Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banyo da oluşan küf ve kreç lekeleri

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

NolaxThensbane said:

forgiver said:

küf için çamaşır suyunu camsile koyup püskürtcen 1 dk sonra yokoluyor
kreç için cif

sıktıktan 15dk sonra cillop (duvar muvar fark etmez)

silcek miyim yoksa öyle mi bırakıcam

Abi rica ediyorum oyle salakca bir sey yapma. Hani burda oneren yarim akillilar sans ederi hayatta kalmis olabilir ama kimyasal karistirmayi onermek kisinin hayatiyla oynamak resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta;

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-falls-unconscious-after-mixing-293631

Bu da bi baskasi;

said:
A woman was killed from chlorine gas poisoning when she mixed Harpic and Domestos together in a confined space. She had inadvertently created the same conditions as experienced by the soldiers during a gas attack in the trenches of the First World War.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hiç birinin tutup ikisini birden karıştırabileceği şeklinde düşünmemiştim uyardığın iyi oldu di.

Maksat çamaşır suyunun püskürtülmesi yoksa camsil şişesi olmuş ister bimilyoncudan alınan su pıskırtma şişeleri olsun ister ağzın..

not: ağzınızla da yapmayın lan sonra benden bileceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

sorunuma benzer başlığı görünce sormak istedim

mide kaldırıcı etksii olabilicek içerik spo altında

mutfak lavabo giderinden gelen kahverengi jölemsi tabaka ve koku; muhtemelen binanın mutfak lavabo giderine pis su gideri karışıyor buda mikrop veya bakteri üretiyor 2 hafta aralıklarla 3-4 paket lavabo aç döküyorum pvc borulardaki o tabaka ve koku kayboluyor sonra tekrar çoğalıyor ne yapmak lazım yurt dışı sitelerde antibakteriyal borular var tr de varmıdır yada başka çözüm ne olabilir ? (alt kat komşudada var bu sorun)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...