Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 abi ben kedilerle oynarken demekki resim çeksem intihar falan etti sanacaklar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 abi ben bu adama çok üzülüyorum.eğer dedikleri doğruysa kimsenin hatta öz ailesinin bile güvenini kazanamamış,insanların deli olarak nitelendirdiği yalnız bir adam.gerçekten deliyse zaten çok kötü bir durum. iki durumda da ben sana üzülüyorum abi.mutsuz olduğunu hissediyorum toplumdan dışlanmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ya delimisin ne üzülmesi. çok rahatım sürekli güzel enerjili ortamlarda , güzel kızlar , süper dostlar , her gün baktığım her kişi defalarca teşekkür edip hiç böyle birşey beklemiyordum ama inanılmaz oldu resmen başka bir boyuta geçip hayatıma sahip çıktım v.s. diyor. baktığım insanların memnuniyeti yetiyor üstüne birde düşün keyfimi. Bir sürü yerde bekleniyorum ve gittiğim her yerde ilgi alaka ve isteklerimin olmasına dikkat ediyor herkes. Bir ailem bir de pati bu konuda çok katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aquila said: tankladim dedigin dayak yiyebilme miktarin zaten. Aynen kenks ama bütün critleri misslettim sonuçta öyle biraz havaya oldu durumlar ama cam kırıkları sakat oldu işte. üzerlerinde yürümek çok sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ayakta cam parçası kalmış olma ihtimalini unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Geçmiş olsun, ben okumadığım için özet istediydim de, şimdi yorumlara baktım yaralanmışsın. Tekrardan geçmiş olsun. Edit: Şimdi fotolara baktım da o ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 "Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Gecmis olsun. Bi de saeros cok hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Noyzura said: ad3m said: Ayağının fotosunu koyarmısın köşesine paticik yazıp bana kurgu gibi geldi değilse özür dilerim. talep ettiğin fotolar bu biraz ağır kanlı rahatsız olanlar bakmasın +18 bro hakkaten abartmıyorum da ben kedimle 5 dakika oynadığımda şunlardan 2-3 kat fazla yara bere oluyor vücudumda. Hani bu durumda senin hikayene benzetirsem ben kedimle kan banyosu yapıyorum gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Undisclosed said: "Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı." said: Abi acaba adet falan oldu da ayağından geliyo mu zannetti kanları? Ben ondan şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 oyy eğlenceli kendini kaybedişler tam gaz devam ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Noyzura said: Llama said: ayağın nasıl ? Hala cam kırıkları var. dün gece beni evlerine çağıran arkadaşlarım beceremediler bazı parçaları çıkarmayı. bir tane çıkarabildiler onu da zar zor yaptılar. saat biraz ilerlesin çeşmedeki healer ve herbalist arkadaşlarımın yanına gidicem. hem camları çıkartırlar , hem doğru bitkileri sürerler hemde masaj ve enerji çalışmasıyla hızla recover olucam. ney ney http://i.qkme.me/35jmeq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne alaka good guy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 olm cidden öss kasmışşınız o kadar çoğunuz üniversitede okumak ne demek bilirsiniz ama bilmiyorsunuz ki bu spiritüel işlere dair de dünyada bir sürü üniversiteler ve eğitim alanları , kutsal alanlar yapılmış binlerce yıldır. yaptığınız muhabbetler kendi dünyanızın sığlığında debelenmek gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 biliyoruz o dünyayı da, ben senin bildiğinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 biz spirituel dunyayi da iyi biliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kan banyosu yapmayı sizden öğrenecek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bence kardesi ic mihrak ama marjinal grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ıslak rüyalar sarmış kişiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 lemuria said: biliyoruz o dünyayı da, ben senin bildiğinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ne demeye çalıştığını anlayan varsa bana da anlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fizban said: biz spirituel dunyayi da iyi biliriz! samadhi yi sizden öğrenecek değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=f8JpbXOZ8Nw unutmuştum ya ahahahsdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/40/84/COOL-STORY-BRO.jpg?itok=_FZX2yfp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar