Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kotomine nyanladikca bir garip oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bundan iyidir gene asdfasdfad http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/49402.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 galileo karıalrının 5. bölüm açılış sahnesine "ahahahahasiktirahahahah" çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ama yine de izleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 offf gailleo karılarının bu bölümü süğper sikimsonikti, ama çok kötüydü.. fak ya sanırsam bırakıcam.. haftaya belli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Coppeliondaki başbakan ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Kaede said: bundan iyidir gene asdfasdfad http://cdn.myanimelist.net/images/characters/4/49402.jpg abi bide uymustu sesi ya. onca karizmatik kotu adamdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 O zaman sana Veritabanı veritabanı Sadece veritabaninda yasamak oooo oooo Bizim elemanlar kesin guild kurup adını Log Horizon koyucaklar. Her gelen farklı class anasını satım. Sezonun yarısında Core raid kadrosu belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 non non bioyori... safi mutluluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kyoukai no Kanata bu hafta, 6. bölü, AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 BabacumMostors said: Kyoukai no Kanata bu hafta, 6. bölü, AHAHAHAHAHAHAHAHAH harbi abi bu ne ya ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ahahahahah çok başarılı olmuş ama ya, bölüm boyunca güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Olmaz boyle birsey ya, superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ya tekrar tekrar izledim hala gülüyorum uğraşmaya üşeniyorum, bölümdeki bütün gifleri buraya yığabilecek olan var mı? altın madeni olmuş bu bölüm hangi biriyle uğraşıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya kendi konusunu haketti şu bölümle de abi açıyorum konuları sonra mal gibi kalıyor öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Nagi no Asukara her bolum daha da saglam oluyor bu arada. Iki sezonluk ustelik, izlemeyen baslasin daha cok ilerlememisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 nagi no asakurada ilk bölümde ntr işaretlerini görünce http://replygif.net/i/453.gif bastım ben. nasıl güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Güzel abi, bakmamak hata. Sezonun en iyilerinden ilk iki bölümü atlatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 balık karılar.. çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kaede said: O zaman sana Veritabanı veritabanı Sadece veritabaninda yasamak oooo oooo Bizim elemanlar kesin guild kurup adını Log Horizon koyucaklar. Her gelen farklı class anasını satım. Sezonun yarısında Core raid kadrosu belli olur. ya ffs http://i.imgur.com/HHTFW6c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 AHAHAHAHAHAH GÜL DÜM PİÇ yine sana hissettim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ahah çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 outbreak company izliyorum şu an ilk kez bi nerdün ıslak hayallerini alıp anime yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 BabacumMostors said: yine sana hissettim bunu http://i.imgur.com/KNTlLEt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Saeros said: Kaede said: O zaman sana Veritabanı veritabanı Sadece veritabaninda yasamak oooo oooo Bizim elemanlar kesin guild kurup adını Log Horizon koyucaklar. Her gelen farklı class anasını satım. Sezonun yarısında Core raid kadrosu belli olur. ya ffs http://i.imgur.com/HHTFW6c.jpg ahaha şimdi izledim 6. bölümü asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar