Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavrular 1 Aylık Oldu

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

konu ile alakasiz olacak ama su resme gipta ettim. bu resimdekinden dahil her renginden aldim su yuvalarin, ufacikti icine koydum durmadi, buyuyunce yatar dedim, buyudu gene durmadi. hayvan parke ya da mermer uzerinde yatiyor, gene o yuvada yatmiyor arkadas. kafayi yiyor, arada somine icine giriyor orada uyuyor, rengi beyazdan griye donmus cikiyor, ama gene de bunda yatmiyor.

oyuncagini attim iceri, olmadi. odul mamasi ile kandirdim, olmadi. odul, ceza, ne denediysem olmadi da olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

souldarkorn said:

konu ile alakasiz olacak ama su resme gipta ettim. bu resimdekinden dahil her renginden aldim su yuvalarin, ufacikti icine koydum durmadi, buyuyunce yatar dedim, buyudu gene durmadi. hayvan parke ya da mermer uzerinde yatiyor, gene o yuvada yatmiyor arkadas. kafayi yiyor, arada somine icine giriyor orada uyuyor, rengi beyazdan griye donmus cikiyor, ama gene de bunda yatmiyor.

oyuncagini attim iceri, olmadi. odul mamasi ile kandirdim, olmadi. odul, ceza, ne denediysem olmadi da olmadi.

Ehehehe bakma sen daha yavrular diye arada yatıyorlar. Onlar bile 10 dakka sonra yere yatıyorlar. Annesi aldım zamanında içinde yatsın yuvası olsun diye. Bir kere uyumadı içinde. Yattığı yerler belli. Banyoda ki fayansların üstü veya kapı ağzındaki parke. Koltuk üzerinde bile yatmıyor. İlla yerde yatacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...