stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 nasıl dinlendirilmiş ki, marine etmek o mu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Aged dedigin dinlendirilmis iste. Yaslandirilmis demiyoruz da dinlendirilmis diyoruz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ayrıca o steak fiyatı migrosta 58 tl 1kg den kaçtane öle dilim çıkar ki ? Dışarda yemek daha ucuz sanki asdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dry Aged dediğin 28 gün +4 derece. Bu arada tavaya az bi zeytinyağı koyup bir taraf mühürlendikten sonra kenarda tereyağı eritip, diğer tarafı pişirirken eti o yağda yıkamak da güzel oluyor. Hatta tereyağı ile beraber biberiye ve sarımsak da atarsınız daha iyi olur. Fırına atarken de bu yağı biberiye ve sarımsağı da atarsınız folyoya. Esse'de normalde 200 küsür olan tavalar indirimde. Link verilmiş 119 diye ama geçen hafta ben tanesini 59'a aldım. Daha iyileri vardır elbet ama f/p olarak zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 59 tl nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Phyx said: hazır yeri gelmişken bi de güzel bi dökme tava tavsiye eder misiniz korkmaz marka aldık biz, 70 lira mı ne fiyatı ve gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dinlendirilmiş et manyağı olduk bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sapık gibi para harcattırdınız ya, özgür şefte olan himalaya tuzu ve değirmeni sipariş ettim. Ona da bi 20 kağıt bayıldım. Birde bambu tahta sipariş ettim. Et tahtası http://images.gittigidiyor.com/2961/IKEA-Kraftig-AHSAP-KESME-TAHTASI-44X28-Ikea_Mark__29610028_0.jpg Kristal himalaya tuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne boka yarıyormus bu himalaya tuzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iktidarsızlığa birebirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/2939964-30041-dana-eti-kg bu ucuzmuş baya kilosu. ama fotoğrafı yok :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1452707-30035-dana-rostoluk-et-kg şu rostoluk eti tavada b şekil yapınca nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kaliteli steak yemiş adam bi daha boktan yiyemiyor ya. bi ekmek kaldı millete yiyecek ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: Sapık gibi para harcattırdınız ya, özgür şefte olan himalaya tuzu ve değirmeni sipariş ettim. Ona da bi 20 kağıt bayıldım. Birde bambu tahta sipariş ettim. Et tahtası http://images.gittigidiyor.com/2961/IKEA-Kraftig-AHSAP-KESME-TAHTASI-44X28-Ikea_Mark__29610028_0.jpg Kristal himalaya tuzu biz hep himalaya tuzu kullanıyoruz. daha az şişkinlik yapıo bir de daha az tuzla aynı tat elde ediliyor fln iyi yani edit; hatta değirmen de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 said: tuz tebliği' ne göre yurdumuzda işlenmemiş olanını bulmamamız çok çok zor. saçmalamakta sınır tanımıyoruz maalesef. doğal tuz olan himalaya tuzu pembemsi bir renktedir. içindeki mineraller bu rengi verir. işlenmemiş haliyle bu renktedir. ülkemizde ise, tuz tebliği' ne göre rengi beyaz olmayan tuzun üretimi ve satışı mümkün değildir. bu nedenle himalaya tuzu da işlenir, mineralleri yok edilir ve öyle satışa sunulur. Beyaz almayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 e pembesi satılmıyor mu ? Benim aldığım ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 moriarty said: kaliteli steak yemiş adam bi daha boktan yiyemiyor ya. bi ekmek kaldı millete yiyecek ucuza onu da tam tahıllı döşeyince min 7 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: e pembesi satılmıyor mu ? Benim aldığım ne acaba işte onu diyorum pembe varsa pembe al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yeşili de güzel oluyor onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 açtım topici, hiçbi şey okumadan aşağı inip sonuca baktım, enfes gözüküyor LAN okuyayım nasıl bişeymiş sdf maşallah malzemelerin arasında bi tek ben yokum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: 59 tl nerede ? http://www.esse.com.tr/essenso_lyon_dokum_demir_grill_tava_26x32cm_turuncu/ProductDetails.aspx?ProductID=32093 10 gün önce filan 59'a düştü bu. Yapıştırdım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 moriarty said: kaliteli steak yemiş adam bi daha boktan yiyemiyor ya. bi ekmek kaldı millete yiyecek ucuza Şu da doğru abi ya. Cidden evde pişirilmiş anne bifteği filan yiyemez oldum. Hani biftek diyince küçükken filan böyle gözler açılır içine bi mutluluk gelir ya, o tamamen kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ankarada olan varsa Marriotun içindeki JW Steakhouseu oneririm. Fiyatlar Nusretin tam olarak yarısı. Fakat hayatımda gördüğüm en iyi hizmet vardı. Sonra da terasa çıkarsınız bar var, canlı caz, hizmet yine çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ooo merak ediyordum ben de. Steakhouse'a gidecek olursam oraya gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 fiyat nusretin yarısı diyince direk ist dışı olduğunu anladım zaten. hevesim kaçtı. güzelmiş bar jaz olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar