Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 O diilde bahsettigin ortamlar resimdeki kizlar gibi kizlardan ibaretse ben 1.5 aylik fap maratonuna giriyorum. Lanet gelsin.
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 türk telekom ofisinde noyan'ın video'yu seyrettim. yarın çıkışımı yaparlar sanırım sdf
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama artık flashh'ı kısırlaştırmamızın vakti geldi. her topik altında bizi dişi falan zannedip bacağımıza atlamaya başladı .
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Fransuxa said: O diilde bahsettigin ortamlar resimdeki kizlar gibi kizlardan ibaretse ben 1.5 aylik fap maratonuna giriyorum. Lanet gelsin. dünya çok güzel kızlarla dolu artık çıkıp keşfet yahu.
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 senko said: türk telekom ofisinde noyan'ın video'yu seyrettim. yarın çıkışımı yaparlar sanırım sdf gayrettepe tt mi ?
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hakliyim said: Sahnelere çıkma sırası artık sizde dostlar.. http://www.youtube.com/watch?v=4Hio_Uqw8og AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
cantug Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 farkındasınız dimi kendi videosunu koymuş...
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hala 3 ay önce yaptığım bir harf hatası üzerinden benimle uğraşmaya çalışmak gerçekten üzücü ama ya
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sinirimden kendimi silkecem olm o video ne lan? bu noyan ın muhabbetini tam bilmiyorum ama o yerde sürünen o mu? allahım aklıma mukayet ol müziğe bak tiplere bak klavyeci karı bile kendilerine gülüyo galiba napıyoıruz biz amk keşke annemi dinleyip evden kaçmayıp fasülye doğramaya devam edeydim diye.
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahaha lan yeni izledim de harbiden choque komikmiş
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 el atmışken kelime yazım hatasını da düzeltseydin sae şimdi dalga geçmeye çalışır
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ne biçim rock bar lan bu her skm istanbul da bilader
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dayanamadım abi pardon sdawdas http://i41.tinypic.com/315zaio.png
Öne çıkan mesajlar