Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Dark_Soul said: interperez said: Kardeş burada malın değerini vermezler.Paticik çok lüzumsuz ve insanların birbirlerini hakir gördükleri bir yer. Geçen gün senin gibi bir arkadaşa çok kötü davrandılar misal. Ay kıyamams :p Coca cola da ısmarlıcam onu unuttun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ciddi fiyat ver biz de ciddi olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben çok ciddiyim 2 milyon euro dan aşağı olmaz ama teklif vermek isteyenler pm den ulaşabilir ilgimi çekecek bir takas teklifine de hayır demeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 İyisiucuzu domainine iki milyon avro istiyorsun hiç samimi değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Samimi olmayan tarafı 2 milyon isteyişi değilde, burada isteyişi bence. Hani gerçekten işten güçten anlamayan biridir harbiden 2 milyon istiyodur saf gibi ona lafım yok fakat 2 milyonu burada istemek harbiden troll olsan ilgi çekmezsin düzeyinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Dostum ben çok zenginim belki o yüzden fazla istiyor olabilirim bana az geliyor size de çok geliyor olabilir yani o yüzden fazla gelen kısıma tavsiyem mesaj yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sequo ile şunu bi odaya kapatsak , bizde rahatlasak , çok şey mi istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dostum diye konusan bi adam zengin olamaz en fazla tek dal sigara ister kantin önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sakin olun çocuklar ilgilenmeyenler mesaj atmasın yahu amacım kimseyi rahatsız etmek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 paticiğin hangi kısmı acaba bir domaine 50k dan daha fazla para harcayabilecek insanları barındırıyor imajı verdi sana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben varım mesela ilk miyim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 holosko + bir miktar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Neyin kafaları acaba bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Çok sıkıcısınız hep aynı espriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 2 torba looney tunes tasosu veririm, olmaz dersen sessizkelebege saticam bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 2 milyona alan adam o yıl türkiyenin en aptalı seçilir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 BlaCk said: 2 torba looney tunes tasosu veririm, olmaz dersen sessizkelebege saticam bak Olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 iyisininucuzu.com'u alın 9 dolara daha anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 godaddy de 2$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 BlaCk said: 2 torba looney tunes tasosu veririm, olmaz dersen sessizkelebege saticam bak dlgkfdslsşlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 eniyisiencuzu.com u satıyorum ben de. 1m € yeterli keş trink alımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ok anlastik ben aliyorum gel veriyim eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 git dola beline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sen çok neşelisin kardeş her gün yeni bir şeyle geliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 2 milyon veriyorum. bana pm at. wow da elden vericem parayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar