Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New York Steak tutosu


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Dry Aged dediğin 28 gün +4 derece.

Bu arada tavaya az bi zeytinyağı koyup bir taraf mühürlendikten sonra kenarda tereyağı eritip, diğer tarafı pişirirken eti o yağda yıkamak da güzel oluyor. Hatta tereyağı ile beraber biberiye ve sarımsak da atarsınız daha iyi olur. Fırına atarken de bu yağı biberiye ve sarımsağı da atarsınız folyoya.

Esse'de normalde 200 küsür olan tavalar indirimde. Link verilmiş 119 diye ama geçen hafta ben tanesini 59'a aldım.

Daha iyileri vardır elbet ama f/p olarak zannetmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Sapık gibi para harcattırdınız ya, özgür şefte olan himalaya tuzu ve değirmeni sipariş ettim. Ona da bi 20 kağıt bayıldım. Birde bambu tahta sipariş ettim.

Et tahtası

http://images.gittigidiyor.com/2961/IKEA-Kraftig-AHSAP-KESME-TAHTASI-44X28-Ikea_Mark__29610028_0.jpg



Kristal himalaya tuzu





biz hep himalaya tuzu kullanıyoruz. daha az şişkinlik yapıo bir de daha az tuzla aynı tat elde ediliyor fln iyi yani

edit; hatta değirmen de aynı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tuz tebliği' ne göre yurdumuzda işlenmemiş olanını bulmamamız çok çok zor. saçmalamakta sınır tanımıyoruz maalesef. doğal tuz olan himalaya tuzu pembemsi bir renktedir. içindeki mineraller bu rengi verir. işlenmemiş haliyle bu renktedir. ülkemizde ise, tuz tebliği' ne göre rengi beyaz olmayan tuzun üretimi ve satışı mümkün değildir. bu nedenle himalaya tuzu da işlenir, mineralleri yok edilir ve öyle satışa sunulur.


Beyaz almayın yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...