Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cemil çiçek duman grubunu otelden attırmış

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

cemil çiçek bunları yalanladıydı, adamın sözüne güven olmaz tabi ama ben dumanı çok seviyorum hatta en sevdiğim şarkıları beni yak kendini yak falan dediydi. attırmış olsa bu kadar kıvırmaz herhalde.

Suat Kılıç dün açık açık "Digiturk tribün sesini kısmıyor, zaten devletin de böyle bir isteği veya yaptırımı olmadı" dedi. Maçı izleyen herkes sesin nasıl kısıldığını gördü. Nitekim birkaç saat sonra Digiturk de "Kıstık ki" diye açıklama yaptı.

Tayyip'in göz göre göre söylediklerini saymıyorum bile, kaç tane videosu bile var kendi sözlerinin tam aksini söylediği.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Liebe said:

cemil çiçek bunları yalanladıydı, adamın sözüne güven olmaz tabi ama ben dumanı çok seviyorum hatta en sevdiğim şarkıları beni yak kendini yak falan dediydi. attırmış olsa bu kadar kıvırmaz herhalde.

Suat Kılıç dün açık açık "Digiturk tribün sesini kısmıyor, zaten devletin de böyle bir isteği veya yaptırımı olmadı" dedi. Maçı izleyen herkes sesin nasıl kısıldığını gördü. Nitekim birkaç saat sonra Digiturk de "Kıstık ki" diye açıklama yaptı.

Tayyip'in göz göre göre söylediklerini saymıyorum bile, kaç tane videosu bile var kendi sözlerinin tam aksini söylediği.

abi işte olayın muhattabı duman grubu olunca doğru olmayabilir hikaye ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

Attırmış diyor videodaki kız da gel buyur eve diyor ahha gözünü sevdiğimin kezbanları :)

Attırmıştır abi adamalar gezi parki için müzik yaptılar niye yapmasınlar bir yerden acısını çıkaracak.

annesi içerde soğan kavurup babası tv izlerken odada grup yapçaklarını falan düşünmüş olabilir sfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...