Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavrular 1 Aylık Oldu

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

kısırlaştırdıktan sonra bi nebze sakinleşti ama bu tarz davranışları zaman zaman yine devam ediyor. hani öyle bişiki kediye bi gün az ilgi gösterirsen falan direk etrafa işiyor ahaha. evdeki bi eşyayı başka bi yere koyuyorsun gidip işiyor. canı sıkılınca gidip lavaboya işiyor.

kediye tuvalet eğitimi verebilmek için 100 çeşit kedi kumu , kedi kabı ve evin her köşesinde koyup denedim kabı. fakat yinede uzun süre reddetti hayvan. hatta hasta mı acaba diye bir sürü teste paralar bayıldım. röntgenler kan testleri idrar testleri sdfs

sonuç olarak kedim normal değil ona karar verdik.
Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

sana birşeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi peki?

bunu bilmenin imkanı yok. çünkü bir kedinin isteyebileceği her şeyi denedik. mama kapları mamalar bilmemneler. anca konuşmayı söküp bişiler söylemesi lazım öyle yardımcı olabiliriz sdfs

hani agresif bi kedi de değil. bütün gün mıncıklasan oturur sıkılmadan öyle bi tip.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

tam yere yapcakları zaman hop tutup kuma koy, 1-2 sefere çözerler, kumuda hemen değiştirmeyin yapar yapmaz, kokusuna alışsınlar

bu.

1 aylık olana kadar çişlerini ıslak pamuk tıpışlayarak yaptırıyordum. 1 aylık olduklarında habitatlarına kum koydum. hamur direk gitti çişini kuma yaptı. ama çamur benim kumu koymamdan 1 gün önce habitatlarındaki bir beze çiş yapmaya başlamıştı. kuma gitmedi, beze yapmaya devam etti. çiş yaptığı bezi mutlaka değiştirip temiz bir bez koydum orayı unutmaya yardım etsin diye. norak'In dediği gibi tam çiş yaparken yakalarsam hemen kumun üstüne bıraktım. çıkarsa yine kuma koydum. 2 günde falan alıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Bu yavrular bir öğrenemedi kuma tyvalet yapmayı. Kumu yemeye çalışıyorlar :)

Bu iyiye işaret. Benim velet de çok ufakken gelmişti, ilk gece kumu yemeye çalıştı, bir iki tıksırdı sonra 2 kez hariç hep oraya yaptı.

(İlkinde ben kapıdan çıkınca kapının orada beni beklemeye kasmış ayrılmamış; kapının önüne mıçmış ishal ishal. İkincide de artık yatak odama gelsin, alıştı iyice dediydim; geldi, ilk iş olarak yatağa işedi bir güzel sdkfgbhdfj)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...