenbeyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yurtta oturulur, 3 ocaktaki calculus finaline calisilabilir mesela.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: egemenbeyfendi, 09 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar yılbaşında kız arkadaşınla güzel bi yemek yenilir ve sabaha kadar onun ogüzel gözlerine bakıla bilir.yada bi evde toplanılır içkiler alınır ve eğlenilir tam beyfendisin ha.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Çalışma salonuna çıkılır, ders çalışılır, rapor yazılır; tam 12 de çs nin ışıkları karartılır avazı çıktığı kadar bağırılır, müdüre sövülür... 1 saat daha çalışılır, dışarı çıkılır; belki sakaryaya belki tunalı hede hödö... kar yağsa da kar topu oynasak, kız yurtlarına kart topu atsak kardan adam yapsak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: shapshal, 09 Aralık 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu hala bi atraksyon bulamadım şu işe bi upliim en iyisi :D bungie jumping yapın... ...ipsiz.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben paris hilton u house party de seyrettirmeyi planlıyordum ama...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evet ya ben de değişik bişiler yaptırmak istiyorum 12-13 kişi kız ağırlık bi grubuz. Böyle iç muhabbet bi yere kadar. Tecrübeli olanlar varsa söylesin bi kaç bişi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sen kaşınıyorsun galiba fikir vermesi için sana bir doz requiem for a dream tavsiye ediyorum house party sahnesi yeter herhalde ordaki:) pisliğe vurmak istemedim ama çok içimden geldi[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Bonecrusher, 08 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kiz arkadaşi olmasa da evet benim yapacağım buna benzer bişi olcak herhalde odada tek başıma durcam mudshake alcam, büyük ihtimalle ice coffee olur. bir de bolca abur cubur oturcam paticiğe takılırken bunları tıkıncam... yapma be sacmalama gıt cık arkadas cagr ewde oyle tıkılı kalınırmı ya yılbası bu 364 gunden farklı bı gun yazık olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evimize gelen Noe Baba'yı öldürmek. Hırsızlık denir :) Yılbaşında ne yapacağım hmm.. Bütün gün boyunca bilgisayar'la tarih ve siyaseti yaparak vakti geçireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Techno cluba gıdılır..cesıtlı alkol,kımyasal alınır..sabaha kadar arklar-kız ark. la eglenılır... Tabı bunlar kıbrısta yapılmaz:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 gez,toz eğlen :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 en güzeli içkili bi mekana gidip biranı içmek[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evde oturur televizyon seyreder birşeyler yer vs :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 88) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evde yalnız olsan o dediğin süfer ama evde ailenin diğer üyeleri de olunca bok gibi oluyo olay.Dokunmayın kardeşim bana.Öyh![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Nerde olursam olayım cebimden bi test çıkartıp,bi soru çözücem.[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar