Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Gaziantepspor | 19/08/2013 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz bu sene ki lig ile ilgili ön görülerimi söyleyeyim.resmen sallayacağım ama mantıklı sallayacağım çünkü fener-galatasaray maçı hariç maç izlemedim.fakat kadroları biraz takip ettim.yeni transferleri,gidenleri,gelenleri.

geçen sene trabzon son haftalarda küme düşmeme mücadelesi yapar,sonra ismi sayesinde kalır demiştim.bu sene yine aynı şey söylüyorum.trabzon bence ligin en kötü kadrolarından birisine sahip.çok tırtlar.

en başarılı hoca direk biliç olur.

beşiktaş,fener,cim bom yine ilk 3ü ayırırlar ama 4üncülük ile 14üncülük son 3-4 senedir olduğu gibi acaip çekişmeye sahne olur.

son 4ten 2 takım kısa sürede düşmeyi garantiler.diğer 2 takımda birbiri ile düşmemek için son haftaya kadar birbiriyle kapışır.

ne güzel mis gibi lig işte yav?nerede var böyle lig B)-
Mesaj tarihi:
Ahmet Çakar: Galatasaray ŞAMPİ...

Antalya: forvetler Diarra ve Baroş

Arkalarında Tita ve neydi o sağ kanat zencisi? fişek gibi

Bir de göbekte Fas'lı bücür var, fakir adamın Sneider'ı? Adlarını anımsayamadım bak iyi ki takip ediyorum
Mesaj tarihi:
- İlk yarı inanılmaz net oynadı gs, bu hype yaptığı son 2 senedir bu kadar net oynadığı sayılıdır yani.

- Erman bildiğin köylü falan şu takımda hiç yeri yok. Engin baytar mı hamit mi desen hala hamit, hiç kusura bakmayın.

- Gs çok hafife aldı, 2-0dan sonra çok rölanti oynadı, hatta fizban falan hemen torkunun hıncıyla gelmiş yer kapmış. Gaziantepin gol dışında gideri olan pozisyonu yoktu da işte kime anlatıcan. Quote related:

said:

Güntekin: Drogba'yı nasıl buldunuz?
Rıdvan: eee... ııı... vasat. Pek bişey oynamadı.

-Kuddusimavra futbola dadanmış, ggwpnormk. Bari fb topiclerinde gönlünce saçmalayıp gs topiclerini rahat bıraksa. Another quote related:

said:

lan ne saçmalamışım arkadaş :)
kurunun yanında ıslak da olsun diyeyim bari :)))))

said:

:)))))tutamadım kendimi:)))))))))

http://media.tumblr.com/7ba824f2fcf2976dd021cb3a4a37eb50/tumblr_inline_mglmrrEzMG1qzt3y0.png
Mesaj tarihi:
Aptal yabanci siniri olmasa bu takimin ligi acik ara domine edecegi cok net.

Azizin niye aglandigi belli oldu.

Gerci bu halimizle de cok net domine edicez. Siir gibi top oynuyoruz.
Mesaj tarihi:
Ahah ne hinci be, okuma yazmaniz mi yok gencler. Ligin en iyi takimi gs zaten, ona ragmen son 15 dk niye ecel terleri dokecek hale geldiniz diyorum. Okudugunu nlamamak cok zor birsey olsa gerek
Mesaj tarihi:
Hamit bu siirin bitmis tukenmez kalemi. Hani boyle kesik kesik yazar, bastirirsin olmaz sallarsin olmaz, ama elinde baska kalem de yoktur. O son misrayi yazana kadar idare edip sonra eeeh sektir lan deyip atarsin. Oyle bisey.
  • Yeni Oluştur...