diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 biliyorum biliyorum , bu başlık 28234 kez açıldı. bu ankete oy verildi. ben kullanıyorum. günde 1 paket winston içiyorum. öğrencilikten beri bırakamadım winstonu. bide sigara sağlığa zararlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Olum ciddi sorularla açsaydın bari. 3 tane komikli şık nedir lan? 3 sene önce Bıraktım ben bu arada. Öneririm herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 "dişlerim tuvalet kağıdı gibi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sağlık neyse de hiçbir zaman içmeyen birisinin mutluluk seviyesine erişemiycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sigara mutsuz mu yapıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sigarayı bırakanlar anlatıyo ya " yediğim yemekten tat alıyorum , ciğerlerimi tam kullanıyorum , cilddim bebek gibi oldu" tarzı şeyler. hakikaten çok merak ediyorum bu durumu ya. kendimi bildiğimden beri sigara var hayatımda. nasıl duygular acaba onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 16 ay olmuş bırakalı vay be. 5 sene kadar içtiydim. ilk bıraktığım aylar aradaki farkı deli gibi hissediyodum ama alıştı artık bünye iyice sanki şu an sigarayı özler gibiyim hani içsem hiç bişi olmucakmış gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ciğer harici yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 son ictigimden beri hic icmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 başlığı sigara içerken açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diaboliq said: sigarayı bırakanlar anlatıyo ya " yediğim yemekten tat alıyorum , ciğerlerimi tam kullanıyorum , cilddim bebek gibi oldu" tarzı şeyler. hakikaten çok merak ediyorum bu durumu ya. kendimi bildiğimden beri sigara var hayatımda. nasıl duygular acaba onlar. yemek olayı kesssinlikle doğru. ama en büyük farkı ne biliyor musun, artık otobüse, trene bilmemnereye bindiğinde etrafındaki insanlar senden tiksinmiyor, hatta sen sigara içen insanlar çevrene gelince onlardan tiksinmeye başlıyorsun. açık havada birisi sigara yakıyor kokusu burnuma gelince çıldırıyorum o sigarayı alıp burnuna sokasım geliyor. koku olayı hakikaten çok kötüymüş, şimdiye kadar tiksindirdiğim ne kadar insan varsa haklarını helal etsin, sigarayı bırakıp da leş gibi sigara kokan biriyle sıkış pıkış bi yerde olunca anlıyorsun bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sigara içen adamın ağız kokusu çekilcek çile değil evet sıkışık alanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 monoscope said: sağlık neyse de hiçbir zaman içmeyen birisinin mutluluk seviyesine erişemiycez yok öyle bir mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 öyle adamın sigarası olmasa koltuk altı kokar. ortamına göre dikkat ediyosa sigara problem olmaz. yani benim bugüne kadar hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 selam 23 senedir severek iciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hızlı hızlı içtiğim sigaranın kokusu beni bile rahatsız ediyor ki sigara içmeyen biri için berbat bir kokudur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 diaboliq said: sigarayı bırakanlar anlatıyo ya " yediğim yemekten tat alıyorum , ciğerlerimi tam kullanıyorum , cilddim bebek gibi oldu" tarzı şeyler. hakikaten çok merak ediyorum bu durumu ya. kendimi bildiğimden beri sigara var hayatımda. nasıl duygular acaba onlar. 25 sene içenlerde falan olur öyle heralde. 5 sene falan içtim bıraktım öyle şeyler yaşamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 senko said: monoscope said: sağlık neyse de hiçbir zaman içmeyen birisinin mutluluk seviyesine erişemiycez yok öyle bir mutluluk var, hiç başlamadım, hiç de düşünmüyorum sigara ve alkole, hani alkol ilerde arada bi bira/votka içme ihtimalim var, ama sigara..ı ıh.. yok benim için öyle bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Rasmon said: öyle adamın sigarası olmasa koltuk altı kokar. ortamına göre dikkat ediyosa sigara problem olmaz. yani benim bugüne kadar hiç olmadı. sen öyle zannediyorsun ama yanılıyorsun. ben normalde hayvan gibi titiz adamım, evden duş almadan çıkmam,pahalı pahalı parfümlerim var bir sürü, bir giydiğim tshirtü falan 2.ye giymem hayatta o illa mis gibi kokucak. bu şartlar altında bile evden çıkıp sokakta yaktığım bir sigara yüzünden trende laf yemişliğim var rahatsız oluyorum sigara kokusundan öteye gider misiniz diye. hiç inandırıcı gelmiyordu etrafımdaki insanlar kokuyor abi valla dedikçe ama bıraktıktan sonra koku duyuların açılınca anlıyorsun allah belamı versin diyosun. bana bu tarz yazıları, konuşmaları onlarca kişi yazmıştı eeaah hassilktirin diyodum, büyük ihtimal sen de aynısını diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bilmiyorum doğru diyosundur belki bırakırsam anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hoşlandığım kızdan iki saniyede tiksinmeme sebep olan meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Tuvalet taşı... Temizletecem ama. Kendime inanıyorum da diş hekiminden tırsıyorum. Yaş oldu 4 hala diş doktorundan korkuyorum. Ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 tat olayı yalan külliyen. 6 yıldır içiyorum aralıksız. 8 çeşit malzemeden yapılan tatlının 7 çeşidini alabiliyorum. (ibne pötibör, şeftaliyi bastırmasa 100%'dü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 0ne said: senko said: monoscope said: sağlık neyse de hiçbir zaman içmeyen birisinin mutluluk seviyesine erişemiycez yok öyle bir mutluluk var, hiç başlamadım, hiç de düşünmüyorum sigara ve alkole, hani alkol ilerde arada bi bira/votka içme ihtimalim var, ama sigara..ı ıh.. yok benim için öyle bi dünya. sigara içmiyorsun diye mutlusun yani? hiç kürtaj olmadın diye de mutlu oldugun oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 senko said: monoscope said: sağlık neyse de hiçbir zaman içmeyen birisinin mutluluk seviyesine erişemiycez yok öyle bir mutluluk mutluluktan gözlerim doluyor benim de bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar