lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 FA'yı sadece dönüşlerde ve hedefi önümde tutmak için kapatıyorum. Full FA'sız uçmak bildiğin boş yolda drift yapmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 şu şurda durdun trade route database http://www.elitetradingtool.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 http://www.twitch.tv/skafsgaardpg bu amcayi takip ediyorum bayadir fa off oynuyo, ilgilenen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 1.2 patch in tarihi varmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Elite: Dangerous's 1.2 update will enter beta in the first week of March. Ref: http://www.pcgamer.com/elite-dangerous-12-preview-flying-together-with-wings/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://www.elitedangerousvoicepack.com/ Buradan Astra ve Personal packleri satın aldım. İnanılmaz keyifli. Ben komut veriyorum gemi yapıyor. Arada sohbet ediyoruz falan. Şiddetle tavsiye ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 oy bu cok tatli oldu iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Bu ai olayı gercekmi ? videolar kurgulanmışmı ? personal responses Türkçe isim okuyabiliyormu ? kişisel olarak sohbet hangi yöne gidebiliyor ? Edit Şu an elite oynamıyorum. Katkı için aldım. Bu tür ai iceren asistan lare her zaman hayranımdır. Her zaman AI . (buradaki ai nin cok basit oldugunun farkında olsamda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 evet gercekten hoş olmuş astra ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bu astra voice attack ile mi alakalı yoksa farklı bi yazılım mı? voice attack aldım komutlarımı iyi algılamadı , hem aksan hemde biraz boğuk çıktığı için olabilir.bide mic dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 voice attack bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Voice attack kullanıyor. Voice attack istediğin şeyi yaptığında, örnek landing gears up, voice packten seçtiğin cevabı veriyor. Voice packteki cevaplar mp3 formatında, önceden kayıt edilmiş. Personal packi de aldım. Commander Devo diye hitap ediyor. :) Yapılması 24-48 saat sürüyor personal packin. Türkçe isim okuması da personal packte isterseniz olur ancak yapan adam ingiliz olduğu için çok iyi bir sonuç çıkmayacaktır ortaya. Şu videodaki rusun yaptığı zaten süper bişey. Herif bildiğin sohbet ediyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 akirafes said: kişisel olarak sohbet hangi yöne gidebiliyor ? Abi belli komutlar var. Misal what is a black hole dediğinde, başlıyor anlatmaya. Sen komut vermedikçe bişey olmuyor ancak son patch ile şöyle bişey çıktı. Astra arada bişey diyebilir miyim diyor. Go ahead vs dediğinde başlıyor yine bişeyler anlatmaya. :) Yapan adam devamlı yeni şeyler ekliyor anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 akirafes said: kişisel olarak sohbet hangi yöne gidebiliyor ? sen hiç kötü kız oldun mu astra dedikten sonra sanal seks başlıyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ahahahasdfxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 install edilmesi tam bir işkenceymiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 wings update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 1.2 beta çıkmış; https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=120657 2 haftaya çıkar yama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 oyunun cikis tarihi belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 buda xbox a geliyormus. http://gematsu.com/2015/03/elite-dangerous-coming-xbox-one-summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 senko said: oyunun cikis tarihi belli mi? Cikali aylar oldu yahu :) Bunlar patchin betalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 voice packler çok iyiymiş ya d.a.r.k'ı baya beğendim, bu akşam deniycem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 wings live olunca toplanalim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 wings live olunca im in. yazın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Tarih var mi? Bir de oyun yeni betaya gecti di mi? Content ne durumda su an? Ben en son ağustosta fln oynadim sanirim yapacak sey asiri sinirliydi, biraz derinlik geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar