aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 checkbox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 moriarty said: Internet Explorer bunu yazmak için gelmiştim ben oldukça memnunum. Windows Xp kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 aquila said: checkbox? lan he ya dur bakalım gugıldan bişey çıkıcak mı hah buldum koyayım buraya da belki lazım olur http://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/zql01UH8uQ4 said: Sorry if I'm doing some serious gravedigging, however I feel that this is important and very relevant to this problem. I've encountered this issue just this past week. I've concluded that in my case, it was due to me changing the Windows Performance settings. I'd disabled the "Use visual styles on windows and buttons" option in my visual effects settings, which somehow led to a conflict with Chrome. To solve my problem, all I had to do was re-enable the visual styles. Below is how to do so. 1. Press Windows+PauseBreak (Alternatively, click your start menu, and right click the My Computer shortcut. Click Properties) 2. In the window that pops up, click on the Advanced tab (located on the rightmost tab in the bottom row) 3. Under the performance category, click "Settings" 4. Under the "visual effects" tab, scroll down until you see the option to "Use visual styles on windows and buttons." Tick that 5. Press OK 6. Press OK 7. Restart browser if necessary Hopefully somebody is able to put this to good use, if not, I'm sorry for wasting everybody's time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 e tekrar tekrar bozuluyor bu ben düzelttikçe aynı sorun chrome'da da başladı bu arada en iyi browser fayrfoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Firefox gayet az tüketiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ff'in kaynak tüketimi gayet iyi bence. 3.5 sonrası geçişte yarattıkları sorunları aştılar. lazy loading tabs ile kullanınca özellikle, bayağı iyi gidiyor. misal şu anda 153 tab açıkmış bende, memory'den 610mb yiyiyor ve smooth çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 opera da artik chromium bu arada bilginiz olsun.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 chromium değil aslında, rendering engine'i webkit. yani chromium'un da kullandığı rendering engine. webkit de zaten açık kaynak kodlu, 19 tane falan branch'i olan bir proje. safari de, sonrasında chrome da onu kullanıyor vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 16gb ram var bende istediği kadar kaynak tüketebilir browser'lar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Şu firefoxun ilk açılışta flash olan bir siteye girince 4-5 sn donma sorunu feci sinir bozucu. SSD olmadan çözülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Iron'ı google hesabı ile sync etmeyi beceremedim bir türlü. Böyle bir şey ile karşılaşıp da çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Dark_Soul said: Şu firefoxun ilk açılışta flash olan bir siteye girince 4-5 sn donma sorunu feci sinir bozucu. SSD olmadan çözülmüyor. firefox kullanmayarak çözebilirsin abi sdfsdf Iron'la google hesabını syncleyeceksen Iron'un ne anlamı kaldı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 3 tane bilgisayar kullanınca, bütün bookmarklarımın senkronize olması işime yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 SlimBoat cook iyiymiş külüstür bir pc var iş yerinde onda akıyor... Onun dışında midori denedim tam bir facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar