Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bizim sokağın köşesinde 8 senedir duran bi amca var onun midyeleri çok güzel küçük 30 kuruş büyük 50 kuruş baya iyi hergün ordan yiyorum
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 30 kurustan eminönünde yiyebilrsiniz tested and onayled
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu bokun ucuzu güzel olmuyor dostum. sokakta satılanlardan en fazla hoşuna giden bulursun.
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 MasterHapLo said: warimathras said: 2 yıl önce izmit'in kandıra ilçesinde bulunan kumcağız beldesine tatile gitmiştim. sahilde takılırken askerden bi arkadaşımın plajda midye sattığını gördüm. (eleman mardinli ve sülalecek midyeci bunlar izmit tren istasyonunun orda da dükkanları var) hoşbeş sohbet falan ettik. sonra midye ikram edeyim size dedi ve 250 tane falan midye verdi sağolsun. bari limonların parasını vereyim dedim onu bile almadı. yarım saat içinde 3 arkadas o kadar midyeyi boğduk. bu da benim böyle bir anımdır :) karasu degil miydi o? yok kanka karasu degildi. adamlar izmitte yaşıyorlar. dükkanları da izmitte . ablamlarla gitmiştik. eniştebey ben ablam ve cocuklar...
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Dün Kadıköy'e bir gittim her yerde zabıta. Milleti kovalamaya yer arıyor. Bulamadım benim mardinliyi midyesiz kaldım mk.
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Karaköy'de Çerkezköy şarküteri vardı, adamların midye dolması efsane oluyordu. Eşşek kadar midyeler, sıcak sıcak alıyordum, yağları aka aka yiyorsun ofssa. Ama kapandı mekan. Parasını bir kenara bıraksak, en iyi neresi yapar. Acayip canım çekti, İstanbul'a gelince yemem lazım illaki.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 şu güzelliğe de bok atmışsınız ya. bende bişey demiyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Tam toplanabilcek bi mevsim şuan. Yapması zor değil hepsi löp löp et olsun diyosanız gidin toplayın hem yüzmüş olursunuz sonra yapın.
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ya onu bunu geçin Allah aşkına yok mu ataşehir civarında bildiğiniz yer CİNNET GEÇİRİCEM midye yüzünden
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Valeron said: ya onu bunu geçin Allah aşkına yok mu ataşehir civarında bildiğiniz yer CİNNET GEÇİRİCEM midye yüzünden Yok dostum, atalardayım bende. Şampiyon midyeyi 0.90tl den satıyor. 20 tane yiyorsun 18 tl veriyorsun ve maymun boku büyüklüğünde. Bonus:
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi istanbulda güzel midye ancak lüks balık lokantalarında yenir. o da şansa yani... benim yediğim en güzel midyeler, yolu düşenler yesin diye, 1- fethiye çalış sahilde midyeci apo 2- karaburun 3- ayvalık-sarımsaklı sahili
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi biz Ataşehir diyoruz, sen Mozambik sahilleri diyorsun
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yemeyin abi. hakkaten kalitesiz, nasıl yapıldığı belli olmayan midyeler...
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 nasıl nasıl yapıldıgı belli olmayan midyeler ya yakalanıyor pişiriliyor işte atom mu parçalayacak midyeyi yapan adam
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Şöle midye istiyorum arkadaş
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bikere nereden çıkarıldığı belli değil. pis sulardan çıkan midye de pis olur. ayrıca ne kadar yıkıyorlar, sirkeli suda bekletiyorlar mı falan. kim nasıl dolduruyor içini ohoo
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi onu düşünürsen hiç dışarıdan yemek yememen lazım. Koy poposuna gitsin
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Abi gecenin su saatinde soyle basliklar uplamasaniz ne guzel olacak.
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dün bu topic yüzünden gece 2 de kokoreç midye söyledim
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yer bulsam bende midye sölücem,hatta sölemicem gidip yicem direk. ayrıca Fistan'a katılıyorum.nasıl yapıldığı belli değil diosunuzda Mc Donalds'ta adamlar eldivensiz hamburger yapıor arkada
Öne çıkan mesajlar