cantug Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eYthI8sVTME Bunu Ege de plaja kurmayi planlıyorum Yerler belli Denizin içinede olabilir Kumsala da... Sizce Fiyatı ne olmalıdır ? Yoğunluk/talep nasıl olur ? Siz olsanız denermisiniz ? düşünceleriniz nedir ? Kiralayacağım yere sağlam para verilecek ona göre görüşlerinizi alayim... Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 denizin içinde olursa belki,karada silkme tehdidi olursa binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bazen sadece ipin kopmasını beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Türkiye'de böyle bir şeye binmem, güvenmem. ABD veya Batı Avrupa'da binerim. Zararlarını ve müşteri beklentini çıkartıp ona göre ücretlendirmeyi de kendin bulman gerekir. Yer olarak Ege diye ülkenin tüm batı kıyısını kapsayacak genişlikte bir lokasyon verir, gider olarak "sağlam para verilecek" dersen alacağın cevap da "bir miktar parayla ücretlendirmek lazım" kesinliğinde olur/olabilir ancak. Yerinden masrafından falan bağımsız olarak buna ne kadar verilir dersen 20-40 TL olur, daha turistik bir yerdeyse 50'ye falan haftalık tatilcilere kilitleyebilirsin. Ama Bodrum'da falan dükkan açacaksan lahmacuna 100 lira veren görmemişlerin arasında çok daha yüksek fiyata da müşteri bulursun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 nediyon 5 eurodan fazla etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 be gelirim ne yalan soyleyeyim. Ama yapacaksan max 200-300 kilaya kadar tasiyabilsinde bende binebileyim (bkz. 130 kilo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 MANTIN DÜÜĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 olm manyak mısınız bunu yapacağınıza flyboard kiralayın tertemiz mis gibi 15dk sı da 80 liradan itelersin millet deli gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 trde hayatta binmem böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 chrome said: olm manyak mısınız bunu yapacağınıza flyboard kiralayın tertemiz mis gibi 15dk sı da 80 liradan itelersin millet deli gibi gelir. bu kadar yogun degildir abi asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Türkiye'de binmem diyen arkadaşlara katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 samanyolu içerisinde bir yerde gene binmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Aket-Atum said: Türkiye'de binmem diyen arkadaşlara katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 La ben varim işin içinde tabiki üst düzey yapıcam o video amerikada zengin bir adamın arkabahçesine kurduğu bişi... dandiği... Telefon direklerine bağlatmış işte düşünün.. Ben profesyonel şekilde bana problem yaşatmayacak şekilde yapıcam.... Ben binmem diyosunuz sanki size bişi olunca ben şirinler köyüne gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar