Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New York Steak tutosu


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

pontipati said:

oh +reppp
panpa şimdi gittim tansaş tan aldım biftek
ne işlemlerden geçirmem lazım?


Abi duz biftek aldiysan, onu zeytinyagi veya yag kirmizi biberli karisimda beklet yarina kadar. Bu yani. Et o kadar kalin degilse zaten 2 yuzunu kizartacaksin yani

Hani bu saatte ne tansasi diye soramiyorum o ayri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Fırına atma olayını duydum ama deneyemedim, ama yazılması iyi olmuş.

Fin abi uğraşmak keyif zaten bulaşık da makinede zaten nolcak?

Ha havalandırma kötüyse zaten sakın yapılmasın o ayrı


Eti yine aynı yerden al, pişirmeden önce sadece karabiber, tuz, çok az zeytin yağı ve seviyorsanız az sarımsak ile terbiye et. Tavada pişirme işlemin gayet başarılı, bence zaman olarak yeterli, tava döküm olduğu için iyi mühürlenmiştir. Dolayısıyla, 180-200 derecede bir fırında, medium rare için, 3-5dk. daha kalabilir sanırım. En baştan direk med. rare istiyorsan, her tarafı 2 şer dakika dene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...