Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 benim çektiğimi çekmezsin umarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 31? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 asdf Red'in topikleri hatırladım da, umarım aynı şeyleri yaşamaz. Prens sendromu, kediden trip yemek, üstüne her gün yatağa işenmesi falan hoş şeyler değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 red haketmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kısırlaştırdıktan sonra bi nebze sakinleşti ama bu tarz davranışları zaman zaman yine devam ediyor. hani öyle bişiki kediye bi gün az ilgi gösterirsen falan direk etrafa işiyor ahaha. evdeki bi eşyayı başka bi yere koyuyorsun gidip işiyor. canı sıkılınca gidip lavaboya işiyor. kediye tuvalet eğitimi verebilmek için 100 çeşit kedi kumu , kedi kabı ve evin her köşesinde koyup denedim kabı. fakat yinede uzun süre reddetti hayvan. hatta hasta mı acaba diye bir sürü teste paralar bayıldım. röntgenler kan testleri idrar testleri sdfs sonuç olarak kedim normal değil ona karar verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sana birşeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sunlara tahammul ediyosunuz ya, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BlaCk said: sana birşeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi peki? bunu bilmenin imkanı yok. çünkü bir kedinin isteyebileceği her şeyi denedik. mama kapları mamalar bilmemneler. anca konuşmayı söküp bişiler söylemesi lazım öyle yardımcı olabiliriz sdfs hani agresif bi kedi de değil. bütün gün mıncıklasan oturur sıkılmadan öyle bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 EAT THIS!!11 diyip işiyor olm senin kedi, net. ağzını yüzünü kıramıyor, gücü yetmiyor hayvanın. o yüzden hayatı sana zindan etmeyi seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Norak said: tam yere yapcakları zaman hop tutup kuma koy, 1-2 sefere çözerler, kumuda hemen değiştirmeyin yapar yapmaz, kokusuna alışsınlar bu. 1 aylık olana kadar çişlerini ıslak pamuk tıpışlayarak yaptırıyordum. 1 aylık olduklarında habitatlarına kum koydum. hamur direk gitti çişini kuma yaptı. ama çamur benim kumu koymamdan 1 gün önce habitatlarındaki bir beze çiş yapmaya başlamıştı. kuma gitmedi, beze yapmaya devam etti. çiş yaptığı bezi mutlaka değiştirip temiz bir bez koydum orayı unutmaya yardım etsin diye. norak'In dediği gibi tam çiş yaparken yakalarsam hemen kumun üstüne bıraktım. çıkarsa yine kuma koydum. 2 günde falan alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 souldarkorn said: Bu yavrular bir öğrenemedi kuma tyvalet yapmayı. Kumu yemeye çalışıyorlar :) Bu iyiye işaret. Benim velet de çok ufakken gelmişti, ilk gece kumu yemeye çalıştı, bir iki tıksırdı sonra 2 kez hariç hep oraya yaptı. (İlkinde ben kapıdan çıkınca kapının orada beni beklemeye kasmış ayrılmamış; kapının önüne mıçmış ishal ishal. İkincide de artık yatak odama gelsin, alıştı iyice dediydim; geldi, ilk iş olarak yatağa işedi bir güzel sdkfgbhdfj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Yok abi hala işiyorlar yere. Bir öğretemedim gitti. Sadece bir tanesi öğrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 daha çok resim görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yani ben kedi sevmem,evde de bi köpeğim var,şu an ailemle değil de tek yaşasam,alıp bakarım yemin ediyorum öyle tatlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yavrular oyun oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 tam da "3ten fazlaydı sanki yavrular" derken 3:37 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 3 kız sahiplendi. Sadece oğlumuz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 AWwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww =))))) tekrar erkek gibi hissetmem için bir yerleri yumruklamam gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bunu da alirsaniz aziniza sicarim bakisi atmis hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Yuh abi doğuralı 3 ay oldu bizim kız yine azıyor galiba. Mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Şaka gibi ya. Kedi cidden azmış. P.tesi götürecektim tam kısırlaştırmaya. Şimdi 1 hafta bağırıp susmasını azgınlığın geçmesini beklemek zorundayım. asdfgadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 masaj yapman lazım genital bölgesine, hemen geçer götürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sırtını ellesem bile çok pis azıyor :) Masaj ile daha coşturmayalım kediyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 mümkün oldugunca uzak dur hayvandan zaten sdffg, şaka yaptım elleme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 çok sevimli lan bunlar ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar