Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 En olmayacak şekilde derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Selamişahin genç bir arkadaşımız galiba. Olay Bursa - Gaziantep arasında bile olsa çarşının takınacağı tavır hep aynı.. Beşiktaş ta en azından biz temizlenene kadar kupayı istemiyoruz dedi, birazcık konuşmaya hakları var bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Ya yaş muhabbetine girmesek. Yaklaşık 20 senedir düzenli (kombinesiyle) İnönü'ye giden (bunun %80-85'i kapalıda geçen), kulüp üyeliği olan bir insanım. Yaşımı açıklamayayım, bana kalsın :) Çarşı'yı bana karşı korumanıza lüzum yok zaten. Benim ne dediğim gayet açık. O site girişi sadece "Trabzonspor'un şampiyonluğunun" kutlandığı bir şey. Neresinde var temiz futbol yazısı, ibaresi? Direkt taraf olunmuş Trabzon'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Suçu sabit bir fenerbahçe var neden olunmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Elbette adaletten yanayız, ona şüphe yok. O site açılış görseli 3 Temmuz (2011) başladığının bir kaç gün sonrasına denk geliyor. Daha ne olduğu belli değilken, tutup sırf FB'ye inat onu yapmak saçmasapan bir şey. O görseliş hazırlayan arkadaş(lar) kendi kendine mahkemesini kurmuş, yargıyı vermiş. Benim düm derdim bu. Tabii hatam 2 senelik olaya göstermiş olduğum tepkiyi (o zamanlar), şu an buraya taşımak oldu. Evet, şimdi mahkeme kararları, uefa kararları varken benim o zaman söylediklerim biraz insafsızmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bizim ülkede hırsıza yaptırım uygulanması için yurt dışından en az iki kurumdan baskı gelmesi gerekiyor malesef. Ha şike yapılmış ha elli kişi çocuğa tecavüz etmiş. Hepsinde durum aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar