BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Şu kupon kahve olayını düşündüm arkadaşlar şöyle bir şeyle geldim. Dükkanda bir çerçeve olacak ve o çerçevede yardım eden herkesin nickleri yazacak. Hem kupon kahve almış olacak hemde hayat boyunca dükkanda belirli bir indirimi olacak o insanların. Sonuçta zor anımda bana yardım etmek isteyen kişiler ve böle bir şey yapmazsam rahat etmem. Zaten tek dükkanlada kalmayı düşünmüyorum işleri oturtup parayı kazandıktan sonra ikinci dükkanıda açmayı planlıyorum ve bu çerçeve olayı yapabilirsem ve açabilirsem her dükkanda olacak. Ömür boyu Caka da indirimleri olacak bu kişilerin. Altın üye gibi bir şey olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Abi madem bu is acil, en kisa zamanda yigilalim madem kafeye. Kupon falan benim icin hikaye, istersen kucuk kagida kursun kalemle yaz sallamam. Nick`i de sonra asarsin oraya buraya kimsenin bu konuda aciliyeti yoknus. Madem en kisa zamanda odeme yapman lazim bugun is cikisi ve haftasonu boyunca hallolsun en azindan bir kismi. Tam adres neydi bu arada, hala forumda ne is yaptigini bilmeyen bile var marketing`in yetersiz kalmis bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 https://www.facebook.com/cakatunel dükkan kumbaracı yokuşunda Taksimde. yarın zaten oyun günü filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Biz bu aksam gelelim, sagol link icin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ankara'da olduğum için gelemeyeceğim ama olayın böyle bağlanması güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Noyan ücretsiz olarak sevabına 3 gün tarot falı baksın kafede, hem kendi reklamını yapar hem senin işler düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hatta şöle event. https://www.facebook.com/events/221484768006949/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Onu ben ödedim, şunu da ben ödedim. Son çare bana geldiler hadi onu da ödedim.... Sorun burda bence. Yoksa gayet iyi gidiyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 tambjk said: Noyan ücretsiz olarak sevabına 3 gün tarot falı baksın kafede, hem kendi reklamını yapar hem senin işler düzelir :) şu kötü bir fikir ya, usturuplu bir yere benziyor noyan orayı seks tapınağıan cevirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 En kisa zamanda umarim islerin yoluna girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 lemuria said: tambjk said: Noyan ücretsiz olarak sevabına 3 gün tarot falı baksın kafede, hem kendi reklamını yapar hem senin işler düzelir :) şu kötü bir fikir ya, usturuplu bir yere benziyor noyan orayı seks tapınağıan cevirebilir. Gizli gizli kahvesine şap atarız bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 slm geçmiş olsun önce, bende tanımasam bile nacizane bir fikir vereyim.ama buradan ama çevrenden böyle ünlümsü birisi futbolcu sanatçı yazar böle birisi imza günü yapsa mekanında gayet güzel bir tanıtım etkinlik olabilir. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 event'te liseden tanıdığım bi kız gidiyor diye çıktı lan ece nickin ney? sdfgfg kaan'la ortak arkadaşlarımız varmış ordanmış nys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 @yav ahahahahaha :D çeşmede o şu an bugün gelicekti sanırsam. Bardan arkadaş benim 3 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Akşam geleyim de bi pastani yiyeyim madem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 BeIlow said: Valla ülkenin gidişiyle ilgili. Turistlerin gelişlerini iptal etmesi ve insanların Taksim'e düzgün çıkamamaları etkiledi. Hani mekanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum olaylardan önce çok iyi giderken olaylarla birlikte çok pis bir üdşüş oldu. Köşeye para atmaya çalışıyorum ama olmuyor 2 gün iş olup 3 gün iş olmayınca para giderlere gidiyor ne yazık ki var abi mekanında sorun. yokuşta kalıyor. hiç sevmem yokuşu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ben onu eksi olarak görmüyorum :P Yiyip içtikten sonra ayılma ve yedikleri eritme seansı olarak görüyorum. Şaka bir yana evet yokuş sorunu var ^^ ama onu sorun olarak görmedim çünkü dükkanın dışında ve asıl en büyük sorun o onu biliyorum ama ona bir şey yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 downwhereiam said: 700 küsür kere okunmuş başlık.Herkes 20 lira verse 15.000 lira eder aşağı yukarı , az mı ? İki paket sigara parası bizim için sadece. Edepte , ahlakta bulunduğu sosyal yapıya göre değişkenlik gösterir.Burada daha samimi bir yapı var o yüzden öyle üslup kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Pati istanbul yapin orda iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kahve olayı iyiymiş, ben de alırım fakat taşradayım ben. bi gün istanbul'a geldiğimizde kullanırız, olmaz mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 "AFTER WORK PATİ" düzenlenebilir :) Gelenekselleştirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ek olarak cafenin isminin başına "paticik" şeklinde sponsor da alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 imamizer said: gerçekten kötü niyetli bi varlık olsaydı saçı sakalı traş eder takım elbise giyip kpss kursuna yazdırırdı seni. hahaha adam ince görmüş valla ayrıca dükkan cok sorun taksımde. ben bile taksıme ayda en azından 2-3kere çok rahat giderken şu olaylardan sonra koca yaz bitti 2 kere gittim. turistlerde rezervasyonlarını baya baya iptal ettirmişler gibi yada en azından gelenler de taksime o kadar uğramak etrafta takılmak istemiyorlar olabilir sonuçta. şu kupon işi güzelmiş. bir nevi ön ödeme olur sonuçta ille taksime düşer çoğu kişinin yolu. x mekanında yiyip içecegine en azından senınkine gelsin bari. mekan da resımlerden falan gayet güzel duruyor. inş durumların düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Darqainu said: Biz bu aksam gelelim, sagol link icin tekrar. Dedi ve geldi. Teşekkürler geldiğin için :) . Kapanma saati 10 yazdığı için taksiyle gelmiş değiştiriyorum şimdi o saati :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 :) Biz tesekkur ederiz guzel tatlilar icin. Islerinin rast gitmesi ve tekrar gorusmek dilegiyle. Gidip gormemis insanlar da sirf Bellow`a yardimdan ote, zevkli bir ortamin tadini cikarmak icin gitmeliler. Yokus muabbetine de takilmayin okadar da sikintili degil konumu :) Yokusun basinda bile sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar