Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Destelerimi tamamladigim icin (1500 ustu rahat oynayabilecek bir Decay yaratik, bir Decay zehir kurdum; simdi de Growth kuruyorum Quick'de oynamak icin) rated oynamaya basladim, yavas yavas artiyor rating. Ayrica Necrogeddon'u cok seviyorum:

http://cl.ly/image/0L3S2p232V2l/Screen%20Shot%202013-10-02%20at%2020.42.22.png

Decay'in en iyi kartlarindan kesinlikle. Ozellikle creature deck oynuyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gecemezsin premade'lerle, easy'leri gecersin ancak.

Onlarin mantigi su:

Trial yaparak iyi bir para kazaniyorsun. Mesela 1600-1700 kadar Ranked'de rahat oynayabilecegin, Quick'de ise zaten goturecek deckler 10k gold civarindan basliyor. Bu destenin hepsi ama, senin premade'in bunun bir 3-4k'sini filan karsilar. Easy'lerle tam ranked deck olmasa da iyi bir deste cikartabiliyorsun, sonra Quick Match ya da Medium Trial oynayarak geri kalan kartlari tamamliyorsun. Hard Trial istersen gir, ugrasmadim ben hic.

Soyle diyeyim; su an iki tane competitive destem var; sadece Easy Trial'lari bitirdim, 3-4 tane de Medium Trial yaptim. Onlardan gelen para ile rahatca Quick Match atip %50 tutturabilecegim bir deste kurdum. Bu dedigim iki desteyi tamamlayinca da Quick'lerden gene parayla, Rated'e girdim.

Deste icin para toplama yani onlarin amaci.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben onlarca pack actim ama desteleri hep trade ile tamamladim. Genelde 4-5 kart eksik oluyor, common ve uncommon eksik kartim pek yok ama sanirim pack'ler sayesinde.

Pack al abi, elinde bir suru kart olsun. Ancak oyle yeni desteler deneyebilirsin.

Sunu yap bak:

Once trade ile bir deste olustur. Sonra hep pack al. Yeni bir deste olusturmaya kadar verdiginde pack almayi biraz ve trade et yine. Zaten pack acarken satabilecegin bir suru degerli kartin da olur. En zevkli yontem bence bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyunda inanılmaz bir barrier to entry var ya, preconstructed deck ile başlıyorsun, tamam pay2win olmasın anladık da, random packler para ile alınamadığı için o iğrenç desteyle quick match yapmak durumundasın, ben henüz galibiyet alamadım decay preconstructed ile (doğrusu 5 maç yaptım daha ama :P), bilmiyorum millette hep daha iyi desteler var ya da ben yetemiyorum.

En iyi stream kimin bunda biraz oyun öğrensem Decay için?
Sosyal ağlarda paylaş

Preconstructed Decay ve Energy den işe yararmış gibi görünen kartları bir araya getirerek şöyle bir şey yaptım:

http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;b;m;n;3F;28;3N;2z;4i;4j;2I;4w;2W;31;4M;O2;xZ;i2;ie;in;yx;ir;yI;iM;iO;iW;j7;j9;zm;jg;zp;ji;zu;zw

Normal standartlarda değerlendirildiğinde inanılmaz kötü bir deste, multi color deste için çok yüksek mana cost lu şeyler var vb. ama single color preconstructed olmuyor, çok rezil kartlar var sinir oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Pack açmak daha karlı. Ancak deste tamamlamak için seve seve trade yapmak zorundasın. :D

Decay oyuncusuysan gold için önce trialları zorla. Mono Decay ile Hard dahil epey bir trialı geçebiliyorsun. Epey gold geliyor.

Multi-color deste için sağlam kartların olması lazım. Ona biraz erken girişmişsin. Onun yerine ikinci renkten 1 bilemedin en fazla 2 cost kartlarla yapmak daha ideal.

Orada gördüğüm kadarıyla Energy kartların daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Su an Ranked'da oynadigim Decay destem bu:

http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;5N;4e;4g;6m;yn;OB;P0;P4;P7;Pa;Pi;Pj;Pl;zi;Pw;Px;Py;PC

Referans olsun. Degistiyorum hep ama sanirim boyle kalir artik.

Puppet gidince Order'lari arttirip yeni seyler deneyecegim, guzel Order kombolari geliyor Eager Scryer, Tempo Theft ve Vigor Extraction ile. Horn of Ages alirim Puppet icin de, Binding Root ya da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aldıydım 5 euroluk mu ne. İkinci deck için preconstructed aldım bir tane. Onun dışında just for you'ları shard ile alıyorum, malum gold fiyatları saçma sapan.

Oyun çok güzel. Yamadan belli olduğu gibi geleceği de güzel. Öbür TCGler gibi para tuzağı değil. Spectator geliyor, ESL falan competitive de düşünüyorlar. Mod desteği var. İleride daha da başarılı olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...