Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiddetin Beşiği : Aile

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

abi ben bu adama çok üzülüyorum.eğer dedikleri doğruysa kimsenin hatta öz ailesinin bile güvenini kazanamamış,insanların deli olarak nitelendirdiği yalnız bir adam.gerçekten deliyse zaten çok kötü bir durum.

iki durumda da ben sana üzülüyorum abi.mutsuz olduğunu hissediyorum toplumdan dışlanmış gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya delimisin ne üzülmesi. çok rahatım sürekli güzel enerjili ortamlarda , güzel kızlar , süper dostlar , her gün baktığım her kişi defalarca teşekkür edip hiç böyle birşey beklemiyordum ama inanılmaz oldu resmen başka bir boyuta geçip hayatıma sahip çıktım v.s. diyor. baktığım insanların memnuniyeti yetiyor üstüne birde düşün keyfimi. Bir sürü yerde bekleniyorum ve gittiğim her yerde ilgi alaka ve isteklerimin olmasına dikkat ediyor herkes. Bir ailem bir de pati bu konuda çok katı.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

ad3m said:

Ayağının fotosunu koyarmısın köşesine paticik yazıp bana kurgu gibi geldi değilse özür dilerim.

talep ettiğin fotolar

bu biraz ağır kanlı rahatsız olanlar bakmasın +18

bro hakkaten abartmıyorum da ben kedimle 5 dakika oynadığımda şunlardan 2-3 kat fazla yara bere oluyor vücudumda. Hani bu durumda senin hikayene benzetirsem ben kedimle kan banyosu yapıyorum gibi bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Llama said:

ayağın nasıl ?

Hala cam kırıkları var. dün gece beni evlerine çağıran arkadaşlarım beceremediler bazı parçaları çıkarmayı. bir tane çıkarabildiler onu da zar zor yaptılar. saat biraz ilerlesin çeşmedeki healer ve herbalist arkadaşlarımın yanına gidicem. hem camları çıkartırlar , hem doğru bitkileri sürerler hemde masaj ve enerji çalışmasıyla hızla recover olucam.

ney ney
http://i.qkme.me/35jmeq.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

olm cidden öss kasmışşınız o kadar çoğunuz üniversitede okumak ne demek bilirsiniz ama bilmiyorsunuz ki bu spiritüel işlere dair de dünyada bir sürü üniversiteler ve eğitim alanları , kutsal alanlar yapılmış binlerce yıldır. yaptığınız muhabbetler kendi dünyanızın sığlığında debelenmek gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...