Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Louis Erard Kol Saati Satilik

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

yok kollarim gayet ince bileklerimden bahsediyorsun herhalde hatta buyuk geliyor bu saatler biraz bana en kisada takiyorum hep. gobek kisminca gelirsek biraz gobegim var ama gobekli denemez. sen bileklerden bahsettin herhalde burda.

welderi baya indirim yapti adam satan saat&saat'ten almistik 2300 2400 lerden girdi basta da dustu sonra herhalde aylik kotasinin cok altindaydi o aralar, ama bu modeli zaten cok pahali modellerinden degil en basit 1-2 modelinden biri. ama gayet guzel ve sik duran bir saat. zaten onceligim louis erardi satmak cunku bana gore cok klasik kaciyor o saat takmiyorum hic. welder daha spor daha cok gidiyor benim tarzima. ama para ihtiyaci var hangisine talip cikarsa saticam artik, hatta louis erardi her turlu saticam, welderi de erarddan once talibi cikarsa satabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

haha eyvallah 1000 verene veririm daha asasina satmam cunku ilk oteki saat gitsin diye bekliyorum ki satmak zorunda kalmiyim welderi =)

louis erard fazla duyulmus bir marka degil ama isvicre markasi ve emin olun welderden daha iyi bir saat, sadece cok klasik boyle golf oynayan, polo yaka t shirt giyen tiplerin takacagi bir saat gibi geliyor bana. alirken begenmistim de sonradan cok icime sinmedi. gerci ilk sene baya efektif kullandim aldiktan sonra ama iste kahverengi kayis bir de benim kiyafet kombinlerimle pek gitmiyor genelde siyah agirlikli giyindigim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kahverengi diye takamiyorum oteki ilk saati, siyah daha cok gidiyor kiyafetlerle, ama ilk saat kalite olarak cok ustunde welderin, welderin ust markasi u-boat kalitesine yakindir. tabi u-boat kadar orijinal bir tasarimi da yok =)

sahibindende birisi 700 teklif etti ilk saate ama altinda kafamdaki rakamin, hala duruyor saatler yani. zaten su an bir likitide sikintim var onu cozersem satmaktan vazgecebilirim bile ikisini de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...