Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 4 sene kadar once aldim, 1500 isvicre frankiydi o zamanlar simdi 3200 civari bir fiyat ediyor sanirim. neyse oyle bir rakam istemiyorum zaten :) tekliflere acigim ama cok komik tekliflerle gelmeyin lutfen. bir fiyat belirtmiyorum ama kafamda bir minimumum var bunun uzerinde teklif edene satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bir de welder var siyah duz en klasik modeli onu da satabilirim ilgilenen olursa ama bu saati baya seviyorum 1750 tl ye aldik 2 sene once, bunu 1000den asaya birakmam yeni gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bişey soracam, Hafif göbeklisin ve kolların sosis gibi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Welder i o kadar ucuza nasil aldiniz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok kollarim gayet ince bileklerimden bahsediyorsun herhalde hatta buyuk geliyor bu saatler biraz bana en kisada takiyorum hep. gobek kisminca gelirsek biraz gobegim var ama gobekli denemez. sen bileklerden bahsettin herhalde burda. welderi baya indirim yapti adam satan saat&saat'ten almistik 2300 2400 lerden girdi basta da dustu sonra herhalde aylik kotasinin cok altindaydi o aralar, ama bu modeli zaten cok pahali modellerinden degil en basit 1-2 modelinden biri. ama gayet guzel ve sik duran bir saat. zaten onceligim louis erardi satmak cunku bana gore cok klasik kaciyor o saat takmiyorum hic. welder daha spor daha cok gidiyor benim tarzima. ama para ihtiyaci var hangisine talip cikarsa saticam artik, hatta louis erardi her turlu saticam, welderi de erarddan once talibi cikarsa satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 weldere 750 trink ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 haha eyvallah 1000 verene veririm daha asasina satmam cunku ilk oteki saat gitsin diye bekliyorum ki satmak zorunda kalmiyim welderi =) louis erard fazla duyulmus bir marka degil ama isvicre markasi ve emin olun welderden daha iyi bir saat, sadece cok klasik boyle golf oynayan, polo yaka t shirt giyen tiplerin takacagi bir saat gibi geliyor bana. alirken begenmistim de sonradan cok icime sinmedi. gerci ilk sene baya efektif kullandim aldiktan sonra ama iste kahverengi kayis bir de benim kiyafet kombinlerimle pek gitmiyor genelde siyah agirlikli giyindigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 louis erard çok iyiymiş, alana hayırlı olsun valla. ağzımın suyu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 2. saat baya çirkinde, ilki iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 millet de genelde ikinciyi begenir welder diye ama ilki daha kaliteli saat evet, daha klasik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ben siyah diye 2. yi sevdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ben de kahverengi diye takamiyorum oteki ilk saati, siyah daha cok gidiyor kiyafetlerle, ama ilk saat kalite olarak cok ustunde welderin, welderin ust markasi u-boat kalitesine yakindir. tabi u-boat kadar orijinal bir tasarimi da yok =) sahibindende birisi 700 teklif etti ilk saate ama altinda kafamdaki rakamin, hala duruyor saatler yani. zaten su an bir likitide sikintim var onu cozersem satmaktan vazgecebilirim bile ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 quartz mı o ilk saat otomatik mi? edit:Hayvan gibi otomatik yazıyomuş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ilk saat bildiğin su sayacı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yarın şunu alcam hemi de 500 kaada ahahahah cok kotuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ben Welder sevmiyorum ya, şahin kaymasın diye tekerinin altına sıkıştırılabilir izlenimi veriyor. Mobil takoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 asiri saglam ama benim gibi kol sakarlari icin ideal mutlaka her saati en az 35 insana ya da 48 kapıya fln carpiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 pascal'ı zevkli bilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 welder 500e iyi bulmussun valla, mesaj kutumu bosaltiyorum, ayrica ilk saat gayet sik bir saat hic sus sayaci gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 saati merak edince arkadaşıma soruyorum param cepte kalıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 arkadaşın varmış gene asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ona kalırsa herkesin cep telinde saat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 benim telim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 saat aksesuar olayi zaten zamani ogrenmek icin tabi ki herkesin telefonunda saat tarih var artik. ama bir zevk meselesi iste. ilgilenen varsa hala duruyor 2 saat de bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar