applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 en temizi gs başkanı mesela, adam devlete milyar dolarlar caktı, hala utanmadan ufleyerek ateş söndürme derdinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ben de isterim anadolu takımı şampiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yok be, 1 sampiyonluk ile kendilerini büyük takım falan sanıyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bursago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ultima online'a başlayana kadar odamda fener posteri falan vardı. ilkokulda karşıyaka yıldızlarda falan oynuyordum. ondan sonra şimdiye kadar, heralde bi 11-12 senedir hiç maç izlemedim. bu yüzden fener'de hala uche, høgh, okocha, erol, boliç, oğuz , rüştü, yedek kaleci recep falan oynuyor sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Black-ice said: ultima online'a başlayana kadar odamda fener posteri falan vardı. ilkokulda karşıyaka yıldızlarda falan oynuyordum. ondan sonra şimdiye kadar, heralde bi 11-12 senedir hiç maç izlemedim. bu yüzden fener'de hala uche, høgh, okocha, erol, boliç, oğuz , rüştü, yedek kaleci recep falan oynuyor sanıyorum. ultima online'a başlayınca ne oldu=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hayatım uo oldu. maç izleyeceğime oyunla değerlendirdim o zamanı. öyle öyle koptuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 uo iyi bir şey zaten. hayatı öğretiyor, insanların ne mal olduğunu öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar