romslayer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 beta gelirse oynarim yoksa hic oyle aciyim stream izliyim falan ugrasamam, dun baktim hepsi xbox controllerla mal mal oynamaya calisiyordu. yani arkadas oyna controllerla oyna ama beceremiyorsan oynama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Source motorunu mu kullanıyor bu oyun şimdi? Öyle bir şey duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 İndiriyorum betayı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 key mi geldi, yoksa origin'e ekli halde mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 EA'yı trolleyerek account'a eklettim. Normalde key geliyor mail yoluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben de bakicam bu aksam, beraber bakalim mi 14 subata ozel ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 titanımın sırtına alırım seni, beraber gezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 peh, EA chat acilmadi, bende dilenecektim key :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Nasıl trolledin be öyle saçma şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ortalikta dolasan muhabbete gore, guzelcene ricada etsen, trollesen de beta key kapabiliyormussun ea-livechat'den ehueh. dert su ki bende acilmiyorre live chat, peh kacirdik treni galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Key dağıtımı başladığı zaman adamlar mix-up yaptı, PC key isteyenler xone key'i falan aldı. EA'da sayfa açtı eğer key'ler karışırsa oraya başvuruyorsun falan. Ben de daha evvel twitter'da paylaşılmış bir key'i yazarak yolladım, 2-3 saat sonra account'a eklediler. Oyun zevkli, silah sesleri, vurma hissi falan oyuna bağlıyor resmen. Tatmin oluyorsunuz oynanıştan. Titan'lar direkt olarak strategy'yi etkilediğinden sabit bir oynanışınız olmuyor. Olayı değiştiren bir etken olmuş Titan'lar. Normal COD'da belli bir rotayı takip ederek başarı sağlayabiliyordunuz, bunda o olmuyor gibi, iyi birşey yani. free run olayı ise akıyor, resmen akıyor yani. Çok keyifli, sürekli koşasınız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben key filan yazmadim bana xbox one key gondermissiniz ben PC ye basvurstum diyip e-mailimi yazdim 2 saat sonra eklediler accounta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 twitchten baktım xboxta net tutar bu oyun. PC'de olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 pc olmasada olmaz. Bizde oynamak istiyoruz sdf bi beta key'de atmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=titanfall&platform=pc&category=demo-beta&subject=Eligibility+Issue buraya dilendim, dedim register oldum ama key yok, cokda denemek istiyordum haftasonumda bos vsvs 1 saate aktive ettiler oricin ekauntumda. indiriyorum..free run olayi cok hosuma gitti izledigim kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 mono said: http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=titanfall&platform=pc&category=demo-beta&subject=Eligibility+Issue buraya dilendim, dedim register oldum ama key yok, cokda denemek istiyordum haftasonumda bos vsvs 1 saate aktive ettiler oricin ekauntumda. indiriyorum..free run olayi cok hosuma gitti izledigim kadari ile. abi bende dilendim şimdi,adamlar mail atıp " al la keranacı" mı diyolar napim beklim mi başında safsasfafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 email geldiydi bana 1 saat sonra falan..senin origin account'ina betayi aktif ettik gule gule oyna diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Eh. oyunun temposu gayet iyi. Gayet eglenceli oyuna benziyor. Free walk baya rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 mono said: http://help.ea.com/en/contact-us/new/?product=titanfall&platform=pc&category=demo-beta&subject=Eligibility+Issue buraya dilendim, dedim register oldum ama key yok, cokda denemek istiyordum haftasonumda bos vsvs 1 saate aktive ettiler oricin ekauntumda. indiriyorum..free run olayi cok hosuma gitti izledigim kadari ile. şunu yaptım bende eklemişler acc'e 1 saat sonra fln. 12 gb indiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 akuila, ekleyin de patlatiim titanlarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hehe ben halen oynuyorum, gayet begendim, tam eglencelik, non-stop action fps...double-jump,jetpack,freewalk,rodeo falan baya eglenceli mekanikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 off auto lockli silah var herkeste, lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 autolock pistol gruntlara baya fena cakiyor, ama player'lara vurmasi baya yavas..3 kere ustuste kilitlenmesi gerekiyor. Assault veya herhangi baska bir silah ezip geciyor smart-pistolu. Ama gruntlara ilac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bana vermiyo ipneler,hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar