aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 aynı /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 O zaman çamaşır suyu. Çünkü ben de yeni temizlenmiş tuvalette biraz zaman geçirince böyle oluyorum bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bir gun herkes 15dakikaligina DMT kullanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Dostum Nepalde Himalayaların eteğin hobbit evlerinden oluşan permakültür organik tarım ve organik hayvancılık merkezi olan bir aydınlanma okuluna light and dark side enerjilerinin ultra balans öğretmeni olarak çağrıldım dün. Ekim ayında önce hindistana gidiyorum. Şu an hazırda yeterli param var ve Goa'da doğanın içinde havuzlu bir villa kiralıyorum. Bir kaç villa da dostlarım tutuyor komşu oluyoruz pimp house enlightment kafası. Aynı zamanda eş zamanlı olarak gerekli parayı nepal'e gönderip orada earth baglerle yapılan büyük hobbit evimi yaptırıyorm. bir odası meditasyon ve spiritüel seans odam. bir odası simya labratuarım ve bir tanede underground sıfır ışık basement odam enerjiden yandığım zamanlar için ultra soğuk karanlık odam enerjimi bastırmak için. kafan tatil istedimi gelirsin yanıma simya labratuarımda çalışmalar yaparız vaktin olduğunca vakit geçiririz birlikte =) aha mekan şurası : https://www.facebook.com/5ElementsOrganicBastion Büyü teknikleri , bitkisel şifa ilaçları ve ölümsüzlük üzerine çalışmlarımı burada nepalde yapacağım. Bu esnada skype üzerinden tüm dünyaya hizmet verip her ayın 1 haftası türkiyeye geip hizmetimi isteyen kişilerle de buralarda çalışma yapacağım . İStanbulda terası olan güzel bir residence tutabilirim bu işler için. Çünkü yaptığım şeyin değerini gerçekten anlayıp bununla ilgilenen insanlar var. Paticik bana yalancı, dolandırıcı, deli v.s diyerek biraz beni üzüyor ama olsun onlarda zamanla anlarlar. Tüm dünya zamanla kendi güçlerini kullanmanın , bir köle olmaksızın özgür bireyler olmanın değerini anlayacak. Bu esnada tüm dünya geçmesi gereken yeni dünya düzenini için hep beraber çalışmaya başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ruh ve sinir hastalıkları hastanesini büyücülük okulu diye yedirmişler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Aslında önce amateme gitsene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: Hayır bu adam bu kadar **** alıcak parayı nerden buluyo? Bİldiğim kadarıyla mesleği aylaklık? benim öyle şeylerle alakam yok. Yaptığın şey ise şu an forum kurallarına aykırı. Lütfen üzerime böyle iftiralarda bulunma. Burası public bir ortam ve gizli kimlikli değil açık kimlikli net bir adamım . lütfen haddini bil ve beni riske atıcak şeyler söyleme. bu mesajını direk Dynamick'e sallarım gelecek sefere. Bana herhangi bir u......u'nun lafını bile etmeyin yoksa direk bu konuya dair adminlere göstereceğim. Adminler beni bu konunun forum kurallarına kesinlikle aykırı olduğunu ve böyle tek bir kelime edersem perma ban yiyeceğimi belirttiler. Sizde aynı hassasiyeti gösterin perma ban yemek istemiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 AHAHAHA nasıl tırsmış. sipiritüellere ban atıcak bi teknoloji yok olm korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Büyü ve şifa tamam da, ölümsüzlük üzerinde niye çalışacaksın ki? Zaten keşfetmemiş miydin ölümsüzlüğü? "Artık ölümsüzüm" demiştin diye hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sen kaşındın moruk saygısızlığın bir sınırı var. anlamıyorsan beni git kendini patronunu zengin etmeye çalışırken 2 çocuğun okul taksitlerini ödemeye çalışırken beton kümesler içinde yaşayarak geçir ama bana saygılı ol. üzerime beni riske atıcak iftiralarda bulunma. Bir insanın hayatı ve özgürlüğü değerlidir. onu riske atıcak konuşmalar yapmaya hiç bir şekilde hakkı yok. Birilerinin özgürlüğümü ve yaşantısını riske atan adama ben acımam. O adam şuursuzun tekidir ve şuursuz ve dünyaya zararlı insanlar bu dünyada başkalarına zararlı olmaktansa yokolup gitsinler daha iyi . Anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Evet bütün dünya önce el ele tutusup sonra tren yapcak dimi hadi büyünle bize tren yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 söylediklerim sana hiç birşey ifade etmiyorsa bil ki ben delirmişim. delilerle uğraşma moruk. delilerin sınırı yoktur. doğrusu ve yanlışı senin dünyandan bambaşkadır. akıllı , uslu ve saygılı ol. olamıyorsan da sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 patronumu zengin etmeye çalışmıyorum, işimi yapıyorum, keyif alıyorum, üstüne patronum para ödüyor. Evim kümes gibi değil, öpüp yaladığın sequonun evi kadar olmasa da idare eder bişey. Ve ben hala kimyasal konusunda ısrarlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Sen tehdit mi ettin az önce seagle ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 her fırsatta bu adama birinin uyuşturucu muhabbeti yapması çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: Dostum Nepalde Himalayaların eteğin hobbit evlerinden oluşan permakültür organik tarım ve organik hayvancılık merkezi olan bir aydınlanma okuluna light and dark side enerjilerinin ultra balans öğretmeni olarak çağrıldım dün. beynim yandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 u......cu konusunu fazla desmeyin, adami yakalatacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Benim arkadaşım yakalandı aydan aya kontrolde temiz kağıdı vermek şartıyla serbest bırakılıyorsun bişe olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 satmıyosa bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ısrarcı ol ya da olma. benim 3 tane mahkemem var. hükümet sansürlerine dair yaptığım sanatsal bir protestodan dolayı ve hapis cezam beklemedeyken benzer şekilde protest olaylardan başka 2 mahkemem daha var. bu mahkemelerde senin gibi edepli olma yolundan uzak durup beni madur etmeye çalışan insanların üzerime yıktığı iftiralardan. İnsanların kıt anlayışlarından dolayı hukuk ve mahkemelerle uğraşmaktan bıktım. Mahkemelerde masumiyetimi kanıtlayıp gideceğim buralardan. Lütfen özgürlüğümü böyle şuursuzca mafetmeye yönelik suçlamalarda bulunma burası PUBLIC forum ve mesajlar açık. Yaptığın şey kriminal bir iddaa. benim hayatımı tamamiyle riske atan bir yaklaşım . Azıcık adam olamıyorsan banlan mümkünse. Yaptığın ve yazdığın forum kurallarına da aykırı. Evinde işinde çok mutlu ve huzurlu olabilirsin. Benim de evimde hayatımda çok mutluyum. Bana zarar verme ok ? edepli ol biraz ok ? enerjilerin dönüşümü karşılıklı olur çünkü ve ben hayatta kötü şeylere değil güzel şeylere odaklanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: satmıyosa bişey olmaz. Bana bak seagle hala terbiyesizliklere devam ediyorsun. Gerçekten bu yaptığın terbiyesizliğin ve şuursuzluğun son noktası. Adam ol azıcık aldığın nefesi hakedecek bir tavrın olsun. Cidden kafam atıyor senin gibi insanların saçmalıklarından bıktım. BU yüzden bu ülkeden gidiyorum doğaya ve huzura. Gider ayak sıkıntılar çıkarma bana lütfen rica ediyorum senden. Sen bunu yapamıyorsan lütfen forum yetkilileri mesajlarını editlesin ve seni banlasın hatanı anla. Laftan anlamıyorsun kesinlikle çünkü. Yurtdışına gidiyorum ben ve her ay senin saçma şuursuz mesajların yüzünden kontrole gelmek gibi bir lüksüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 noyzura dogru diyo ama organik domates falan yetistirmek icin hindistana mi gidlir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Edepdir adamlıktır bu konulara girecek son adamsın, insanı kışkırtma canımı sıkma. Çocukluğuna verebileceğimiz eylemlerin sınırını aşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: SeaGle said: satmıyosa bişey olmaz. Bana bak seagle hala terbiyesizliklere devam ediyorsun. Gerçekten bu yaptığın terbiyesizliğin ve şuursuzluğun son noktası. Adam ol azıcık aldığın nefesi hakedecek bir tavrın olsun. Cidden kafam atıyor senin gibi insanların saçmalıklarından bıktım. BU yüzden bu ülkeden gidiyorum doğaya ve huzura. Gider ayak sıkıntılar çıkarma bana lütfen rica ediyorum senden. Sen bunu yapamıyorsan lütfen forum yetkilileri mesajlarını editlesin ve seni banlasın hatanı anla. Laftan anlamıyorsun kesinlikle çünkü. Yurtdışına gidiyorum ben ve her ay senin saçma şuursuz mesajların yüzünden kontrole gelmek gibi bir lüksüm yok. Problemli misin bilader sen? downwhereiam said: Benim arkadaşım yakalandı aydan aya kontrolde temiz kağıdı vermek şartıyla serbest bırakılıyorsun bişe olmuyor SeaGle said: Satmıyosa bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 birsey oluyomus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar