Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bunları nasıl yok edicem ben... limon sirke sıktım bana mısın demiyor... ben diyim 5 sene siz diyim 1 senedir silmiyom da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bizim hanım o kadar titiz olmasına , o kadar kimyasal almasına rağmen geçmiyor. Kullanılan derz ile alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Marketten Porçöz veya Klorak alcan üstüne sıkcan heryerin. Sonra da domestos ile silersen tamamdır. Sıcak suyla durula tam olsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 küf için çamaşır suyunu camsile koyup püskürtcen 1 dk sonra yokoluyor kreç için cif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ha gayret abi. biraz daha uğraşırsak kadınlarklubünden daha pembe bir forum olabiliriz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kesin çözüm : porçöz spreyle sıkıyorsun bolca 5-6 dk sonra beyaz cif jel ile fırçalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Llama banada gel temizlige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 forgiver said: küf için çamaşır suyunu camsile koyup püskürtcen 1 dk sonra yokoluyor kreç için cif sıktıktan 15dk sonra cillop (duvar muvar fark etmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 küf için çamaşır suyu evet, yoğun kıvamlı olursa daha iyi olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Oce4n said: ha gayret abi. biraz daha uğraşırsak kadınlarklubünden daha pembe bir forum olabiliriz ! aga gerekirse olalım yeminlen tuveleti baştan yaptırcam yoksa o kadar tilt oldum şu olaylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 NolaxThensbane said: forgiver said: küf için çamaşır suyunu camsile koyup püskürtcen 1 dk sonra yokoluyor kreç için cif sıktıktan 15dk sonra cillop (duvar muvar fark etmez) silcek miyim yoksa öyle mi bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Boş bir camsil şişesi bul içine çamaşır suyu dök ve küfün olduğu yere sık bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 peki yağ lekelerinde ne yapıyoruz. şu tavadan sıçrayan duvardaki katı ve inatçı şeylerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Llama said: NolaxThensbane said: forgiver said: küf için çamaşır suyunu camsile koyup püskürtcen 1 dk sonra yokoluyor kreç için cif sıktıktan 15dk sonra cillop (duvar muvar fark etmez) silcek miyim yoksa öyle mi bırakıcam Abi rica ediyorum oyle salakca bir sey yapma. Hani burda oneren yarim akillilar sans ederi hayatta kalmis olabilir ama kimyasal karistirmayi onermek kisinin hayatiyla oynamak resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 abi onu sıktıktan sonra sanırsam 1 saat kullanmam ya tuveleti havalandırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bos camsil diye eklemis Nolax sonradan gerci ama benim bahsettigim olay kimyasali karistirdigin anda gerceklesiyor zaten. Kacarin yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 karistirmicam be yahu, alete koyup sikicaksin. bi de git markete, bunlar icin zaten milyon tane urun vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Hatta; http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-falls-unconscious-after-mixing-293631 Bu da bi baskasi; said: A woman was killed from chlorine gas poisoning when she mixed Harpic and Domestos together in a confined space. She had inadvertently created the same conditions as experienced by the soldiers during a gas attack in the trenches of the First World War. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 aquila said: karistirmicam be yahu, alete koyup sikicaksin. Ilk onerenin mesajinda camsil sisesine yerine camsile koycan deyince aklim cikti lan bok oluna olcek gitcek diye millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 krach lekesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Valla hiç birinin tutup ikisini birden karıştırabileceği şeklinde düşünmemiştim uyardığın iyi oldu di. Maksat çamaşır suyunun püskürtülmesi yoksa camsil şişesi olmuş ister bimilyoncudan alınan su pıskırtma şişeleri olsun ister ağzın.. not: ağzınızla da yapmayın lan sonra benden bileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sorunuma benzer başlığı görünce sormak istedim mide kaldırıcı etksii olabilicek içerik spo altında mutfak lavabo giderinden gelen kahverengi jölemsi tabaka ve koku; muhtemelen binanın mutfak lavabo giderine pis su gideri karışıyor buda mikrop veya bakteri üretiyor 2 hafta aralıklarla 3-4 paket lavabo aç döküyorum pvc borulardaki o tabaka ve koku kayboluyor sonra tekrar çoğalıyor ne yapmak lazım yurt dışı sitelerde antibakteriyal borular var tr de varmıdır yada başka çözüm ne olabilir ? (alt kat komşudada var bu sorun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Abi o borularin komple degismesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Boru lavabonun altında düz gidiyordur muhtemelen. Onu U haline getir. Yani lavabodan çıkan boru giderden daha aşağı seviyeye gelsin, sonra tekrar yukarı çıkıp gidere girsin. U'nun giderin altında kalan kısmında su birikir. O söylediğin şeyler, kötü koku falan lavabodan gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 di said: aquila said: karistirmicam be yahu, alete koyup sikicaksin. Ilk onerenin mesajinda camsil sisesine yerine camsile koycan deyince aklim cikti lan bok oluna olcek gitcek diye millet. camsil lan sakin ol tuz ruhuyla karıştırmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar