Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

midye dolma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

warimathras said:

2 yıl önce izmit'in kandıra ilçesinde bulunan kumcağız beldesine tatile gitmiştim. sahilde takılırken askerden bi arkadaşımın plajda midye sattığını gördüm. (eleman mardinli ve sülalecek midyeci bunlar izmit tren istasyonunun orda da dükkanları var) hoşbeş sohbet falan ettik. sonra midye ikram edeyim size dedi ve 250 tane falan midye verdi sağolsun. bari limonların parasını vereyim dedim onu bile almadı. yarım saat içinde 3 arkadas o kadar midyeyi boğduk.
bu da benim böyle bir anımdır :)

karasu degil miydi o?

yok kanka karasu degildi. adamlar izmitte yaşıyorlar. dükkanları da izmitte . ablamlarla gitmiştik. eniştebey ben ablam ve cocuklar...
Mesaj tarihi:
Karaköy'de Çerkezköy şarküteri vardı, adamların midye dolması efsane oluyordu. Eşşek kadar midyeler, sıcak sıcak alıyordum, yağları aka aka yiyorsun ofssa. Ama kapandı mekan.

Parasını bir kenara bıraksak, en iyi neresi yapar. Acayip canım çekti, İstanbul'a gelince yemem lazım illaki.
Mesaj tarihi:
Valeron said:

ya onu bunu geçin Allah aşkına yok mu ataşehir civarında bildiğiniz yer CİNNET GEÇİRİCEM midye yüzünden

Yok dostum, atalardayım bende. Şampiyon midyeyi 0.90tl den satıyor. 20 tane yiyorsun 18 tl veriyorsun ve maymun boku büyüklüğünde.

Bonus:

Mesaj tarihi:
abi istanbulda güzel midye ancak lüks balık lokantalarında yenir. o da şansa yani...

benim yediğim en güzel midyeler, yolu düşenler yesin diye,
1- fethiye çalış sahilde midyeci apo
2- karaburun
3- ayvalık-sarımsaklı sahili
Mesaj tarihi:
bikere nereden çıkarıldığı belli değil. pis sulardan çıkan midye de pis olur. ayrıca ne kadar yıkıyorlar, sirkeli suda bekletiyorlar mı falan. kim nasıl dolduruyor içini ohoo
Mesaj tarihi:
yer bulsam bende midye sölücem,hatta sölemicem gidip yicem direk.

ayrıca Fistan'a katılıyorum.nasıl yapıldığı belli değil diosunuzda Mc Donalds'ta adamlar eldivensiz hamburger yapıor arkada
  • Yeni Oluştur...