diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aquila said: sen benimkini gordun, simdi sira bende deseydin odaya girdiginde sadf. ahahahahahahaa valla yapsa "tamam kanki ödeştik" derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 serin hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Toplarım serinledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 diaboliq said: iş çıkışı gittim çalıştığı yere. patronunu tanıyodum zaten. önce o yokmuş bi yere mal almaya gitmiş. arkadaşın odasında bekledik o geldi , arkadaş çıktı çıkarken onu çağırdı odasında onla başbaşa konuştuk. bak kardeşim ben çok büyük bi hata yaptım kız arkadaşına o resmi attım dedim. çok özürdilerim tarzı bişeyler söyledim. o da "abi sen büyük yanlış yaptın , seni çekip vurmam lazımdı benim , erkekliğime leke sürüldü" tarzı şeyler dedi. kimseye anlatmazsan erkekliğine leke sürülmez. bu olay burda kapansın daha fazla büyümesin dedim. arkamdan konuşuyosun yapma dedim. elini sıktım. ayrıldık. muhabbet kapandı. iyi yanlışlıkla masaya vurmamışsın LOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Olm sanala takila takila tam sizofren olmussunuz. Hakkaten bu kadar nasil yazdin lan hikayeyi asil amacin ssadece ciplak ve cuk resmi atabildigim arada da pompalamasyon yaptigim bir kiz arkadasim var demekti. Velakin kimsenin ilgisini cekmeyince; Hikayeyi modofiyeli sahini olan delikanli cocuk ustune yogunlastirdin. cool story bro yanliz hala cok yanlizsin olm abaza seni nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yav kimi pipisiyle kimi arabasıyla övünüyor işte ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ya abi sagda solda anlatamadığım icin bu basimdan geceni burda anlattim ve bana gore eglenceli bi hikayeydi. Simdi senin bi kac sayfa once iki laf ettik diye burdan bana yuklenmene ne gerek var. Benimle ilgili cikarimlar falan yapiyosun. Sen gelistirdigi(!) vucudunun fotolarini paylasan arkadas degil misin? Gorgusuzluguyle dillere destan cukulata renkli zengin degil misin sen dostum. Birak bizde takilalim ya izin ver iste bizede. Yada silktir git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 diaboliq said: Ya abi sagda solda anlatamadığım icin bu basimdan geceni burda anlattim ve bana gore eglenceli bi hikayeydi. Simdi senin bi kac sayfa once iki laf ettik diye burdan bana yuklenmene ne gerek var. Benimle ilgili cikarimlar falan yapiyosun. Sen gelistirdigi(!) vucudunun fotolarini paylasan arkadas degil misin? Gorgusuzluguyle dillere destan cukulata renkli zengin degil misin sen dostum. Birak bizde takilalim ya izin ver iste bizede. Yada silktir git :) haha kankacim adamsin :) olm bilerek oyle yazdim bana oyle yapiyor ya herseye bi elestiri bide ben denim dedim sarmiyomus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hepsi bi manyak a me ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bir internetten şöle kızla tanışamadık ne güzel tanışmışsın bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aynen abi, nereden buluyonuz link atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 internetten neler buluyo millet, biz anca boobs googleliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bi kere kan babafingoda fazla yoğunlaşmışken böyle bir şey yaptım. karşılığında meme gönderdi sağolsun. insan bi şaşırır. eyvallah dedim orada bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 memeyi özelden atar mısın biz de sebeplenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yanlışlıkla resim giden kız mesaj atıyormuş bana niye gelmedin özür dilemeye diye. sonra geceye doğru sözleşiyormuşsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ya bi dakka... modifiye şahinli, kalfa tier bir iş yaptığını tahmin ettiğim elemanın kız arkadaşının whatsappında ne işi varki senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 baştan sona uydurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bahsi geçen penisin fotosu konuldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Biyik said: baştan sona uydurma. uydurma olsa ne olcak olmasa ne olcak asin artik sunlari ya okuyun hayal edin durumun komikligine gulun gecin. ne bilimsel insansiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kız resepsiyonist burda bi otelde çocuk da büyük bi yansanayi satan firmada çalışan bi eleman. kızla daha önceden benim müşterilerimin kalıcağı yer hakkında konuşmuştuk. adamlar 1 ay kalıcaktı otelde kızda müşteri bağlamış gibi olucaktı. bana telefon numarasını vermişti. aylar önce. bende kaydettim irtibat halinde olduk onunla belli bi süre tamamen iş icabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Cons said: açıklasana amk durumu karıya manyakmısın çömelip beklemek nedir ya dflkgmdflb Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 cempostaci said: Bahsi geçen penisin fotosu konuldu mu ? yok, bahsi gecmeyen penislerden kolaj yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sequo fakir rp si yapıp onları anlamaya çalışıyor. ahudıfsgdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bu ne lan ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar