Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Kardeş o muhabbettin yasak olmasının sebebi illegal olması.Ha bunun geyiğinin yasaklığıyla ilgili bir durum yok.Sen geyiğe realiteyle cevap verdiğin için sıkıntı sende çıktı.Yoksa daha önce Lcd-lsd konusu var orda da bu konunun geyiği yapıldı.

Kaldı ki uyarılan kişi sensin, çünkü yazdığın şeyler özendirmeye yönelikti.İnsanlar sana bu meth kafası olsa gerek yazdğıı zaman tedirgin olmana gerek yok, kalkıp aga neyin kafasındasın sen ne içtin bize de söyle ile aynı şey.

Ayrıca sen uyarıldın diye seagle niye sorumlu oluyor.Çok rahatsız olduysan bas şikayete o da uyarılır.Ortada bi edepsizlik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ginaly said:

adam kalbe değil böbreğe etki eden 3. sınıf wizard çıktı.

abi çok su içtim ondan galiba ya. Böbreğe de bi etkisi yok yani.

BlaCk said:

seagle kasin gozun seyirmeye basladi iyi misin?

Bi aktivite yok abi.

Gemlik'i mi tutturamadı anlamadım ki. Kordinant mı versem?

Bursa'da Cehennem'in dünyaya açılan kapısı var, Bursa topiklerinden biliyoruz. O kapının yarattığı dalgalanmalar yüzünden şaşmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

Noyzura said:

Lyv said:

beyler noyanın babası mafyaymış kaynak sağlam yerden.
ben de diyorum bu kadar asitin parası nerden geliyor diye.
adam zengin hipici çıktığına göre beyninin bitmesi normal.

Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3

word on the street bir bilgi bu zaten. internette 'kaynak sağlam' yazan bir şeyi çok ciddiye aldığın için özür dilemem sanırım. ama ailevi bir konuda canını sıktıysam özür dilerim. i mean it.

Anlayışın için teşekkür ederim çok tatlısın , acaba tatlı olduğun kadarda güzel misin ? <3
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Lyv said:

Noyzura said:

Lyv said:

Babam ben 8 yaşımdayken trajik bir şekilde öldür 21 yıl önce. O gün bende onunla ölebilirdim ama insiyatifini kullanarak bana çok büyük bir iyilik yaparak benim hayatta kalmamı sağladı. Tekrar babama dair tek kelime edersen who is your daddy samimiyetine geçeriz <3

word on the street bir bilgi bu zaten. internette 'kaynak sağlam' yazan bir şeyi çok ciddiye aldığın için özür dilemem sanırım. ama ailevi bir konuda canını sıktıysam özür dilerim. i mean it.

Anlayışın için teşekkür ederim çok tatlısın , acaba tatlı olduğun kadarda güzel misin ? <3

o benim kız arkadaşım delikanlı, ağırol.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

SeaGle said:

ginaly said:

adam kalbe değil böbreğe etki eden 3. sınıf wizard çıktı.

abi çok su içtim ondan galiba ya. Böbreğe de bi etkisi yok yani.

BlaCk said:

seagle kasin gozun seyirmeye basladi iyi misin?

Bi aktivite yok abi.

Gemlik'i mi tutturamadı anlamadım ki. Kordinant mı versem?

Bursa'da Cehennem'in dünyaya açılan kapısı var, Bursa topiklerinden biliyoruz. O kapının yarattığı dalgalanmalar yüzünden şaşmıştır.

İzmir'den gemlik'e direk fırlatabilir abi, bursa merkeze değmeden gelir yani. Atmayı bilmiyo herhalde.

Acemi bu biraz.

Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Lyv said:

Noyzura said:

Lyv said:

bizim evde ayna yok. o yüzden bu konudan uzak durmayı tercih ediyorum.
*inb4 bizi gil bizdi iyni vir*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...