Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Marty said: hikaye guzel anlatim akici tahrik edici ogelerle okuyucuyu iyice kendine bagliyor (muz) detaylar yorucu degil aksine hikayeyi tamamliyor (sat bardaginda alevli b52) 9/10 would read ahhaha (muz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 intihar etmekle intihara teşebbüs etmenin arasındaki farkı bilmeyen insanlara kıl oluyorum. lan bizzat kendin teşebbüs etmişsin hala yanlış kullanıyosun emenike ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 adam troll yahu, 3 defa yazdılar, gerçek değil.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Gazeteler bile intihar etmekle intihara teşebbüs etmek arasındaki farkı bilmiyor. Konuyu açan bilememiş çok mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bu aralar aklımdan sürekli yeniden intihar etmeyi geçiriyorum. Bu kez geçen seferki gibi sırtımı boşluğa dönüp kollarımı iki yana açtıktan sonra kendimi sırt üstü boşluğa bırakmak yok. Yavşaklaşmamın bir sebebi de odur. Bu sefer korkak bir atlayış gerçekleştirmeyi planlıyorum. Zıplama ya da kendini bırakma biçiminde değil de pencereden sarkıp bir süre pervaza asılı kaldıktan sonra gücüm tükenince kendimi bırakmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bence kıskanmışlar seni boş ver umursama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 troll user a troll cevap; "en üstten dene bu sefer 5 den deneyip riske atma" troll cevap 2; "yav he he" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tokins said: sırtımı boşluğa dönüp kollarımı iki yana açtıktan sonra kendimi sırt üstü boşluğa bırakmak... bu arada arkadaşım aynen böyle intihar etti benim. sabah ezanı sırasında kalkan biri görmüş. farklılık 2 tane: 1 - yüz üstü bırakmış kendisini. 2 - gülümsüyormuş niyeyse edit2; şu satır gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 boynuna tel bağla ellerinide kafana yapıştır 2 yanından uhuyla. atla balkondan kafan kopsun ellerinle kopardın sansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar