aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zaten basimiza gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 storm , mesajları yeni görüyorum. kadına apaçık şekilde ben GAY im. kadınlara ilgi duymuyorum demişsin. eğer seks istiyorsan atak davranacaksın, utanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 action bir cevap alamadım bu sefer. ayrıca tamam beyler ben bir konuyu birazda mizahi olarak forumda paylaştım. troll falan denmişte daha bir şey yazmam şikayetle isteklerim kaldırılır konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dozu arttırmışsın, güzeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 linda kim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 geçmiş olsun, daha ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 linda kim seni çapkın ; )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: Severim hayvanları bakarım problem değil. Köpeği haykıra haykıra bağrıyor şuan bakamıyor zaten belli. Kafam şişti, mesaj atıcam kadına. anne dibinde yaşayacağıma yalnız yaşarım gerekirse köpeğimle wilfred olurum daha iyi buraya kadar geldim de arkadaş...çok tutarsızlık var... a)sen başta bu kadının sana köpeğine bakman için sana bıraktığını, b)ardından sana telefon açıp zahmet vermeyeyim,getir ben muayenehanede bakacağım dediğini, c)ondan sonra beraber apartmana geldiğinizi, d)bu yazıyı köpeklerinle yazdığını, yazmışken...şimdi diyorsun ki kafam şişti,köpeğe bakamıyor belli yani köpek muayenehanede değil ve evde. n'oluyo olm?!?! buradan sonrasını henüz okumadım yani bu çelişkilere umarım düzgün ve mantıklı cevap vermişsindir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aquila said: linda kim lan. onu sevinç sorcaktı ya dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 linda köpeğimin adı @spark ahahahah @KuddusiMavra cümlede anlam karmaşası yaşanmış. ilk günler köpeğe bakamadığını anlamıştım zaten, kafam şiştiyi paticikte "sok sok sok" diye baskılara yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ulan bare kadinin kopegi seninkine kaysin, bi seks ciksin bu olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 eyw kardeş beleş wireless buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Kesinlike performans korkusu bu :) Nedir bu böbrek kaptırma korkusu arkadaş, atın ölümü arpadan olacak, bende de benzer bi hikaye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 geç değil, yemek yap, götür ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Akhlaur said: Abi taşşak mı geçiyon sen ya. valla bana trollüyor hem de sağlam şekilde gibi geldi şu mesajları gördükten sonra...sinirim bozuldu,başımın arka tarafına ense köküme doğru ağrı girdi,çıkmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 la bizim apartmandaki doktor mu bi dakka soyadını pm attım sdfsdf wirelessta tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sparkcaster said: geçmiş olsun, daha ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fin said: la bizim apartmandaki doktor mu bi dakka soyadını pm attım sdfsdf wirelessta tutuyor AHA THREESOME'A GİDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 storm korkma finde bir ucundan tutar, kotarırsınız bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: yoo taktik bence süper, farkında olmadan yapmış fakat super effective'dir. hatun yollanmış, eleman karşılık vermemiş, red edilmek, zoru oynamak aşırı tahrik eder, afrodizyak tetikler. uzatırsan (ki uzatmış olabilirsin şimdiden) tetikleyici olmaktan çıkar ve 5 kat şiddette falan negatife döner. olm,o apartmanda kadın aynı anda başka arkadaşa da yazılıyorsa ve o arkadaşta bu bizimkisi kadar afrodizyak etkisi vermeyi düşünmeyip doğrudan "buyrun,gelin,bilgisayarım ve hatta bilgisayarımın bulunduğu oda ve hatta o odadaki yatak sizin,benim,bizim"diyorsa-diyebiliyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: Fin said: la bizim apartmandaki doktor mu bi dakka soyadını pm attım sdfsdf wirelessta tutuyor AHA THREESOME'A GİDER devil's three way bize ters kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 pme cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yoksa kadına bu thread linkini yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hah tutoya da bağladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 linda yı yeni gördüm, fena olmuş bukadar prof. troll de olmaz her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar