Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Netten serverlarına bağlanıp birçok oyuncuyla oynanabilen 2 boyutlu bir uzay gemisi gemisi vardı.Hatta eski shooter tarzıydı birazda... acaba o oyunu bilen varmı :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
wraog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ah Game-Show! Ah![signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Adını bilmiyorum ama hala oynanıyor öyle eski bir oyun değil ya :) Takımlar halinde veya deathmatch tarzı oynanıyor hatta herkes 2 boyutlu grafik olan oyunda kendine uzay gemisi seçiyor birbirini patlatıyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bahsettiğin senin, kargoculuk da yapabileceğimiz mmorpg değil mi? arcane'in bir topiği vardı sanırım orda konuşuluyordu o bahsettiğim oyun ama adını hatırlayamadım oyunun. gameshow ile alakası ne?[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
wraog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Gameshow un çoook eski bir sayısında tanıtmışlardı bu oyunu ;)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yok abi öyle çook eski bir oyun değil ya. Daha bir ay önce millet deliler gibi oynuyordu bunu arkadaşımda görmüştüm. Online 2d dandik grafikli soldat tarzı servera bağlanarak oynayabildiğin bir oyun. Cep telefonlarındaki space-impact adlı oyunun üstten görünüşlüsü gibi birşey...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 continuum[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 continuum işte bu ! çok sağolsın[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ah ah zamanında deliler gibi oynardım :).Gameshowda görmüştüm sanırım ilk.Süper oyundur.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Öne çıkan mesajlar