4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Iphoneda sürekli olan bir sortun o :) salak whatsapp son mesajlastıgın adamı acıyor direk sende dalgınlıkla atabiliyorsun. Bende hatuna küfür etmiştim başkasına yollayacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sırf penis fotosu yollamak için app yapsam tutar mı ya? o kadar yaygın mı şimdi bu? böyle templateler olacak "wish you were here" "aha buna otur" falan yazıcak altına kartpostal gibi. tutar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Su olay yuzunden whatsappta benzer isimleri degistirdim lan ben ayni harfte bile baskasi cikmasin cok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 imamizer said: sırf penis fotosu yollamak için app yapsam tutar mı ya? o kadar yaygın mı şimdi bu? böyle templateler olacak "wish you were here" "aha buna otur" falan yazıcak altına kartpostal gibi. tutar mı? ben tutmam abi.. ama şey olsun fotonun altında "AHANDA ŞİMDİ SİKİ TUTTUN İŞTE!!" yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hatta sürükle bırak özelliğiyle penisi papyon, noel baba şapkası, meksikalı şapkası gibi aksesuarlarla süsleyebileceksin. yandan boyunu rengini ayarlayabileceksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.uludagsozluk.com/k/sms-yazarken-sikildim-yazamamak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 diaboliq said: "buraya otur " benimki bayan yani olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ahahahahah çocuk atıp tutuyomuş onu dövcem , öldürcem , ormana götürüp şişeye oturtucam diye hahahahahah akşam onunla , onun hoşuna gitmicek bi telefon konuşması yapıcam ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 valla işin şakası bir yana yangına körükle gitme derim. konuş derdini anlat, yanlışlık oldu de, özür dile. diğer türlü insanların ne yapacağı belli olmuyor. heleki modifiye şahinle takılan büyük ihtimalle kaybedecek fazla birşeyi olmayan birisi başına iş açabilir. tinercinin sas komandosunu harcadığı topraklar burası. bence uzatma mevzuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hem adamdan büyüksün, hem adamın sevgilisine "buna otur" diye penisinin resmini yolluyorsun, sonra adam konuşunca da atarlanıyorsun. adam küfretmekte gayet haklı ki bunu sen de söyledin. gidip adam gibi konuşup özür dilemen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 özür dileyeceğine hala bıdı bıdı. hem elalemin sevgilisine penis gönderip otur buna de hem de üstüne artislik. umarım cocuk seni bulur temiz bi dayak atar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 diabolikin fakbadisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bizim daha normal badimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben muhtemelen verirdim savcılığa valla bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ne ara üste çıktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 15 yasindaki veletler yapıyor bunu avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Sex 15 yaşındayken güzeldi azizim şimdi tadı tuzu kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 iş çıkışı gittim çalıştığı yere. patronunu tanıyodum zaten. önce o yokmuş bi yere mal almaya gitmiş. arkadaşın odasında bekledik o geldi , arkadaş çıktı çıkarken onu çağırdı odasında onla başbaşa konuştuk. bak kardeşim ben çok büyük bi hata yaptım kız arkadaşına o resmi attım dedim. çok özürdilerim tarzı bişeyler söyledim. o da "abi sen büyük yanlış yaptın , seni çekip vurmam lazımdı benim , erkekliğime leke sürüldü" tarzı şeyler dedi. kimseye anlatmazsan erkekliğine leke sürülmez. bu olay burda kapansın daha fazla büyümesin dedim. arkamdan konuşuyosun yapma dedim. elini sıktım. ayrıldık. muhabbet kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "seni çekip vurmam lazımdı benim , erkekliğime leke sürüldü" bunu dedikten sonra gulmemek icin nasil kastin kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "ya bırah" tarzı istemsiz bi şey çıktı ağzımdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 eline mi sıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Çıkarıp eline vermiş fotosunu gördün işte gerçeği demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sen benimkini gordun, simdi sira bende deseydin odaya girdiginde sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 üzüldüm ama çocuğa ya. kendi çağında delikanlı takılan tipler varya böle , tatil yerlerine gidince havai fişek gibi yapıp ggeziyolar ya saçları . göbeğe kadar "v" yaka tişört , boynuna tahta boncuklu kolye. geçici dövme yada kalıcı. japon harfleri falan. o tarz bi çocuk. emin oldum bu durumu kimseye anlatamaz. anlatırsa bana bişey yapamadığı ortaya çıkar ve piyasada baya bi ezilir. içim rahat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar