fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Hava akimini da kesiyormus bu yapilar İstanbuk un insan nufusunu hafifletmek icin karacabeye dogru sehir gelisip nufus 20 seneye 10-15 milyon olacak deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bursa ne zamandan beri sehir kabul ediliyo ki? Koy kasaba arasi bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 İzmirin büyükşehir olduğu ülkede bursa göze batmaz ya. En azından domates = domates simit = simit çekirdek = çekirdek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Seagle yukarda yazdim arazi kapatsak mi karacabeye dogru o izmir yolu cevrelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 blackhavvk said: hiç kılıf uydurmayın süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bursayı iskenderinden ve kestane şekerinden ötürü tek geçerim.seagle kesatneşekeri kutusu kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Izmir ben barcelona'yim katalan'iz biz havalarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bursayla izmiri nasil karsilastirdiniz ki lan ahahah. Izmir koy ama vajinismus degil en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1186010_643851555625063_1825528120_n.jpg HADI ATAYIZTLER BUNUDA ACIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 fenn said: Seagle yukarda yazdim arazi kapatsak mi karacabeye dogru o izmir yolu cevrelerinden Valla kapatmak lazım ya. Bizim dedeler akıllı davranmamış, biz bişeyler yapsak en azından sdfg blackhavvk said: bursayı iskenderinden ve kestane şekerinden ötürü tek geçerim.seagle kesatneşekeri kutusu kaç para? Değişiyo abi, kafkas'dan başlar ara sokak kestane şekerine kadar gider fiyat olayı. Kestane şekeri çok overrated ama, bursa'nın bilinmeyen lezzeti bağdat hurma tatlısıdır. http://www.bagdatpastanesi.com.tr/images/Resim%20219.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 abi senle bi görüşsek güzel ama yerken parasını düşünüp tadımın kaçmayacağı bişi ayarlarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Abi ben hiç kestane şekeri alıp yemedim diyebilirim. Canım çektiği zaman annem yapıyor, evde yapılan daha iyi oluyor tabi ama çikolatalısı ıvırlısı zıvırlısı olamıyor haliyle. Kafkas güzel ama pahalı. Ama bi kere yicem lan dersen tavsiye edilir. Hurma tatlısı ucuz bişey ve fiyat/performansta çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 SeaGle said: Abi ben hiç kestane şekeri alıp yemedim diyebilirim. Canım çektiği zaman annem yapıyor, evde yapılan daha iyi oluyor tabi ama çikolatalısı ıvırlısı zıvırlısı olamıyor haliyle. Kafkas güzel ama pahalı. Ama bi kere yicem lan dersen tavsiye edilir. Hurma tatlısı ucuz bişey ve fiyat/performansta çok iyi. tamam ozaman valide hanımdan bi rica ederiz dimi bir ara.sana yapacağı zaman 200 300 gr fazla alıver kestaneyi bende nasipleneyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kardelen iyidir kestane şekerinde, go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ahaahahaha aybediyon tamam :D Kestane mevsimi başlasın söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 eyvallah başkan,bundan sonra bursasporluyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kestane tatlisi 1 kere yedim ilk ve sondu desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 SeaGle said: Hurma tatlısı ucuz bişey ve fiyat/performansta çok iyi. Hurma tatlısı eğer kendi mağazasından alırsan gerçek şekerden yapıyorlar, hafif ve mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1173824_626743344025062_1487223158_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Daha once gormustum haberi ve kopegi Allah demedigi icin kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bursaya gittiğimde kestane şekeri almıyorum.. istanbulda var zaten onu alıp "bursadan geldi bu" diyrum yalan değil üretim yeri buırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 tahinli pide yiyin respect alırsınız halk arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sade kestane sekeri yerine karyoka alin kafkastan onlar cok efsane. su puro yu severdim en cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Cikolataliyi en son kg 8 tl idi yol kenarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 canım çok çekti ya kestane şekeri.aşeriyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar