unity Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Trabzonlu patileri tebrik ediyorum. Aydinlar federasyonundan Tahkim'e, UEFA'dan Cas'a kadar butun kurumlar sikeyi tescilledi. Artik resmi olarak kupanin gercek sahibine verilmesi gerektigine Fenerbahceliler dahil herkes hak veriyor .
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kanırta kanırta şampiyon olduk, o sezon açın izleyin tüm trabzon maçlarını eskişehir dışında yürüyerek maç kazandılar
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Orda Ümit Karan vuruyor topa, afedersin önce direğe sonra götüme çarpıyor. Oluyor yani bu mu şike?
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benjani said: kanırta kanırta şampiyon olduk, o sezon açın izleyin tüm trabzon maçlarını eskişehir dışında yürüyerek maç kazandılar uefa ve cas'ta sanırım oyle düşünüyor.
unity Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BulletRide said: Orda Ümit Karan vuruyor topa, afedersin önce direğe sonra götüme çarpıyor. Oluyor yani bu mu şike? ne alakasi var ya ahah. o zaman bos kaleye kacirilan her topta şike olsun. bu kadar duz mantik ilerlemeyin. umit karan'in sutunun direkten donmesi şike olmadigini gostermez.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Az takip edin ya, ironi yapamıyoruz
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu ortamda kanirta kanirta demek ucuz kacar Sike sike sahada sampiyon olduk. bize bok atan camialar acsinlar buca ts macindaki komediyi izlesinler sonrada gelip emenikeparasayma.gif'ini buraya koysunlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Şu s..e s..e lafından 3 ay ban yemiştim lol
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 şike dedi sike demedi bence.
unity Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 BulletRide BulletRide said: Az takip edin ya, ironi yapamıyoruz sdfsd sorry. neyse mesaj yerine gitmis olur
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sleepingdeath said: bu ortamda kanirta kanirta demek ucuz kacar Sike sike sahada sampiyon olduk. bize bok atan camialar acsinlar buca ts macindaki komediyi izlesinler sonrada gelip emenikeparasayma.gif'ini buraya koysunlar. aha gelmiş rambo okan
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 trabzonun temiz olduğunu söyleyen biri bana şu maçı açıklasın.fener suçlu şike yaptı diyorsanız, samimi olup ts de yaptı diyebilmelisiniz.ama bir çoğunuz o dönem maçları bile takip etmedeniz muhtemelen, fenerbahçe'nin adı geçiyor diye sallıyorsunuz. http://www.youtube.com/watch?v=H2zNG7Et_V8&feature=youtu.be
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://n1308.hizliresim.com/1d/w/s0dsc.jpg http://o1308.hizliresim.com/1d/w/s0dt0.jpg Bütün dünya 2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor diyor..
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben o sezon şike yapıldı denilen maçların tamamını stadda izledim nerdeyse ve hepsini zar zor, şans eseri kazandığımızı biliyorum.aziz ve çetesi birşeyler yapmış olabilir, benim de şüphelerimin olduğu maçlar var ama ne karar verirlirse verilsin benim gönlüm rahat o sezon için
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu savunma şekli şikenin dekontu yok kanıt yok demek gibi. yani 5-0 biterse şike var ama 3-2 biterse yok sdfs
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sahaya yansıması, Fenerbahçe'nin deal olmasına rağmen zarzor gol atması umrumda değil açıkçası. Birçok resmi kurumdan belgeler üzerinden nihai karar bu çıkıyorsa Fenerbahçe şikecidir, Trabzon değildir. Trabzon da yargılansın onlarla da dalga geçelim sıkıntı yok, PAF takımımız diye kıyak geçecek değiliz
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 o kararlar trabzon içinde çıksın, yargılansınlar o zaman.heriflerin herşeyi unutturuldu hala şampiyon trabzon deniyor.bursa ya versinler şampiyonluğu.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bal dediğin kasımpaşa kalecisinin kornerden gelen topu alakasız yere fenerlinin önüne bırakmasından sonra atılan gol ise iyi balmış. O tarzda yığınla maçı var fenerin, tarihte ne zaman kalan 17 maçın 16 sını kazanıp 1 beraberlik alan bir takım çıktı =P
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kasımpaşa maçında öyle bir gol yoktu
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fener şike yapmadı mı onu mu tartışıyoruz bu saatten sonra!
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Allahtan uzaylılarla işbirliği yapıp sürece dahil etmişiz, yoksa çok zordu şu suçu kanıtlamak...
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benjani said: ben o sezon şike yapıldı denilen maçların tamamını stadda izledim nerdeyse ve hepsini zar zor, şans eseri kazandığımızı biliyorum.aziz ve çetesi birşeyler yapmış olabilir, benim de şüphelerimin olduğu maçlar var ama ne karar verirlirse verilsin benim gönlüm rahat o sezon için şike yapan adam maçları 8-0 alsında sağır sultan duysun öylemi?
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Feamer said: şike yapan adam maçları 8-0 alsında sağır sultan duysun öylemi? valla öyle kazananlar var yanlarına kar bile kaldı. keşke fener'de öyle yapsaydı. asdfaa
Öne çıkan mesajlar