stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Özgür şef ny steak 49 TL mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 pontipati said: oh +reppp panpa şimdi gittim tansaş tan aldım biftek ne işlemlerden geçirmem lazım? Abi duz biftek aldiysan, onu zeytinyagi veya yag kirmizi biberli karisimda beklet yarina kadar. Bu yani. Et o kadar kalin degilse zaten 2 yuzunu kizartacaksin yani Hani bu saatte ne tansasi diye soramiyorum o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 stormeagle said: Özgür şef ny steak 49 TL mis İstinye günaydinda 1.5 kilo (5 parca) ny steak 115 lira mi ne Edit ; cig hali yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 :D abi şu an almadım, yani aldığımda napmam gerek ondan şeyettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Hahah abi ny steak ozel islemden kasapta geciyor zaten. Normal biftek aliyorsan at tavaya kizart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dworgian said: stormeagle said: Özgür şef ny steak 49 TL mis İstinye günaydinda 1.5 kilo (5 parca) ny steak 115 lira mi ne Edit ; cig hali yani abi et pişirmek sanat işi biraz, 115 lira verip batırmaktan korkuyorum hep. bikere pirzola aldım öle 1 kg, kediler bile yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 geçen bim'den nugget aldım 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Valla abi, tek dilim al dene o zaman. Ama dokum tava alin yahu lezzeti baska oluyor. Tabii mangal da ayri ama dokum demir tava super birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sanat degil abi, tecrube isi. eti bilicen, malzemeyi bilicen, ona gore pisiricen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 mikrodalga falan yalan olur dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Oyyyy. Eti direk sokaktaki hayvana ver abi iskence cektirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 O diil de karnim acikti ya yatiyorum ben. Gece gece aferin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 CDP sosu harici, mantar sosluda güzel olur. gaza geldim yapacam. migrosa bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 çok geç kaldım ve belki yazılmıştır ama et mühürlemesinden sonra ısıtılmış fırına atıp kısa bir sürede orada fırınlarsanız harika olur. Az pişmiş, çok pişmiş orada karar verirsiniz ama ete farklı bir tat katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu 72 oz u nasil pisiriyorlar acaba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=U-zlSgCKaw4#t=933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 la bunla uğraşılır mı bulaşık makinasına kim atacak o kadar şeyi tadı kesin tutmaz ev ahır gibi kokar gider dışarda yerim sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fırına atma olayını duydum ama deneyemedim, ama yazılması iyi olmuş. Fin abi uğraşmak keyif zaten bulaşık da makinede zaten nolcak? Ha havalandırma kötüyse zaten sakın yapılmasın o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GENCOSMAN said: bu 72 oz u nasil pisiriyorlar acaba http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=U-zlSgCKaw4#t=933 O ne ya öle yuh. Ayrıca adam neler yemiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tavaya eti atıp 1-2 dk pişirdikten sonra çiğ çiğ yiyen biri olarak ibretle baktım. O kadar hazırlık yapmışsın valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Restoranda sipariş verirken NY steak söylemek isteyen arkadaşa, "ya ben ondan yaparım size evde, sen daha degisik bir sey siparis et kolay o" dememin sonucu bunlar hep =) daha da öyle artistlik yapmam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İlle eti bu modern kasap denen yerlerden mi almak lazım ya? Gidip iyi güvenilir bir kasaptan antrikot alsak olmaz mı? Gerçi onlar muhtemelen Dry Aged satıyorlar. 28 gün 4 derecede bekletemeyiz heralde evde ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Aynen olay o işte. Yoksa gidip bu tarifi antrikotla da yaparsın farketmez. Mesela ben benim kasaba anlattım "Aaa onu yapacak alet edevat yok bende" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Eti nerden alıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dworgian said: Fırına atma olayını duydum ama deneyemedim, ama yazılması iyi olmuş. Fin abi uğraşmak keyif zaten bulaşık da makinede zaten nolcak? Ha havalandırma kötüyse zaten sakın yapılmasın o ayrı Eti yine aynı yerden al, pişirmeden önce sadece karabiber, tuz, çok az zeytin yağı ve seviyorsanız az sarımsak ile terbiye et. Tavada pişirme işlemin gayet başarılı, bence zaman olarak yeterli, tava döküm olduğu için iyi mühürlenmiştir. Dolayısıyla, 180-200 derecede bir fırında, medium rare için, 3-5dk. daha kalabilir sanırım. En baştan direk med. rare istiyorsan, her tarafı 2 şer dakika dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dworgian said: Restoranda sipariş verirken NY steak söylemek isteyen arkadaşa, "ya ben ondan yaparım size evde, sen daha degisik bir sey siparis et kolay o" dememin sonucu bunlar hep =) daha da öyle artistlik yapmam zaten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar