Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Catze said: Yok soylemedin, bir soylesene tamam söylüyorum o zaman iyi dinle.. çık artdık bu her konuda u.....u kafasından olm.. kurtar kendini artık başka bir dünyada mümkün böyle yaşamaya devam etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cons said: noyacım tanrıçanın adı ne Pax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 köpek ismi la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Doggydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cons said: köpek ismi la o bir sonraki köpeğime orçun ismini koyucam.. köpeğimi sosyal medya idolü yapıcam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Cons koy daha manidar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 orçun diye uyuşturucu yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sadkasşdlkasşfksdfşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 olsaydı çok iyi olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 torbacı yanaşıyo abi orçun lazım mı diyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 taş var koko var pıt var orçun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 boo-kopek-fiyati.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Noyzura said: Kafamın sonsuz güzel geçtiği, sabaha kadar dans ettiğim bir gecenin ardından güneş doğarken bagajdan şemsiyemi alıp dinlenmenin keyfini hayatının güzellikleri ile çıkarırken Hatun gene başarılı, noyan bu spiritüellik, paralel evrenler, enerjiler vs. ayağına bu hatunları yiyebiliyosan hakkaten helal olsun başka birşey önemli değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yiyo abi adamın olayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 karıya yapsın abi muhabbeti helali hoş olsun da bize niye tırıvırı yapıyo onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Hatunların inanabileceği bir düzeyde muhabbeti var zaten , sıkıntı hatunların sayıca az olduğu forumda dırdır yapışı. Kafa rahat ortamlarda hatunları etkilemek için kullanılabilecek lafları toplamış , bi tane adam akıllı sevgilisi olsa evlenme yolunda ilerlese , 'KİRAYI SENIN LEVEL-UP MI ODEYECEK ULAN' diye girişir hatun buna çeki düzen verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 olm amma taşak yaptınız ya. bi noyanın yanındaki hatuna bak, bi de sağ eline bak. bi susun amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 beni niye umursamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Somon said: eve çıktım son halini bitirdim diyebiliriz, yorgunluk sigarasını içerkene sahaneymis yalnız evin. özendim. güle güle otur. ilk kez mi yalnız oturacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 salonda buzdolabı? bilardo masası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ev seks +10 la gelmiş. bilardo masası, smeg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 langırt da mı var lan. oha ,atariciyi eve döndürmüş adam. köşeye street fighter 2 arcade alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Beğendiğinize sevindim. 2010-2013 arasında yurdısında yalnız kalmıştım şimdi istanbul'a geldim burada yine eve çıktım onun tadını alınca bir kez kopamıyorsun. Yavaş yavaş döşüyorum evi 2-3 ay oldu çıkalı anca adam edebildim, kafam da şuanlık bir de jetonlu tilt almak var, sonra çıkmam evden heralde :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar