Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu dikkatsizlik daha başıma ne işler açıcak acaba.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iphoneda sürekli olan bir sortun o :) salak whatsapp son mesajlastıgın adamı acıyor direk sende dalgınlıkla atabiliyorsun.

Bende hatuna küfür etmiştim başkasına yollayacağım diye.
Mesaj tarihi:
sırf penis fotosu yollamak için app yapsam tutar mı ya? o kadar yaygın mı şimdi bu?

böyle templateler olacak "wish you were here" "aha buna otur" falan yazıcak altına kartpostal gibi.

tutar mı?
Mesaj tarihi:
imamizer said:

sırf penis fotosu yollamak için app yapsam tutar mı ya? o kadar yaygın mı şimdi bu?

böyle templateler olacak "wish you were here" "aha buna otur" falan yazıcak altına kartpostal gibi.

tutar mı?

ben tutmam abi..

ama şey olsun fotonun altında "AHANDA ŞİMDİ SİKİ TUTTUN İŞTE!!" yazsın
Mesaj tarihi:
ahahahahah çocuk atıp tutuyomuş onu dövcem , öldürcem , ormana götürüp şişeye oturtucam diye hahahahahah

akşam onunla , onun hoşuna gitmicek bi telefon konuşması yapıcam ahahahaha
Mesaj tarihi:
valla işin şakası bir yana yangına körükle gitme derim. konuş derdini anlat, yanlışlık oldu de, özür dile.

diğer türlü insanların ne yapacağı belli olmuyor. heleki modifiye şahinle takılan büyük ihtimalle kaybedecek fazla birşeyi olmayan birisi başına iş açabilir. tinercinin sas komandosunu harcadığı topraklar burası.

bence uzatma mevzuu.
Mesaj tarihi:
hem adamdan büyüksün, hem adamın sevgilisine "buna otur" diye penisinin resmini yolluyorsun, sonra adam konuşunca da atarlanıyorsun.

adam küfretmekte gayet haklı ki bunu sen de söyledin. gidip adam gibi konuşup özür dilemen gerekir.
Mesaj tarihi:
özür dileyeceğine hala bıdı bıdı. hem elalemin sevgilisine penis gönderip otur buna de hem de üstüne artislik. umarım cocuk seni bulur temiz bi dayak atar sdfs
Mesaj tarihi:
iş çıkışı gittim çalıştığı yere. patronunu tanıyodum zaten. önce o yokmuş bi yere mal almaya gitmiş. arkadaşın odasında bekledik o geldi , arkadaş çıktı çıkarken onu çağırdı odasında onla başbaşa konuştuk.

bak kardeşim ben çok büyük bi hata yaptım kız arkadaşına o resmi attım dedim. çok özürdilerim tarzı bişeyler söyledim.

o da "abi sen büyük yanlış yaptın , seni çekip vurmam lazımdı benim , erkekliğime leke sürüldü" tarzı şeyler dedi.

kimseye anlatmazsan erkekliğine leke sürülmez. bu olay burda kapansın daha fazla büyümesin dedim. arkamdan konuşuyosun yapma dedim.

elini sıktım. ayrıldık. muhabbet kapandı.
Mesaj tarihi:
üzüldüm ama çocuğa ya. kendi çağında delikanlı takılan tipler varya böle , tatil yerlerine gidince havai fişek gibi yapıp ggeziyolar ya saçları . göbeğe kadar "v" yaka tişört , boynuna tahta boncuklu kolye. geçici dövme yada kalıcı. japon harfleri falan.

o tarz bi çocuk. emin oldum bu durumu kimseye anlatamaz. anlatırsa bana bişey yapamadığı ortaya çıkar ve piyasada baya bi ezilir. içim rahat yani.
  • Yeni Oluştur...