Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 900 almıştım zamanın da wings captain :) simdi oldu 1400-1500 ama ben onda gelecek göremiyorum ve güçsüz kalıyor bir kartın üstüne kurulan deck. Late order deck'i daha güçlü ve zevkli imperial resource, knight scholar'lı , general'li Fikir güzel geldi ama 5 decay 6 growth cok zorlar gibi geldi bana. monstrosity kalsın ama watcher koymayacaksan monstr. brood kullanmasanda olabilir. çünkü necro gibi hızlı olmayacak 2 turn'de saldırmalarını bekliyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 resource sorunu bariz. bunny falan kafamda 1-2 fikir var ama dediğim gibi muhtemelen patlak olur. belki ilerde yeni kartlarla daha reliable olur. mesela eclipse epey bir ihtimal yaratacak bir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sistera 1.8k veriyorlar. bu gidişle 2k'ya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Ilk Order destem: http://cl.ly/image/2Q2G3g2R0y3r/Screen%20Shot%202013-12-08%20at%2015.49.09.png Guzel gibi, daha Order oynamanin mantigiyla ugrasiyorum ama. Aging Knight gereksiz gibi geliyordu ama acilis elinde olunca cok iyi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 1 manaya başka bir opsiyon yok ki. crossbowcu 3CD. sinmarket zealot 1 HP. ikisi de çoğu zaman vuramadan ölüyor. bu da benim order / decay http://i.imgur.com/PUcej8H.jpg decimation ve aging knight x3 olunca sinmarked zealotları çıkartacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Order rush cok pismis cidden, yenemeyip aralarina katildim, simdi de beni yenemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 son haftalarda bana mono order oynayan pek denk gelmedi. yamadan sonra bir wings captain furyası vardı ama fazla sürmedi. şu an mono order sanırım en az karşılaştığım deste. tabii ben henüz rated oynamıyorum, izlemiyorum, onu not düşeyim. en pahalı 10 karta bakalım: said: Sister of the Owl 1518g 1553g 28 / 23 53 minutes ago Wings Captain 1325g 1415g 17 / 20 40 minutes ago Watcher 1384g 1400g 26 / 20 1 hour ago Breaker 1317g 1395g 20 / 21 1 hour ago Tempo Theft 1300g 1317g 12 / 11 9 hours ago Machine Chant 1134g 1272g 7 / 16 1 hour ago Necrogeddon 1350g 1263g 15 / 11 21 minutes ago Cannonetta 1140g 1197g 7 / 20 1 hour ago Machine Divinator 1067g 1164g 6 / 25 11 hours ago Machinated 1250g 1122g 12 / 15 1 hour ago selling price çünkü buying mangy rat 2k yazanlar olmuş sdfsdf 4 E 2 D 2 O 2 G decaydekiler mono decaylik kart ve ikisi birbirini tamamlıyor. bu yüzden necrogeddon = cheese. order ile de growth ile de kullanan var tabii ama istisnalar hakkında ne derler bilirsiniz. growth'dakiler creature ve ikisi de çok efektif. breaker yeni kinfolk brave, sister da yeni rat king. burada değişen birşey yok. geleceğim nokta şu: niye enerji OP sorusunun cevabı ortada. creature, spell, enchantment hepsi var. neyse ki cannonetta base dmg düşük. piercing veren enchantment gelince asıl o zaman şamata başlayacak. machinated şu an oyundaki en aşırı güçlü bulduğum kart. necrogeddon da close second. ben olsam machinatedın verdiği atağı düşürürdüm. yeni bir undead creature eklerdim. necrogeddon ile de husk değil, o gelirdi. base dmg 2 olan. haste ile 6x3 vuracaksın, 6 tane de animovoredan kart çekeceksin tam bir no-brainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Breaker o kadar korkutucu degıl bence, Berserker direk anti-decay ama. Growth'a zıplayan zehirimi atmaya çekiniyorum 10-15 tur çıkmazsa bu; adam sırf onun için Berserker bekletiyordur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 mono decay perspektifinden bakarsan berserker tabii ki daha çok düşündürecektir. farklı farklı şeyler oynayınca breakerın ne kadar versatil ve kuvvetli olduğu ortaya çıkıyor. multicolor decklerde bile düşük resource cost sayesinde en iyi creature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu benim mono order'im pother yerine powerbound vardı ama ilmire doctor'u öldüremeyince dedim olmuycak böyle. Belki geri koyarım powerbound'u waking stone cıkarırım bilmiyorum... aslında flip koyucaktım pother yerine ama kart cektirmesi cok cazip geldi pother'in ama sevmiyorum random cekme olayını. ileride pother-waking stone yerine transposition-flip'de yapabilirim,Diger kartlar stabil yani deck'imden cok memnunum deck'ten energy yeniyorum , growth a karsi spike'lar cok iyi decay'i doctor haric yeniyorum fln... http://i.imgur.com/4j1kWZb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 royal banner tek başına growth'un biletini kesebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 az once pure energy cok fena tokatladı order'i mi asdasf adamın tek creature'i structure'ların cooldown'ını dusuren priest forge'la besleniyor sırf onun dısında 3253256 structure ,spell genelde knight,general'e fln damage yetemezlerdi ama bu sefer yetti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 birikmiş 3+ commonları vendorladım 7k gold geldi sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yama gelmiş. watcher nerflenmiş. 4 yeni scroll var, hangileri yazmamışlar. achievementlar gelmiş. library ve discard sayıları gözüküyor. yeni ai deckler falan. said: As far as bug fixes go players are now able to be challenged and be sent a trade request via the friends list. düzeltme: şimdi oyundan baktım bi achievement 100g verdi demek ki ödüllüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yeni kartlar: - D - eclipse / 1 / C - G - ancestral pact / 3 / U - ? - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Patch iyi bu arada. Watcher/Necro/Brood desteleri hala viable ama. Genelde onlarla 5 idol filan alıyordum çünkü ben. Hatta biraz da direct damage gerekli şimdi diyebiliriz ki bu daha önce bahsettiğim sıkıcılığı giderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 oo en büyük değişiklik bu ama: unit abilityler kullanılınca yazı çıkıyor. mesela cursemonger curse basınca kafasının üstünde Curse diye text scroll oluyor bunu bildiğin dilemiştim ya (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://i.imgur.com/vCjdMQ2.jpg yama iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben sevinmedim gold olayına ya kart fiyatları cosacak yine ^^ gerci nereye kadar cosabilir 1000g a pack acma var, judgement var neyse... watcher ne olmuş ? nasil nerf yemiş ana deck'im di o pff abi ona gelene kadar bence su energy deck'lerini biraz can versinler hem oynuyan bıkıyor hem karsısında ki. En cok ta judgement icin istiyorum direk içine ediyor energy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 update, yeni kartlar: - D - eclipse / 1 / C - G - ancestral pact / 3 / U - E - piercing projectile / 2 / U - G - ? neyse ki piercing projectile rare değilmiş. yoksa spastik bir fiyatı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ach. icin pack actim breaker cıktı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 tek kart almanın, avatar değiştirmenin, tutorial oynamanın falan da achi var hızlı gold için sdsdf. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 trade'de istediginiz kartlar varsa hemen almak lazım yoksa fiyatlar fırlıycak bir süre için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 eclipse uncommonmış yanlış görmüşüm. tam yama notları: https://scrolls.com/2013/12/changelog-0-112-achievements-testing-grounds#more-3772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 watcher patates olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar