Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Abi sen ne sevdin şu oyunu ya hahah, hani ciddi anlamda aynı şeylerin tekrar ettiği bir oyunda grind yapıyorsun, grind'in de bir adabı olur canım bu tam leş, hllzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 sevmedim abi o nerden cikti, ama takinti yaptim orasi ayri. 1 metre derinliginde devasa bir okyanus iste dedigim gibi onceden. sirf su posteri kendime hediye edebiliyim diye yapiyorum su cinslikleri. yoksa her anindan tiksiniyorum denebilir an icin, exploration cok koydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ahaha kabus gibi.. update gelmis 8.4 gb, ama benim baglanti an icin turkiyede 254kb/sn ile :) isaret uzerine isaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 omg galaxy map e bookmarks gelmis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=246284 update icerigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 şu horizons bir indirime girse damlayacağım ama girmiyor haspam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bu enginners update için Horizon mu olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 yukardaki linkteki 2.1 basligi altindakilere erisemessin 1.6 ve altindakilere erisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 MrLevie said: şu horizons bir indirime girse damlayacağım ama girmiyor haspam. sitesinden ruble olarak alırsan 67 tl civarı FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Horizons'ı aldım bende dün ama exp sonrası komple yok bende, patchten de bişi anlamadım, craft gelmiş falan diyor, mesajla çağrıldım ama oraya gidemiyorm vulture ile, gidebilecek shipleri de hatırlamıyorm kaldım öyle, tek bildiğim bounty kasmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 lord_gorthaur said: MrLevie said: şu horizons bir indirime girse damlayacağım ama girmiyor haspam. sitesinden ruble olarak alırsan 67 tl civarı FYI aldım sayende ya sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 zun zunnnn bir daha da top kure ve bilimum benzeri cisim gormek istemiyorum :) http://s33.postimg.org/xnx12udt9/20160530123854_1.jpg http://s33.postimg.org/5hjtt7qlp/20160530124020_1.jpg kaldi combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 vay be, gratz! :) explore yaparken kullandığın fitleri atar mısın? asp ile mi yapıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 http://coriolis.io/outfit/asp/03A5D5A4D3A5D5C------020202-3c0v0k0k-2f2i.Iw18AwSXSQ==.CwBjEYQJjW-uQ===?bn=asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sicis, combat zorlasmis baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Çok da farklı gelmedi bana ama tabii ben 60 saat oynamışsam hepsini bounty kovalamaya verdim aksiyon olsun diye, AI değişikliğini algılayamadım bile, bir tek anacondaya falan girişiyorsan işler biraz değişiyor, hep götüne power plant e yakın tarafta dolanmak gerekiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Yok anaconda ile daliyorum ama uclu gruplar falan kicimdan dusmuyorlar onceden flight assist off ile rahat onume aliyordum. CNB lerdeyim ben ama bunlar hep elite deadly vs... Hafifletmeye calisiyorum aleti simdi. Birde huge weapons (tu) Olmadi python veya fer de lance deniycem en kotu vulture ya da turret yapacagim her bir silahi ama turret da penalty vardi, belki degismistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 http://massivelyop.com/2016/06/01/how-elite-dangerous-engineers-update-triggered-a-player-massacre/ heh The major crux of the uproar from the playerbase seems to center around jacked-up NPC difficulty and abilities, which one player labeled as “crazy badass Bruce Lee AI.” Sure, you can feel bad that computer-controlled characters have been cannon fodder for players over the years, but now that positions are reversed, the community is not loving it, especially when enemy ships are practically one-shotting pilots left and right. cozeceklermis mis. edit : https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=257892 cozmusler mis mis... neyse witcher 3 simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 geçen aynı görevi 3 farklı kişiden alıp aynı istasyonda, 3 tane sentry skimmer indirip toplamda 750k gibi bir para indirdim. normal mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Combatsız para kazanma taktiklerinizi paylaşır mısınız? Hala 10M üstünde para kazanamadım yaaa. Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 abi ikinizinde cevabini sayfalar dolusu yazmistim(k).. geriden bir bakarsaniz ayni istasyondan ayni gorevi nasil onlarca kez alip bir batimda cok para kazanabileceginizi goreceksiniz. trade konusunda baya bir sey yazdim. explorationdan uzak durun simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 http://store.steampowered.com/app/475180 pricing error var. commander pack 6 lira. oyun sahibi olan varsa yardırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Kullanmadigim gemilereymis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 kanuni, xenocide. yetişin yanlış bi şey mi yapıyorum ben. bubble dışına çıkayım dedim interdick yemeden gezinip gezegenlere inmek sakin sakin huzur bulmak için. bi tane gezegen bulamadım kaç gündür yıldız yıldız geziniyorum. çok nadir asteroid belt var. 100'e yakın yıldız gezdiysem 1 tane çıkmadı gezegen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 system map e baktığında inebileceğin gezegenlerin üzerinde lacivert bina ikonu gibi bir şey çıkıyor, sisteme girer girmez bak oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar