Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

GERGE

Öne çıkan mesajlar

900 almıştım zamanın da wings captain :) simdi oldu 1400-1500 ama ben onda gelecek göremiyorum ve güçsüz kalıyor bir kartın üstüne kurulan deck.

Late order deck'i daha güçlü ve zevkli
imperial resource, knight scholar'lı , general'li

Fikir güzel geldi ama 5 decay 6 growth cok zorlar gibi geldi bana.

monstrosity kalsın ama watcher koymayacaksan monstr. brood kullanmasanda olabilir. çünkü necro gibi hızlı olmayacak 2 turn'de saldırmalarını bekliyeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ilk Order destem:

http://cl.ly/image/2Q2G3g2R0y3r/Screen%20Shot%202013-12-08%20at%2015.49.09.png

Guzel gibi, daha Order oynamanin mantigiyla ugrasiyorum ama. Aging Knight gereksiz gibi geliyordu ama acilis elinde olunca cok iyi kart.
Sosyal ağlarda paylaş

son haftalarda bana mono order oynayan pek denk gelmedi. yamadan sonra bir wings captain furyası vardı ama fazla sürmedi. şu an mono order sanırım en az karşılaştığım deste. tabii ben henüz rated oynamıyorum, izlemiyorum, onu not düşeyim.

en pahalı 10 karta bakalım:

said:
Sister of the Owl 1518g 1553g 28 / 23 53 minutes ago
Wings Captain 1325g 1415g 17 / 20 40 minutes ago
Watcher 1384g 1400g 26 / 20 1 hour ago
Breaker 1317g 1395g 20 / 21 1 hour ago
Tempo Theft 1300g 1317g 12 / 11 9 hours ago
Machine Chant 1134g 1272g 7 / 16 1 hour ago
Necrogeddon 1350g 1263g 15 / 11 21 minutes ago
Cannonetta 1140g 1197g 7 / 20 1 hour ago
Machine Divinator 1067g 1164g 6 / 25 11 hours ago
Machinated 1250g 1122g 12 / 15 1 hour ago

selling price çünkü buying mangy rat 2k yazanlar olmuş sdfsdf

4 E
2 D
2 O
2 G

decaydekiler mono decaylik kart ve ikisi birbirini tamamlıyor. bu yüzden necrogeddon = cheese. order ile de growth ile de kullanan var tabii ama istisnalar hakkında ne derler bilirsiniz.

growth'dakiler creature ve ikisi de çok efektif. breaker yeni kinfolk brave, sister da yeni rat king. burada değişen birşey yok.

geleceğim nokta şu: niye enerji OP sorusunun cevabı ortada. creature, spell, enchantment hepsi var. neyse ki cannonetta base dmg düşük. piercing veren enchantment gelince asıl o zaman şamata başlayacak.

machinated şu an oyundaki en aşırı güçlü bulduğum kart. necrogeddon da close second. ben olsam machinatedın verdiği atağı düşürürdüm. yeni bir undead creature eklerdim. necrogeddon ile de husk değil, o gelirdi. base dmg 2 olan. haste ile 6x3 vuracaksın, 6 tane de animovoredan kart çekeceksin tam bir no-brainer.
Sosyal ağlarda paylaş

bu benim mono order'im pother yerine powerbound vardı ama ilmire doctor'u öldüremeyince dedim olmuycak böyle. Belki geri koyarım powerbound'u waking stone cıkarırım bilmiyorum...

aslında flip koyucaktım pother yerine ama kart cektirmesi cok cazip geldi pother'in ama sevmiyorum random cekme olayını.

ileride pother-waking stone yerine transposition-flip'de yapabilirim,Diger kartlar stabil yani deck'imden
cok memnunum deck'ten energy yeniyorum , growth a karsi spike'lar cok iyi decay'i doctor haric yeniyorum fln...

http://i.imgur.com/4j1kWZb.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

yama gelmiş. watcher nerflenmiş. 4 yeni scroll var, hangileri yazmamışlar. achievementlar gelmiş. library ve discard sayıları gözüküyor. yeni ai deckler falan.

said:
As far as bug fixes go players are now able to be challenged and be sent a trade request via the friends list.

düzeltme: şimdi oyundan baktım bi achievement 100g verdi demek ki ödüllüymüş.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevinmedim gold olayına ya kart fiyatları cosacak yine ^^

gerci nereye kadar cosabilir 1000g a pack acma var, judgement var neyse...

watcher ne olmuş ? nasil nerf yemiş ana deck'im di o pff

abi ona gelene kadar bence su energy deck'lerini biraz can versinler hem oynuyan bıkıyor hem karsısında ki. En cok ta judgement icin istiyorum direk içine ediyor energy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...