Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ttgl aşığı olup klk beğenmemek de cidden görülmese inanılacak şey değil. anlatsalar inanmazdım. Ama yok ya, t1 sevip t2 sevmeyen, fo1 sevip fo2 sevmeyen ultra nadir bünyeler de var sahi. Aynı durum.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sonunda eldar tale hakkında biraz bilgi verdiler nedense senaryo patlayacak hissi uyandırdı ama
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 log horizon losta bağlamayacaksa çok güzel gidiyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bu sezona giren ama listede göremediğim pupipo 3 er dakikalık 15 bölüm ama sonunda.. those feels.. "bu en amk" diye bakıp çk beğendiğim bir yapım oldu
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kyoukai no kanata için aramaya inandım ama ayrı threadi yokmuş, bi burdan bi de bi tavsiye threadinde çıktı sadece. baya harika seri ayol bence, ayrı thread açmayanları kınıyorum ve onlara laflar hazırladım. misler gibi animecik, niçin ayıklanıp etrafına çiçekler ve yaldızlar dizilmedi? ayrıca bu seri etrafında bunu beğenen bunu da beğendi egzersizi istiyom, var mı hazırı, ya da bikaç bişe söyleyiverir misiniz? son iki bölüm kaldı, boşluktayız :P
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 BabacumMostors said: bu sezona giren ama listede göremediğim pupipo 3 er dakikalık 15 bölüm ama sonunda.. those feels.. "bu en amk" diye bakıp çk beğendiğim bir yapım oldu ahaha gene senin tarzın bişidir mindfucker
Öne çıkan mesajlar