Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bundan sonra ne araban var diyene 'lamborgiini elpi seven o o evanteydir' dicem lan
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Pingu said: kiralık çıkmasın bu da gariban kardeslerim farkli kanaldan saldirin pls :) ana baci yapsaniz daha etkili olacak yakinda bu kiskanclik ve sefillikle onuda yaparsiniz.
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 saldırmıyorum bi şeye? ferrari vs bi konu vardı kiralık çıkmamış mıydı araba orda
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Pingu said: saldırmıyorum bi şeye? ferrari vs bi konu vardı kiralık çıkmamış mıydı araba orda hyr kardesim onu iddia eden got olmustu
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 işin komiği eleman ben zengin kro rpsi yaptım sizi kasıtlı ezmeye çalıştım dedi sonra tamam bitti artık muhabbeti çekti ama attığı her postta bastırılamayan bir dürtü gibi aynı şeyleri tekrar ediyor. bu elemanın bonzisinin silinmesinden daha büyük bir fail olamaz heralde.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 BlaCk said: işin komiği eleman ben zengin kro rpsi yaptım sizi kasıtlı ezmeye çalıştım dedi sonra tamam bitti artık muhabbeti çekti ama attığı her postta bastırılamayan bir dürtü gibi aynı şeyleri ediyor. bu elemanın bonzisinin silinmesinden daha büyük bir fail olamaz heralde. Soyle yazilari liseli styla irc de LoVeRbOy tarzi rumuzu olan bir adam yaziyor ya.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 BlaCk said: RUMUZ önemli ya. tabii olm egitim seviyeni bile cozup ordan kaale almiyorum mesela seni. gerci boyle anlamamissindir bak soyle anlatayim. BaHk SeNi KaALe ALmiYoRuMm SHekIl SenI
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 RP falan yok ortada ya, adam bildiğin görgüsüz ve saygısız bir adam. yontulmuş halini de gördük yontulmamış halini de. iki türlü de beş para etmez. para ile adam olunmuyor, paticiğe bir ders kıvamında gönderilmiş buraya.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: RP falan yok ortada ya, adam bildiğin görgüsüz ve saygısız bir adam. yontulmuş halini de gördük yontulmamış halini de. iki türlü de beş para etmez. para ile adam olunmuyor, paticiğe bir ders kıvamında gönderilmiş buraya. Olm cebimde kac para varsa onu edersin :) sen mesela hint ucubesiyken ben oirlanta degerindeyim
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 öyle olduğunu düşündüğünü biliyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 çoğu şey para ama her şey değil cidden. mesela sequo gibi kazananlar için paradan önemli tek şey ailesi ve sağlığı kalıyor işte. senin benim "lan bir gün olsa da alsam" dediğimiz çoğu şeyi "dur alayım" diyip alabiliyor sonuçta
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zipzip said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-samil-turkiye-nin-ilk-super-sporu-samil-s-74-105668000/detay şamil verelim? gta
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bugatti almadığın sürece gözümde hıcsın sequo
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Krom kaplama şu oluyor sanırsam. hayırlı olsun. Kazasız çiziksiz kullan :)
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dünyanın en kötü şeyleri: 1- sequo 2- sequo'nun görgüsüzlüklerine laf edince ona destek çıkan göt kılları. 3- dynamick ne günlerdi be paticik/pepelek/ultimatr di mi. şimdi böyle birşey oldun işte.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 şimdi admine kötü dedik diye banlanırsam merak edenler açıp sequonun bok yeme topiğine falan bakabilirler neden kötü, neden bonzi yok, hatta en önemlisi neden forum hala kokuyor diye.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo ne iş yapıyorsun harbi? Babadan kalma hat hamam kat şirket falan mı var yoksa bütün bunları sen mi kazandın? Ciddi soruyorum değirmenin suyu nereden geliyor?
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 @Black-ice begegim sana güle güle artik dota'da anilarini anlatirsin asdfasdf
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Babasından kaldıysa bile gelip yazacak hali yok. Büyük ihtimalle kendi başarıp kazanmış, insanlara da büyük yardımlar falan yapıyordur. Sonra bi kaç açığı ve görgüsüzlüğü yüzüne vurulunca gelip çocuğunun resimlerini koyup forumun kızlarından ,evlenme çağı gelmiş üyelerinden falan şirinlik puanları falan toplar. sonra özür dilerim gelin orman dikelim paticik adına der. 3 ay sonra evde aynada tipini görmekten sıkılıp yine hayvanlığa başlar. döngü bu işte.
Öne çıkan mesajlar