Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler...

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pingu said:

kiralık çıkmasın bu da

gariban kardeslerim farkli kanaldan saldirin pls :) ana baci yapsaniz daha etkili olacak yakinda bu kiskanclik ve sefillikle onuda yaparsiniz.
Mesaj tarihi:
işin komiği eleman ben zengin kro rpsi yaptım sizi kasıtlı ezmeye çalıştım dedi sonra tamam bitti artık muhabbeti çekti ama attığı her postta bastırılamayan bir dürtü gibi aynı şeyleri tekrar ediyor.

bu elemanın bonzisinin silinmesinden daha büyük bir fail olamaz heralde.
Mesaj tarihi:
BlaCk said:

işin komiği eleman ben zengin kro rpsi yaptım sizi kasıtlı ezmeye çalıştım dedi sonra tamam bitti artık muhabbeti çekti ama attığı her postta bastırılamayan bir dürtü gibi aynı şeyleri ediyor.

bu elemanın bonzisinin silinmesinden daha büyük bir fail olamaz heralde.

Soyle yazilari liseli styla irc de LoVeRbOy tarzi rumuzu olan bir adam yaziyor ya.
Mesaj tarihi:
BlaCk said:

RUMUZ önemli ya.

tabii olm egitim seviyeni bile cozup ordan kaale almiyorum mesela seni.

gerci boyle anlamamissindir bak soyle anlatayim.

BaHk SeNi KaALe ALmiYoRuMm SHekIl SenI
Mesaj tarihi:
RP falan yok ortada ya, adam bildiğin görgüsüz ve saygısız bir adam.

yontulmuş halini de gördük yontulmamış halini de.

iki türlü de beş para etmez. para ile adam olunmuyor, paticiğe bir ders kıvamında gönderilmiş buraya.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

RP falan yok ortada ya, adam bildiğin görgüsüz ve saygısız bir adam.

yontulmuş halini de gördük yontulmamış halini de.

iki türlü de beş para etmez. para ile adam olunmuyor, paticiğe bir ders kıvamında gönderilmiş buraya.

Olm cebimde kac para varsa onu edersin :) sen mesela hint ucubesiyken ben oirlanta degerindeyim
Mesaj tarihi:
çoğu şey para ama her şey değil cidden. mesela sequo gibi kazananlar için paradan önemli tek şey ailesi ve sağlığı kalıyor işte. senin benim "lan bir gün olsa da alsam" dediğimiz çoğu şeyi "dur alayım" diyip alabiliyor sonuçta
Mesaj tarihi:
dünyanın en kötü şeyleri:

1- sequo
2- sequo'nun görgüsüzlüklerine laf edince ona destek çıkan göt kılları.
3- dynamick

ne günlerdi be paticik/pepelek/ultimatr di mi.

şimdi böyle birşey oldun işte.
Mesaj tarihi:
Babasından kaldıysa bile gelip yazacak hali yok.

Büyük ihtimalle kendi başarıp kazanmış, insanlara da büyük yardımlar falan yapıyordur.

Sonra bi kaç açığı ve görgüsüzlüğü yüzüne vurulunca gelip çocuğunun resimlerini koyup forumun kızlarından ,evlenme çağı gelmiş üyelerinden falan şirinlik puanları falan toplar.

sonra özür dilerim gelin orman dikelim paticik adına der. 3 ay sonra evde aynada tipini görmekten sıkılıp yine hayvanlığa başlar.

döngü bu işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...