yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 souldarkorn said: Bu arada annesi oynarken bildiğin boğazlıyor gibi. Severken öldürecek mübarek. Normal mi böyle aşırı güç gösterileri. Yoksa artık fesatlanmaya mı başladı? Kim vurduya gitmesin yavrular. Ne güzel dertlerin var be kardeş, imrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 BlaCk said: niye fesatlansın ya? Ne bileyim evin tek kedisi iken 5 tane oldular. Haliyle yavrulara da ilgi gösteriyoruz epey. Veteriner dikkat edin boğazlamasın dedi doğduklarında. Bazen erkek gibi dişi de yapabiliyormuş. Farkına varmadan gıcık kapmasın yavrulara. Gerçi emziriyor sürekli yalıyor. Ancak kedilerde zaman geçtikçe sadece ben olan bir durum oluşuyor. Sufi konusunda yavrular birbirini 1 hafta görmemiş tıslamışlar. İşte insan korkuyor iktidar kavgalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Cok datlilar bayildim! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hmm anladım, peki 5 kediye birden bakıcak mısın hep yoksa yuvalandıracak mısın? yani hep sizinlemi kalacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 kedi değil lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Yok 1 tanesi bizle kalsın istiyoruz. 1 tanesini erkek sahibine vereceğiz. 2 sini sahiplendirdik bile. Sütten kesilmesini bekliyoruz yavruların. 2 buçuk aylık olana kadar vermem kimseye. Düzgünce büyüsün yavrular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ohoo çoktan parsellenmiş bile asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 sen o 2.5 ayı 3 ay yap. her ne kadar biri kalacak da olsa onlar gidince şenlik bitecek. bi daha ne zaman böyle fırsat geçer eline? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ya bi de yavrulara isim verdiniz mi? verdiyseniz birbirlerinden nasıl ayırt ediyorsunuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 4 yavrudan birisi çok açık renkli ve şişko. Bir de sadece bir tanesi scottish düşük kulak. Bu ikisi kolay ayırt ediliyor. Diğer ikisi ise aynı renk ve british. Onlar karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 4 une birden tam 1000 turk lirasi veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Tosuncuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Esh said: 4 une birden tam 1000 turk lirasi veriyorum kediler parayı naapsın olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kızmızı balon yerine yeni üye yazısını gördüm sanki bi an pisilerin hepsi sahipli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sahipliyse de onlardan satin alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 moar pics plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 1000 liraya tanesini zor alırsın petshoptan bu yavruların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 evde şunlarla yaşamak ne keyifli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 BlaCk said: 1000 liraya tanesini zor alırsın petshoptan bu yavruların yok ya 600-700 falan bulunuyor gri scottisler. ama renkli göz , beyaz renk, siyah falan devreye girdi mi iyi geçiriyorlar. ben bizim yavruların hepsini bedeveye verdim eşe dosta. ha bi tanesinden para aldım sadece zengin diye nasılsa sdfs. o zaman param yoktu. yoksa onu da bedeveye verirdim. tabi bi o kadar da yavru öldü bizim doğumda malesef o kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bizim Yavrular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bir gece ansızın gelebilirim o yavruları almak(çalmak) için :( Keşke sahipsizi olsa alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Madem sattin iskence yapma la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 nice pussies http://i.imgur.com/Y6a2ZpD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Esh said: Madem sattin iskence yapma la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar