Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terse yatırma hayat yeter

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Şu kupon kahve olayını düşündüm arkadaşlar şöyle bir şeyle geldim. Dükkanda bir çerçeve olacak ve o çerçevede yardım eden herkesin nickleri yazacak. Hem kupon kahve almış olacak hemde hayat boyunca dükkanda belirli bir indirimi olacak o insanların. Sonuçta zor anımda bana yardım etmek isteyen kişiler ve böle bir şey yapmazsam rahat etmem. Zaten tek dükkanlada kalmayı düşünmüyorum işleri oturtup parayı kazandıktan sonra ikinci dükkanıda açmayı planlıyorum ve bu çerçeve olayı yapabilirsem ve açabilirsem her dükkanda olacak. Ömür boyu Caka da indirimleri olacak bu kişilerin. Altın üye gibi bir şey olacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi madem bu is acil, en kisa zamanda yigilalim madem kafeye. Kupon falan benim icin hikaye, istersen kucuk kagida kursun kalemle yaz sallamam. Nick`i de sonra asarsin oraya buraya kimsenin bu konuda aciliyeti yoknus.

Madem en kisa zamanda odeme yapman lazim bugun is cikisi ve haftasonu boyunca hallolsun en azindan bir kismi.

Tam adres neydi bu arada, hala forumda ne is yaptigini bilmeyen bile var marketing`in yetersiz kalmis bak :D
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Valla ülkenin gidişiyle ilgili. Turistlerin gelişlerini iptal etmesi ve insanların Taksim'e düzgün çıkamamaları etkiledi. Hani mekanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum olaylardan önce çok iyi giderken olaylarla birlikte çok pis bir üdşüş oldu. Köşeye para atmaya çalışıyorum ama olmuyor 2 gün iş olup 3 gün iş olmayınca para giderlere gidiyor ne yazık ki

var abi mekanında sorun.
yokuşta kalıyor. hiç sevmem yokuşu...
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

gerçekten kötü niyetli bi varlık olsaydı saçı sakalı traş eder takım elbise giyip kpss kursuna yazdırırdı seni.

hahaha adam ince görmüş valla

ayrıca dükkan cok sorun taksımde. ben bile taksıme ayda en azından 2-3kere çok rahat giderken şu olaylardan sonra koca yaz bitti 2 kere gittim. turistlerde rezervasyonlarını baya baya iptal ettirmişler gibi yada en azından gelenler de taksime o kadar uğramak etrafta takılmak istemiyorlar olabilir sonuçta.

şu kupon işi güzelmiş. bir nevi ön ödeme olur sonuçta ille taksime düşer çoğu kişinin yolu. x mekanında yiyip içecegine en azından senınkine gelsin bari. mekan da resımlerden falan gayet güzel duruyor. inş durumların düzelir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...