BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kendisi gidip bir blog açmadığına göre bence sadece noyzura için bir bölüm açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://i.minus.com/ibrbY1AA84qQcv.gif resimlerine baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 herifin hikaye bitti spinoffa basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tiLi said: http://i.minus.com/ibrbY1AA84qQcv.gif resimlerine baktım aynen bu yüzden resimler koydum. herkes tarafından anlaşılmak istedim. saol <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sözlükte başlık sıçmak nedir daha iyi anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 MasterHapLo said: bu topic biraz daha samimi geldi Yazdıklarının hepsini okudun mu lan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tiLi said: http://i.minus.com/ibrbY1AA84qQcv.gif resimlerine baktım AHAHAHAHA ÇOK HAZIRLIKSIZ YAKALDI BU BENİ YAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Saeros said: ya bişey anlamadım enerji menerji demişsin gene diğer topicten devam etseydin keşke, topic kalabalığı oldu iyice yap bunu artık yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kilolar ne is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Noyzura said: apayrı konular moruk. ahaahahaha moruk kelimesini kullanan insanlar görmek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 lemuria said: Noyzura said: apayrı konular moruk. ahaahahaha moruk kelimesini kullanan insanlar görmek güzel tabi güzel morukcum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kardeş sorunlu musun bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2GKL_ZoJQjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 enerji menerji dragon ball atağımla magic mana tandır mandır derken. okumadım. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 O değil de dayak yemiş adamın "ben kendimi tuttum oğlum, tutmasam döverdim, tuttuğum halde dövdün, eziksin!" demesi hani ergen ruh için normal. Ama tutup böyle gaza gelip animeyle efsane ağzıyla falan yazması çok acaip ya, hadi böyle bişi yaptın, insan o gönder tuşuna basmadan bi düşünür, bi baştan okur, napıyorum lan ben diye sorgular yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kardeşi ağzını yüzünü kırmış adam gelmiş burda post atıyo ya. Tutup kulağından sektir lan diye atamadıysan enik gibi lightmışsın harbi. Steroidi kes biraz, testesteron sıfırın altına inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Çok üstüne gidiyorsunuz bu adamın sonra o da bu kadar üstüne gelinince saçma sapan cevaplar veriyor.Saçma sapan cevaplar verdiği için sonra siz daha çok üstüne gidiyorsunuz.Kısır döngü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 downwhereiam said: Çok üstüne gidiyorsunuz bu adamın sonra o da bu kadar üstüne gelinince saçma sapan cevaplar veriyor.Saçma sapan cevaplar verdiği için sonra siz daha çok üstüne gidiyorsunuz.Kısır döngü Aynen ya deliyle deli olmamak lazım. Öyle saçma üzerime geliyorlar ki acaba ben değil de bu kadar gereksiz yere zaman ve kelime sarferedek onlar mı diye düşünmeye başlıyorum. İşşizlik grandmaster mühendisliği fakültesi öss top 100'leri ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://i.imgur.com/SEpCU.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ozet var mi enerjim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 özet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 >Sasuke Dünyanın en tırt anime karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tırt mırt kızlar hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi hiç üşenmedin mi bunlar ne ya asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar