Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010-11 Sampiyonu Trabzonspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Trabzonlu patileri tebrik ediyorum. Aydinlar federasyonundan Tahkim'e, UEFA'dan Cas'a kadar butun kurumlar sikeyi tescilledi.

Artik resmi olarak kupanin gercek sahibine verilmesi gerektigine Fenerbahceliler dahil herkes hak veriyor .

Mesaj tarihi:
benjani said:

kanırta kanırta şampiyon olduk, o sezon açın izleyin tüm trabzon maçlarını eskişehir dışında yürüyerek maç kazandılar

uefa ve cas'ta sanırım oyle düşünüyor.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Orda Ümit Karan vuruyor topa, afedersin önce direğe sonra götüme çarpıyor. Oluyor yani bu mu şike?

ne alakasi var ya ahah.

o zaman bos kaleye kacirilan her topta şike olsun.

bu kadar duz mantik ilerlemeyin. umit karan'in sutunun direkten donmesi şike olmadigini gostermez.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

bu ortamda kanirta kanirta demek ucuz kacar Sike sike sahada sampiyon olduk. bize bok atan camialar acsinlar buca ts macindaki komediyi izlesinler sonrada gelip emenikeparasayma.gif'ini buraya koysunlar.

aha gelmiş rambo okan
Mesaj tarihi:
trabzonun temiz olduğunu söyleyen biri bana şu maçı açıklasın.fener suçlu şike yaptı diyorsanız, samimi olup ts de yaptı diyebilmelisiniz.ama bir çoğunuz o dönem maçları bile takip etmedeniz muhtemelen, fenerbahçe'nin adı geçiyor diye sallıyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=H2zNG7Et_V8&feature=youtu.be
Mesaj tarihi:
ben o sezon şike yapıldı denilen maçların tamamını stadda izledim nerdeyse ve hepsini zar zor, şans eseri kazandığımızı biliyorum.aziz ve çetesi birşeyler yapmış olabilir, benim de şüphelerimin olduğu maçlar var ama ne karar verirlirse verilsin benim gönlüm rahat o sezon için
Mesaj tarihi:
Sahaya yansıması, Fenerbahçe'nin deal olmasına rağmen zarzor gol atması umrumda değil açıkçası. Birçok resmi kurumdan belgeler üzerinden nihai karar bu çıkıyorsa Fenerbahçe şikecidir, Trabzon değildir. Trabzon da yargılansın onlarla da dalga geçelim sıkıntı yok, PAF takımımız diye kıyak geçecek değiliz
Mesaj tarihi:
Bal dediğin kasımpaşa kalecisinin kornerden gelen topu alakasız yere fenerlinin önüne bırakmasından sonra atılan gol ise iyi balmış. O tarzda yığınla maçı var fenerin, tarihte ne zaman kalan 17 maçın 16 sını kazanıp 1 beraberlik alan bir takım çıktı =P
Mesaj tarihi:
benjani said:

ben o sezon şike yapıldı denilen maçların tamamını stadda izledim nerdeyse ve hepsini zar zor, şans eseri kazandığımızı biliyorum.aziz ve çetesi birşeyler yapmış olabilir, benim de şüphelerimin olduğu maçlar var ama ne karar verirlirse verilsin benim gönlüm rahat o sezon için

şike yapan adam maçları 8-0 alsında sağır sultan duysun öylemi?
  • Yeni Oluştur...