arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 açıklama eksik olabilir o konuda yetersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 HAFTA SONU İÇİN İKİ KAT GOLD VAR. Every match played from 18:00 CET on Friday November 22nd till 9.00 CET on Monday November 25th will award twice the usual rewards, giving players a chance to claim a spot on the leaderboard, and get rich in the process. One thing to note: Judgement rewards will not be boosted; sorry about that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 güzel. o zaman bu haftasonu deckleri tamamlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 megri megriii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sorun olmuş evente 2.5 saat taktılar. 30 dakika sonra başlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Tekrar: http://cl.ly/image/2D3e2d0N3O0m/Screen%20Shot%202013-11-22%20at%2021.18.46.png Son destem iyi bu konuda: http://cl.ly/image/1k21360z3D3w/Screen%20Shot%202013-11-22%20at%2021.21.11.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Decay ı bırakıyorum ben ya. Oyunlarımın çoğunu alabilsemde garip bir şekilde sıkıyor. Growth satın alacağım bu event ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Laf olsun diye buyu agirlikli bir Decay-Order destesi yaptim Decay'in buyuk yaratiklarinin olmadigi. Sabahtan beri oynadigim 5-6 oyunun hepsini aldim deste ile, sasirdim biraz. Beklemedigim kadar guclu cikti. http://cl.ly/image/093u0t1G0F2X/Screen%20Shot%202013-11-23%20at%2022.22.31.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ben izledim bir tane macini bugun kaybettin full decay watcher deck'ine karsı bunla eahu deste güzel calısıyor. curse mongar ve kabonk yerine baska birsey koyunabilir sanki ya... biraz toparlasam bende decay e girisicem watcherlarım ve harvesterlarım tam sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Abartmisim biraz, history'ye baktim, 6'da 4 yapmisim. Cursemonger amam bu destenin temel taslarindan, Harvester disinda adam gibi zarar veren kartim yok 2 ve 1 vuruyor hepsi. Cursemonger ile unit oldurebiliyor ancak onlar. Kabonk da ayni hesap, curse + kabonk. Bu ikisi olmazsa haritan adam kaldirmakta zorlaniyorum, poison bile yetersiz kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 10k topladim cifte altinda, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bir aging knight deck'i yaptim süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sevemedim ben o karti, hic tehdit olarak da goremiyorum. nasil kullaniyorsun? ucuzlugundan dolayi tek kullanim alani rush yani, o da eline gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 rush deck'i zaten calleR's bane speed,haste, decimation fln 3 tanede regeniture attim bazen oyunu kazandırıyor indiriyorum rakibi keske hafta sonu yapsaydım oyun hızlı bitiyor kazaniyorum genelde rakip beklemiyor bu sekilde inmeyi Nedeni o yenilmelerinin genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 dedenin olayı 1 resource olması yoksa başka bir atraksiyonu yok. ölmeden 2 kez atak verebilirse yaşadın zaten. bazı rareleri bulmak acayip zorlaştı double gold yüzünden. database fiyatının 200g üstüne alamadığım oldu. machinated, appurtenance, breaker, fleetness, machine chant, watcher, captain, machine divinator, scout automaton, sister, tempo bunlar varsa elde tutun mutlaka fiyatı artar. unforseen onslaught, untainted, vigor extraction, necrogeddon bunların da fiyatı artacak gibi geliyor bana. ----------- biliyorsunuz eskiden mono decay oynardım. artık canımı sıkıyordu. necrogeddon kullanmadan bir şekilde watcher, nutrition falan growth ile combolarsam tekrar ona bakacağım. son zamanlarda O4 D2 deste ile oynuyordum. idol rush deck. decayden languid, shackles, hex mark falan. oyunu ya çabuk veriyorsunuz ya da çabuk kazanıyorsunuz, ortası yok gibi. gold kasarken ideal. gravelock desteleri denedim. epey varyasyonunu denedim hatta gravelock kart bulunmayan orderı bile koyup gravelock outcast + bloodboil + vengeance veil veya fleetness gibi işler yapıyordum. rakip infectios blight atınca bu comboyu yapınca acayip birşey oluyor ahah ama machination mindsetim yok malesef, relentless olamadık. bir kez 27/12/1CD olmuştu outcast ahah. winrate pek parlak olmadı. asıl hoşuma giden gravelock destesi E5 G2 oldu. ancak onda x3 machinated çekmeden işler zor. o yüzden şu an winrate pek parlak değil. yine de acayip eğlenceliler özellikle order falan katıp ilginç combolar üretebilirseniz çünkü düşük resource costu ile geliyorlar, üzerlerinde relentless, self-heal gibi kuvvetli abilityler var. sağlam bufflayabilirseniz inanılmaz oluyor. untainted sayesinde removal yemiyorlar, buff spam reliable oldu. hatta araya breaker bile sıkıştırabilirsiniz. bir de G / D rat destesi yaptım. winrate hiç fena değil ama mono energy çıkınca gelişine çakıyor, state machine, charge coil, removal spam falan. ---------- şu an bence mono energy en net oynanır çünkü OP. necrogeddon desteleri de efektif. her türlüsü iyi, growth katılanı da, order katılanı da, mono decay de. wings captain beatdown destelerin performansında düşüş var. eskisi gibi çakamıyorlar herhalde oyuncular adapte oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Necrogeddon+Watcher+Brood kullaniyorum ben mono decay sirf. Bunun disinda mono decay zor, ancak poison ama o da eskisi kadar guclu degil. Necro+Watcher mono decay olmali ama bence. Zaten 9 kart bunlara gidiyor, creature da bol olmali (29 tane var benimkinde), geri kalanda Brain Lice, Damning Curse, Languid derken bitiyor. Rat King+Necro filan yapilabilir ama yeterince guclu degil. Oyun sonunda 8D4G kullanarak 9 idol damage ve 9 Husk damage koyuyorsun ama o zamana gelene kadar zaten iyi yapmis olman gerekli, tek basina kurtarmaz kaybedilen oyunu. Decay-Order yine iyi ama, ana destem o su anda, yukarda duruyor zaten. Cok egleniyorum kendisiyle, cok agir ama deste. Energy OP gibi ama Watcher destemle genelde yeniyorum Energy destelerini. Necro icin 4-5 adam toplayabiliyorum rahat, yeterince hizli degil bir tempo saglayamazsa. Decay'a karsi asigi guclu kart, tek basina oyun ceviriyor bazen Damning gelmezse. Su anda Decay ile en buyuk korkum Berserker ama. Poison adami buffliyor, DO destemde Harvester disinda bir seferde onu oldurecek dmg veren kart yok, Growth gorunce tum Damning Curse'lari onlar icin sakliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Rat cok pahalandi ya... 600'e almistim simdi 1200 cekiyorlar. Bana da necrogeddon lazim 2 tane o da olursa Decay deck'im biticek ama bulamiyom ^^m Bende soyle monstrosity li ,watcher'li , necrogeddon'lu deck yapicam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ratin o kadar dusmesi anormaldi zaten. Hala cok iyi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Owl is the new Rat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mono Energy kullanan, deck ve strateji konusunda fikir vermek isteyen olursa verilecek bilgilere açığım bu arada :-) Growth oturttum az çok ama Energy'e merak salasım var, güzel combolar vs bilen paylaşan olur mu? Forumlarda pek fazla aktivite yok, deckbuild konuları ise iyice sakin gidiyor, çok az paylaşım var, ben de okuyacak şey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 forum build konusun da tırt , replay izle bol bol not al kartları. Energy konusunda pek bilgim yok. şu deck'i yaptım acayip zevkli . 5 idol patlatmak orgazm ^^ monstrosity , monstrous blood + watcher olayı ayrıca zevkli 3. necro'yu arıyorum ama pek te ihtiyac duymuyorum. Miasma gereksiz gibi duruyor deck'im de ama ne koysam yerine düşünüyorum... http://i.imgur.com/VSrBgrO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 birisi iptal etmiş scrolls account'u mu mail attim mojang'a :( bekliyorum cevap. Önce oyuna giremedim sonra mail'e baktim ki Cancellation notice for order başlıklı mail gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 birden fazla mono energy var. machine divinator desteleri var. siege cracker desteleri var. solemn giant desteleri var. automaton var. bence en güzeli machine divinatorlı structure desteleri. build-up sırasında removal spamleyip aradan bir cannonetta falan inicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Biri senin adına nasıl cancel order'da bulunabilmiş ki? Enteresan olmuş o iş ya, hesap kendi adına mıydı? Şu anda karışıkça bir mono energy deniyorum ben. Gravelock ve End of Reason hariç tüm rareleri doldurdum 3erden. Ağırlıkla Solemn Giant kurtarıcı oluyor. Thunder Surge düşündüğüm kadar etkili olamadı henüz. Hangi comboların ve neye ağırlık vermenin daha etkili olacağını kavrama aşamasındayım. Solemn+Machinated combosu oldukça etkili görünüyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 machinated'ı en dandik karta koy iş yapar. şu an net en iyi energy kartı. yalnız solemn'e asıl machination mindset konur ki relentless alsın. yoksa o damage bir moka yaramaz. ayrıca çok keyif aldım demiyorsan solemn giant destesi oynama. öbür desteler daha sağlam. end of reason ismi gibi bir kart. sanırım ona iş yaptıran bir combo bulunamadı? sdfsdfs thunder surge'e gerek kalmadı. çok fazla removal var. machine chant, state machine derken, ether pumpların countdownını divinator ile düşürürken bir bakıyorsun board temizlemişsin :) metal wonder acayip tavsiye ederim. her energy decke girer bence. hala OP olduğunu düşünüyorum. automata forge da acayip versatile bir kart. duvar olarak bile iş yapıyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar