sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben holmenin oynacağını düşünüyorum tek dert krasiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Yabancı kontenjanı dönüp dolaşıp azize patlıyor ya ahahah Kontenjan yüzünden olası arsenal hezimetinde öyle avuntu transferi de yapamıcak WHERE IS YOUR KONTENJAN NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 alper kurtarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 alperi de 1 sene sonra eskişehir e geri kiralarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Zaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 DarKRideR said: Arkadaş Holmen'i aldın, lisansını çıkartmıyorsun. Onun Aykut transferi olduğu için silindiği söylentileri vardı, yüzde yüz gerçek demek ki. Holmen şuna Fener orta sahasındaki herkese 10 basar, iki yönlü harika bir oyuncu ama yok. Cristian daha çok işe yarıyor antremanlarda demek ki Cristian çok kurnaz 1 maç oynamasa sonradan girdiğinde döktürüyor. Sonra ilk11e alınınca 10 kişi oynuyoruz. Garip olan bu 3. TD adam hala oynayabiliyor. Sadece maçın ilk 25 dakikası kontra ataklık hatalı pas yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Emenike'yide ilk defa izledim. Maçın ilk yarısını tek izledim. Adam iyiymiş hakaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 mani said: Konya'nın 3. gölünde Salih'in o hareketi ya. Cin olmadan adam çarpmaya çalışması ahaha. Gencecik çocuk daha bu yaşta yere yatıp hakemi kesme gayretinde. Kim bunlara nasıl akıl veriyor. Kimler abilik yapıyor anlamıyorum ama çok büyük zararları dokunduğu kesin bu genç oyunculara. salih değil hasan ali yere bırakıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 yoo salih, kendini yere birakiyo degil, mucadele edip ayakta kalicak gucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 fener'in ikinci golunden sonra kapattım tv'yi dedim konya'dan bir cacık olmaz. ne zaman bir maçı izlemeyi yarıda bıraksam o maç egzantirik bir hal alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ben artık Lig TV almak istiyorum ama Cristian hala ilk11 ve Selçuk'la sözleşme yenilendi. Maç izlemek istiyordum oysa bu sene =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA forgiver said: 2500 devirde maks. torkta 3 atar konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 zenci forvet diyorduk ama zenci kaleci de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185832_619548844757270_1698417468_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ahahahaha Abi ne mac oldu ya 1 dakikada 2 gol yenir mi lan , besiktas mi saniyoniz kendinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Salih ayrıca penaltı yaptığınız pozisyonu da hatasıyla hazırlayan oyuncu. Olur öyle şeyler ama, genç oyuncu, dikkatli olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Emenikenin karşı karşıya kaçırdığı o pozisyon ziyan yanlız resmen. Aynı golü yerli futbolcu kaçırsa sözleşmeyi fesh eder takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Adımları falan hiç golcü adımı gibi değil o pozisyonda. İnsan bi hazırlar kendini vuruşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 6-7 haftaya formunu bulur ya salih neden geçen seneden daha kötü yazın da iş yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Salih o milli kamp senin bu milli kamp benim gezdi bütün yaz Fenerden çok milli takımla çalıştı normal ayak uyduramaması ve tatilsizlik başına vurmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Holy said: takım öndeyken forvet çıkıp ön libero girmesine alışmıştık biz, olmadı bu. Komodo said: ahah aynen öyle valla, aykutun yapacağı 2 tane atıp yatmak ve 3 tane yemekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 anlamadığım salih , holmen , topal, meireles falan varken bu cristian nasıl kadroya giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Asfdsfzxcvlemincikx abi nasil failler bunlar Aykutun bi bildigi vardi demek ki lol Ama arsenal da 3 yemis kendi evinde sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 toggie said: Holy said: takım öndeyken forvet çıkıp ön libero girmesine alışmıştık biz, olmadı bu. Komodo said: ahah aynen öyle valla, aykutun yapacağı 2 tane atıp yatmak ve 3 tane yemekti :Dalışmamış götte don durmuyor görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 scorch said: Salih o milli kamp senin bu milli kamp benim gezdi bütün yaz Fenerden çok milli takımla çalıştı normal ayak uyduramaması ve tatilsizlik başına vurmuştur ayakta duramıyordu ki çalışmamış bence yazın yalnız aykut gerçekten takımı tanıyormuş kim ne zamna yorulur, ne zaman yatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar