Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Kardeş o muhabbettin yasak olmasının sebebi illegal olması.Ha bunun geyiğinin yasaklığıyla ilgili bir durum yok.Sen geyiğe realiteyle cevap verdiğin için sıkıntı sende çıktı.Yoksa daha önce Lcd-lsd konusu var orda da bu konunun geyiği yapıldı. Kaldı ki uyarılan kişi sensin, çünkü yazdığın şeyler özendirmeye yönelikti.İnsanlar sana bu meth kafası olsa gerek yazdğıı zaman tedirgin olmana gerek yok, kalkıp aga neyin kafasındasın sen ne içtin bize de söyle ile aynı şey. Ayrıca sen uyarıldın diye seagle niye sorumlu oluyor.Çok rahatsız olduysan bas şikayete o da uyarılır.Ortada bi edepsizlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ay aynı marx valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ginaly said: rahmetli marxa benziyormuş :/ AHAHADGHADGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 you know i'm no good -amy winehouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: ginaly said: adam kalbe değil böbreğe etki eden 3. sınıf wizard çıktı. abi çok su içtim ondan galiba ya. Böbreğe de bi etkisi yok yani. BlaCk said: seagle kasin gozun seyirmeye basladi iyi misin? Bi aktivite yok abi. Gemlik'i mi tutturamadı anlamadım ki. Kordinant mı versem? Bursa'da Cehennem'in dünyaya açılan kapısı var, Bursa topiklerinden biliyoruz. O kapının yarattığı dalgalanmalar yüzünden şaşmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Lyv said: Noyzura said: Lyv said: beyler noyanın babası mafyaymış kaynak sağlam yerden. ben de diyorum bu kadar asitin parası nerden geliyor diye. adam zengin hipici çıktığına göre beyninin bitmesi normal. Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3 word on the street bir bilgi bu zaten. internette 'kaynak sağlam' yazan bir şeyi çok ciddiye aldığın için özür dilemem sanırım. ama ailevi bir konuda canını sıktıysam özür dilerim. i mean it. Anlayışın için teşekkür ederim çok tatlısın , acaba tatlı olduğun kadarda güzel misin ? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: aksis ordinant bi de kordinant işte abi. analitik geometri pff slk msn yha. Hehe ağzını yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: Lyv said: Noyzura said: Lyv said: beyler noyanın babası mafyaymış kaynak sağlam yerden. ben de diyorum bu kadar asitin parası nerden geliyor diye. adam zengin hipici çıktığına göre beyninin bitmesi normal. Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3 word on the street bir bilgi bu zaten. internette 'kaynak sağlam' yazan bir şeyi çok ciddiye aldığın için özür dilemem sanırım. ama ailevi bir konuda canını sıktıysam özür dilerim. i mean it. Anlayışın için teşekkür ederim çok tatlısın , acaba tatlı olduğun kadarda güzel misin ? <3 o benim kız arkadaşım delikanlı, ağırol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Rewendor said: SeaGle said: ginaly said: adam kalbe değil böbreğe etki eden 3. sınıf wizard çıktı. abi çok su içtim ondan galiba ya. Böbreğe de bi etkisi yok yani. BlaCk said: seagle kasin gozun seyirmeye basladi iyi misin? Bi aktivite yok abi. Gemlik'i mi tutturamadı anlamadım ki. Kordinant mı versem? Bursa'da Cehennem'in dünyaya açılan kapısı var, Bursa topiklerinden biliyoruz. O kapının yarattığı dalgalanmalar yüzünden şaşmıştır. İzmir'den gemlik'e direk fırlatabilir abi, bursa merkeze değmeden gelir yani. Atmayı bilmiyo herhalde. Acemi bu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: Lyv said: Noyzura said: Lyv said: beyler noyanın babası mafyaymış kaynak sağlam yerden. ben de diyorum bu kadar asitin parası nerden geliyor diye. adam zengin hipici çıktığına göre beyninin bitmesi normal. Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3 word on the street bir bilgi bu zaten. internette 'kaynak sağlam' yazan bir şeyi çok ciddiye aldığın için özür dilemem sanırım. ama ailevi bir konuda canını sıktıysam özür dilerim. i mean it. Anlayışın için teşekkür ederim çok tatlısın , acaba tatlı olduğun kadarda güzel misin ? <3 bizim evde ayna yok. o yüzden bu konudan uzak durmayı tercih ediyorum. *inb4 bizi gil bizdi iyni vir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 babam öldüğünde 32 yaşında dünyanın en yakışıklı adamlarından biriydi. 3 yıl sonra bende 32 yaşımda olucağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sana ben ayna tutarım , benim işim bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ama sen çirkinsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sırt resmi inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: sana ben ayna tutarım , benim işim bu =) qes artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sakallilardan koy bitane noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Beyler az önce mutfağın kapısı rüzgardan güm diye vurdu. LANETLENDİM GALİBA ÜHÜHÜH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bir baba 32, oğlu 8 yaşındadır. Kaç yıl sonra yaşları toplamı, yaşları farkının 2 katı olur? A)4 B)5 C) 9 D) 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: Beyler az önce mutfağın kapısı rüzgardan güm diye vurdu. LANETLENDİM GALİBA ÜHÜHÜH. adam kalbinin penceresini açtı, cereyan yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 artık cok gec seagle bugünde deprem oldu 4.1 bursa da, adam önceden sezmiş demekki curse atıcagını, ufaktan depremle uyarmaya calısmıs ama sen anlamamıssın seagle bak işte noldu şimdi, naletlendin, iyi mi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: sana ben ayna tutarım , benim işim bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Lyv said: ama sen çirkinsin ? Ben mi ? bitch please ;D sakallı mı seversin yoksa sakalsız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Fistan said: Bir baba 32, oğlu 8 yaşındadır. Kaç yıl sonra yaşları toplamı, yaşları farkının 2 katı olur? A)4 B)5 C) 9 D) 12 adam müteveffa lan, yaşı ilerlemeyecek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 parmaklar çok narin ya. masturbasyon da mı yapmıyosun hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar