BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 http://mahoutofu.files.wordpress.com/2013/07/kitakubu-katsudou-kiroku-01-large-11.jpg http://4.bp.blogspot.com/-u5S1Xyx2FY0/Ud-j_ekhTtI/AAAAAAAAOAI/oWoJy5tFJcI/s400/Kitakubu+Katsudou+Kiroku1.png yine liseli kızların kulüp aktiviteleri içerisinde hayattan kesitlerine göz atıyoruz, Natsuki Ando oldukça normal bir öğrenci olarak normal lise hayatına başlamak üzeredir daha doğrusu "normal" olacağını sanmaktadır. planları içerisinde hiç bir kulübe katılmayarak "going home club" kafasıynda lise öğrenimini tamamlamak vardır taa ki sınıf arkadaşı Karin Tono tarafından "böyle bir kulüp var ya la" diye bilgilendirilip kulüp odasına gidene kadar. kulübün toplumsal yapı içerisinde normal seviyelerinde seyreden tek karakterinin Natsuki Ando olduğunu belirtmekte fayda var ki yer yer bu özelliğinden beyin mcıklaması geçirmektedir. kulüp aktiviteleri tamamen "hayatı yaşamak" üzerine şekillenmekte ve kulübün amacı zamanı kendilerince değelendirmektir. oldukça absürd bir şekilde olsa da (ki çekici kılan tarafı da bu) anahtar kelimelerimiz; absürd, komik, liseli not: bu konu açıldığında dizinin 7. bölümü yayınlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 7. bölüm hakkındaki görüşüm BabacumMostors said: ABİ KİTAKUBU ABİ KELİME OYUNU AHAHAHAHAHAHA KENDİ KONUSUNU AÇMALIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 boş kalmasın buralar ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 İldeniz senin 3 ayda weeabo olmanı ne yapıcaz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 japonya onun japonlaşması kadar hızlı batılılaşamadı. (:P) iyi ama, çok başarılı buluyorum başlık açmasını. herkesin örnek alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bana göre konusunun açılıp ileriki kuşakalra aktarılamsı gereken yapımlar bunlar :P abi ortadan ikiye yarıldım bu bölüm iki ildeniz oalrak dolaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Kelime oyunu cok iyiydi cidden. 15 dakika nasil gecti anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu hafta (e08) traş başladı da sonrasında natsukiin evine gitmelerinden sonra güldürdü piç, yalnız ilk parodiden ikinci parodiye geçerken dizide olmayan bir karakterin görseli vardı "ahanda yeni karkater giriyor!" dedim... girmedi.. ayrıca.. cow lick, AHAHAHAH iyi malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 09.. abi iki bölümdür yan karakter gösteriyorlar kenardan 2 bölümdür yeni karakter girecek diye bekliyorum SOKUN ŞUNU ARTIK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 10. bölüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 o openingdeki karakter yine devreye girmedi ABİ YETR LAN GİRSİNA RTIK!! KİM LAN BU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ben ,ki haftadır op da gördğüm bir kızı yeni karkarter snıyodum.. meğersem natsukinin ortaokul arkadaşıymış.. şimdi birinci bölümüm op una bakmak için açtığımda farkettim.. FAAAAKK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Furuhashi yi nasıl unutursun ya!!! (ahahahah yalnız OPde gösterdiklerini yeni farkettim, gözüktüğü yerde random background character sanıyordum ^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 final değil :p Çok başarılı trollüyolar ama ya ahahahah. Yeni karakter geldi filan derken de çok güzel yedirdiler ayrıca. double troll ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 son bölüm :/ dakka bir gol bir AHAHAHAHAHAH daha yeni izlemeye başladım lan http://s1310.hizliresim.com/1g/f/tjl2z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Furuhashi de sonunda screentime bulduğuna göre muradına erdin herhalde ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi evet ya.. ahah devamı gelse keşke, bir öncekind yuyushiki vardı, sonra bu neyseki bu sezon da noukome var ama bunun çizimleride çok iyiydi ya.. ikinci sezonu gelse keşki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Evet ya bu sezon bi tane Random Moeshit aradım bulamadım. Non Non Biyori var ama istediğim gibi değil, tarzı Minami-ke gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar